kalogero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Νομίζω η μετάβαση θα άξιζε αν σκεφτόμουν το edge ... Μεσα απο την επαφή που ειχα απο κοντά με τα αλλα κινητά ειδα οτι χρειάζομαι μεγαλύτερη οθόνη σαν πρώτο μέλημα ... Το μεγάλο σκαλωμα ειναι το λειτουργικό σαν χρήση το οποίο το έχω συνηθίσει .. Είδωμεν Ευχαριστω και παλι όλα τα παιδια για τις απαντήσεις ...βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα Πηγενε στο s7 edge.. θα δεις τρελη διαφορα οσο σε μπαταρια και σε οθονη οσο για κολληματα και τετοια δεν υπαρχουν πλεον στα android δεν εχει πλεον αυτο το πατημα η apple πια...Και να το μαθεις επισης δεν ειναι τιποτα μεσα σε 10 μερες θα το εχεις κανει δεν ειναι λειτουργικο για δυνατους λυτες ειπαμε ειναι απλο.. Ναι μονο για αυτο το βήμα πλέον ειμαι σε σκέψη ...
enigma84 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγώ μία απορία έχω. Αυτό το απλότητα στο iphone είναι κάπως γενικό. Γιατί δεν λες απλή χρήση το να πρεπει να έχεις itunes για να περάσεις αρχεία όταν στα άλλα λειτουργικά απλά τα βλέπεις σαν σκληρό. Ομοίως με το ποσό γρήγορα έχεις πρόσβαση σε ορισμένα μενού. Ήδη αν δεν κάνω λάθος και ή ίδια η apple προσθέτει αντίστοιχες λειτουργίες. Επομένως αν το πάμε έτσι μία χαρά απλό είναι και το nexus μου που είναι και γυμνό... πσοο μάλλον τα ui των άλλων εταιριών.... Αλλά τελειωνετε με την καραμέλα αυτή γιατί τα παρουσιάζετε λες και για να έχεις android πρέπει να έχεις master στην πληροφορική ..... 3
slk200gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγώ μία απορία έχω. Αυτό το απλότητα στο iphone είναι κάπως γενικό. Γιατί δεν λες απλή χρήση το να πρεπει να έχεις itunes για να περάσεις αρχεία όταν στα άλλα λειτουργικά απλά τα βλέπεις σαν σκληρό. Ομοίως με το ποσό γρήγορα έχεις πρόσβαση σε ορισμένα μενού. Ήδη αν δεν κάνω λάθος και ή ίδια η apple προσθέτει αντίστοιχες λειτουργίες. Επομένως αν το πάμε έτσι μία χαρά απλό είναι και το nexus μου που είναι και γυμνό... πσοο μάλλον τα ui των άλλων εταιριών.... Αλλά τελειωνετε με την καραμέλα αυτή γιατί τα παρουσιάζετε λες και για να έχεις android πρέπει να έχεις master στην πληροφορική ..... πραγματι συνεχεια ακους για την απλοτητα στα γνωστα φορουμ,αν θελουν απλοτητα ας παρουν ενα κινητο απλο και οχι smartphone
kalogero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ενταξει σε αυτο δεν εχεις άδικο φιλε ... Εμένα μετα απο τόσα χρονια χρήσης με iPhone το πιο σπαστικό ειναι η διάρκεια μπαταρίας του και οτι δεν εχει γρήγορη φόρτιση ... Μετα η οθόνη του ( μέγεθος ) και μετα οτι δεν μπορείς να βαλεις ήχο κλήσης οτι γουστάρεις .. Αυτα ειναι τα πιο βασικά προβλήματα για μένα
cabdik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 στις συγχρονες συσκευες, πιστευω οτι το θεμα "λειτουργικο" ειναι πιο σημαντικο απο το hardware. και η αποδειξη αυτου που λεω ειναι ακριβως το θεμα που συζηταμε. ενω το iPhone τεχνολογικα, σαν συσκευη, δεν αξιζει τιποτα μπροστα στα κορυφαια smartphones αλλων εταιριων (Samsung, LG. Sony, Huawei, κλπ, κλπ.......), απο την αλλη, το λειτουργικο του, αλλα και ολο το κλειστο family γυρω γυρω, δουλευουν πολυ πιο αρμονικα, απο το android. και ειναι απολυτως λογικο, αφου ολο αυτο το πακετο δημιουργειται απο την ιδια την εταιρια, ωστε να εκμεταλλευεται στο επακρο τις δυνατοτητες του. αυτο βεβαια το πληρωνεις αδρα...!! Το android απο την αλλη, επειδη ειναι free, μπορει ο καθενας να φτιαξει μια εφαρμογη και να την ανεβασει στο Play Sτore. αυτοματως λοιπον εχεις ενα τεραστιο πληθος δημιουργων, και αυτο οδηγησε το android να ειναι πιο πληρες και πιο δημοφιλες. ο,τι και να χρειαστεις, θα βρεις εφαρμογη (και συνηθως πανω απο 1...) να στο κανει. αυτο ομως ειναι και το weak spot, καθως οι εφαρμογες πολλες φορες επειδη δεν ειναι "καλογραμμενες" δημιουργουν προβηματα στο λειτουργικο. και εκει αρχιζουν τα conflicts, τα κολληματα και διαφορες αλλες ανωμαλιες.
Notakias29 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πάντως αν τα iPhone ήταν στα μισά λεφτά από όσο τα πουλάνε μπορεί να άξιζαν γτ εκτός από ένα καλό κλειστό λειτουργικό δεν προσφέρουν τπτ από άλλο σε όλα τα άλλα είναι πολύ πίσω τεχνολογικά. Και όσο αφορά την διάρκεια του εγώ πιστεύω πως μπορεί να φτάσουν 1 χρόνο και κάτι περισσότερο από τα Android . Εγώ έχω ένα φίλο μου που έχει ένα iPhone 5s και μετά από τόσες αναβάθμισης το κινητό τρέχει σαν χελώνα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τώρα θέλεις να μου πεις ότι δεν είδες σταθερότητα στο s7 edge? Μην τρελαθούμε εδώ μέσα δλδ Δεν σου αρκούν τα Καλύτερη οθόνη Μακράν καλύτερες κάμερες Μπαταρία Κάρτα μνήμης Αδιάβροχο Κολλήματα δεν θα δεις με τπτ Εγώ πιστεύω πως είναι μεγάλη αλλαγή από το iPhone μέρα με την νύχτα και αξίζει η μετάβαση Δεν είναι όλα όπως τα λες. Ξαναλέω πως εξακολουθώ εδώ και μήνες να έχω το S7 edge. Ναι όπως είπα έχει καλύτερη οθόνη. Ναι είναι αδιάβροχο. Η μπαταρία είναι καλύτερη απο το 6s αλλά όχι και από το 6s plus. Για την κάμερα δεν είμαι 100% σίγουρος. Σε συγκεκριμένες συνθήκες είναι καλύτερη του s7 (στην οθόνη του κυρίως φαίνονται καλύτερες) αλλά στις περισσότερες "καθημερινές φωτό" και στα videos, το iphone νομίζω πως τα πάει καλύτερα. Η κάρτα μνήμης προσφέρει χώρο κυρίως για φωτογραφίες και videos. Δεν μπορείς να μεταφέρεις όλα τα apps εκεί, παρά μόνο όσα το υποστηρίζουν. Και τώρα που παίζω και με το Gear Vr, αρχίζω να έχω πρόβλημα με τη μνήμη της συσκευής. Κολληματάκια έχει μια χαρά και μάλιστα περισσότερα απο το ios. Το iphone σχεδόν ξεχνούσα πότε του έκανα restart τελευταία φορά. Το S7 όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να έχει θέματα και χρειάζεται είτε restart είναι clear cache για να "φρεσκαριστεί". Τα google services μερικές φορές τρωνε σκάλωμα και σου ψήνουν τη συσκευή χωρίς λόγο και ρουφάνε την μπαταρία αν δεν το προσέξεις έγκαιρα. Η αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων αρχίζει να γίνεται προβληματική όσο περνάει ο καιρός επίσης... Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος από το S7 συνολικά, απλά για τα δικά μου γούστα το iphone και το ios φαίνεται καλύτερη επιλογή. Και ο λόγος που άλλαξα το 6s plus ήταν το γεγονός πως ήταν αρκετά μεγάλο και βαρέθηκα και το design του. Το ίδιο θα βαρεθώ και με το iphone 7 μάλλον, αλλά τουλάχιστον θα απολαμβάνω μια καλύτερη εμπειρία χρήσης (πάντα για τα δικά μου γούστα). 1
kalogero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Φιλε billdanos συνηθίζεται εύκολα η αλλαγή απο iOS σε android ? Ειχες και πιο παλιά άλλη συσκευή σε android ?
AlienTechGR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πάντως αν τα iPhone ήταν στα μισά λεφτά από όσο τα πουλάνε μπορεί να άξιζαν γτ εκτός από ένα καλό κλειστό λειτουργικό δεν προσφέρουν τπτ από άλλο σε όλα τα άλλα είναι πολύ πίσω τεχνολογικά. Και όσο αφορά την διάρκεια του εγώ πιστεύω πως μπορεί να φτάσουν 1 χρόνο και κάτι περισσότερο από τα Android . Εγώ έχω ένα φίλο μου που έχει ένα iPhone 5s και μετά από τόσες αναβάθμισης το κινητό τρέχει σαν χελώνα Σαν χελώνα το 5S;; Περίεργο μου φαίνεται. Την είχα τη συσκευή, και με το iOS 9.3 πήγαινε παρά πολύ καλά.
Notakias29 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δεν είναι όλα όπως τα λες. Ξαναλέω πως εξακολουθώ εδώ και μήνες να έχω το S7 edge. Ναι όπως είπα έχει καλύτερη οθόνη. Ναι είναι αδιάβροχο. Η μπαταρία είναι καλύτερη απο το 6s αλλά όχι και από το 6s plus. Για την κάμερα δεν είμαι 100% σίγουρος. Σε συγκεκριμένες συνθήκες είναι καλύτερη του s7 (στην οθόνη του κυρίως φαίνονται καλύτερες) αλλά στις περισσότερες "καθημερινές φωτό" και στα videos, το iphone νομίζω πως τα πάει καλύτερα. Η κάρτα μνήμης προσφέρει χώρο κυρίως για φωτογραφίες και videos. Δεν μπορείς να μεταφέρεις όλα τα apps εκεί, παρά μόνο όσα το υποστηρίζουν. Και τώρα που παίζω και με το Gear Vr, αρχίζω να έχω πρόβλημα με τη μνήμη της συσκευής. Κολληματάκια έχει μια χαρά και μάλιστα περισσότερα απο το ios. Το iphone σχεδόν ξεχνούσα πότε του έκανα restart τελευταία φορά. Το S7 όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να έχει θέματα και χρειάζεται είτε restart είναι clear cache για να "φρεσκαριστεί". Τα google services μερικές φορές τρωνε σκάλωμα και σου ψήνουν τη συσκευή χωρίς λόγο και ρουφάνε την μπαταρία αν δεν το προσέξεις έγκαιρα. Η αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων αρχίζει να γίνεται προβληματική όσο περνάει ο καιρός επίσης... Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος από το S7 συνολικά, απλά για τα δικά μου γούστα το iphone και το ios φαίνεται καλύτερη επιλογή. Και ο λόγος που άλλαξα το 6s plus ήταν το γεγονός πως ήταν αρκετά μεγάλο και βαρέθηκα και το design του. Το ίδιο θα βαρεθώ και με το iphone 7 μάλλον, αλλά τουλάχιστον θα απολαμβάνω μια καλύτερη εμπειρία χρήσης (πάντα για τα δικά μου γούστα). Μάλλον θα είσαι ο μοναδικός που θα έχεις θέματα. Το δακτυλικο αποτύπωμα είναι ταχύτατο βασικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πιο γρήγορο Μπαταρία πολύ ανωτερη από 6s plus κοίτα βιντεακια Κάμερα είναι μέρα με την νύχτα καμία σχέση και αριθμητικά και ουσιαστικά δεν υπάρχει σύγκριση. Υπερθέρμανση όπως λες πρέπει να είσαι ο μοναδικός που πρέπει να έχει να το κοιτάξεις αυτό μήπως έπεσες σε ελαττώματικο Και όσο για τα κολλήματα που λες εδώ δεν έχουν τα s6 edge plus τρέχουν απίστευτα όχι να έχει το s7 edge έχει πολύ καλεί διαχείριση ράμ πλέον 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Φιλε billdanos συνηθίζεται εύκολα η αλλαγή απο iOS σε android ? Ειχες και πιο παλιά άλλη συσκευή σε android ? Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντα "παίζω" με android για κάποιους μήνες ανά 2 χρόνια περίπου.
enigma84 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 στις συγχρονες συσκευες, πιστευω οτι το θεμα "λειτουργικο" ειναι πιο σημαντικο απο το hardware. και η αποδειξη αυτου που λεω ειναι ακριβως το θεμα που συζηταμε. ενω το iPhone τεχνολογικα, σαν συσκευη, δεν αξιζει τιποτα μπροστα στα κορυφαια smartphones αλλων εταιριων (Samsung, LG. Sony, Huawei, κλπ, κλπ.......), απο την αλλη, το λειτουργικο του, αλλα και ολο το κλειστο family γυρω γυρω, δουλευουν πολυ πιο αρμονικα, απο το android. και ειναι απολυτως λογικο, αφου ολο αυτο το πακετο δημιουργειται απο την ιδια την εταιρια, ωστε να εκμεταλλευεται στο επακρο τις δυνατοτητες του. αυτο βεβαια το πληρωνεις αδρα...!! Το android απο την αλλη, επειδη ειναι free, μπορει ο καθενας να φτιαξει μια εφαρμογη και να την ανεβασει στο Play Sτore. αυτοματως λοιπον εχεις ενα τεραστιο πληθος δημιουργων, και αυτο οδηγησε το android να ειναι πιο πληρες και πιο δημοφιλες. ο,τι και να χρειαστεις, θα βρεις εφαρμογη (και συνηθως πανω απο 1...) να στο κανει. αυτο ομως ειναι και το weak spot, καθως οι εφαρμογες πολλες φορες επειδη δεν ειναι "καλογραμμενες" δημιουργουν προβηματα στο λειτουργικο. και εκει αρχιζουν τα conflicts, τα κολληματα και διαφορες αλλες ανωμαλιες. Εδώ είναι μια μικρή λεπτομέρεια...Για να έχεις αυτά τα οφέλη θα πρέπει να ανήκεις στο οικοσύστημα της apple. Σε android δεν έχεις τέτοια θέματα καθώς δεν αναγκάζεσαι όλες οι συσκευές σου να είναι της ίδιας εταιρίας με του κινητού σου... Επίσης το ότι είναι free το android δεν έχει να κάνει με τις εφαρμογές... Άλλωστε δεν έχουν και καμία τεράστια διαφορά νομίζω τα νούμερα στα δυο app stores. Ο κυριότερος λόγος που μια εφαρμογή παίζει καλύτερα σε apple είναι ότι έχει να υποστηρίξει πολύ λίγες συσκευές. Ενώ στην περίπτωση του android θα πρέπει να υποστηρίξει συσκευές με διαφορετικούς επεξεργαστές, οθόνες, gpu, αναλύσεις, ram κοκ....Χώρια ότι πολλοί συγκρίνουν το πως τρέχει μια εφαρμογή σε ένα iphone και σε ένα android 100€..... Τέλος κακογραμμένες εφαρμογές υπάρχουν και στο ios...π.χ. του facebook είναι χάλια σε όλα τα λειτουργικά....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μάλλον θα είσαι ο μοναδικός που θα έχεις θέματα. Το δακτυλικο αποτύπωμα είναι ταχύτατο βασικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πιο γρήγορο Μπαταρία πολύ ανωτερη από 6s plus κοίτα βιντεακια Κάμερα είναι μέρα με την νύχτα καμία σχέση και αριθμητικά και ουσιαστικά δεν υπάρχει σύγκριση. Υπερθέρμανση όπως λες πρέπει να είσαι ο μοναδικός που πρέπει να έχει να το κοιτάξεις αυτό μήπως έπεσες σε ελαττώματικο Και όσο για τα κολλήματα που λες εδώ δεν έχουν τα s6 edge plus τρέχουν απίστευτα όχι να έχει το s7 edge έχει πολύ καλεί διαχείριση ράμ πλέον Αυτή την απάντηση παίρνω κάθε φορά που περιγράφω τα προβλήματα του android σε διάφορες συσκευές. Πάντα εγώ έχω πρόβλημα ή πετυχαίνω προβληματικές συσκευές! Αν θεωρείς την αναγνώριση του αποτυπώματος στο S7 ...πιο γρήγορη, τότε μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει τα 6s/6s plus Η υπερθέρμανση είναι αποτέλεσμα "σκαλώματος" σε κάποια google services (συνήθως όσα έχουν να κάνουν με GPS και location services) που ενώ κλείνεις το app αυτά δεν κλείνουν αντίστοιχα και συνεχίζουν να απασχολούν τη cpu της συσκευής. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει σαφώς περισσότερες φορές σε σχέση με το ios. Τα περισσότερα από όσα περιγράφω δεν είναι αδυναμίες της συσκευής αλλά κυρίως του λειτουργικού και εκεί είναι που θεωρώ πως το ios είναι πιο μπροστά. Το S7 edge είναι ένα από τα πιο όμορφα τηλέφωνα που κυκλοφορούν. Αλλά το design και η κυρτή οθόνη, δεν μου έχουν προσφέρει τίποτα περισσότερο πέρα από το αισθητικό πλεονέκτημα. Για κάποιον που θέλει τώρα το S7 edge, θα πρότεινα να περιμένει 1-2 μήνες που θα έχουν ανακοινωθεί νέες συσκευές (note 7, iphone 7, κλπ), ώστε να πέσει ακόμη περισσότερο η τιμή του και να το πάρει φθηνότερα!
Notakias29 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αυτή την απάντηση παίρνω κάθε φορά που περιγράφω τα προβλήματα του android σε διάφορες συσκευές. Πάντα εγώ έχω πρόβλημα ή πετυχαίνω προβληματικές συσκευές! Αν θεωρείς την αναγνώριση του αποτυπώματος στο S7 ...πιο γρήγορη, τότε μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει τα 6s/6s plus Η υπερθέρμανση είναι αποτέλεσμα "σκαλώματος" σε κάποια google services (συνήθως όσα έχουν να κάνουν με GPS και location services) που ενώ κλείνεις το app αυτά δεν κλείνουν αντίστοιχα και συνεχίζουν να απασχολούν τη cpu της συσκευής. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει σαφώς περισσότερες φορές σε σχέση με το ios. Τα περισσότερα από όσα περιγράφω δεν είναι αδυναμίες της συσκευής αλλά κυρίως του λειτουργικού και εκεί είναι που θεωρώ πως το ios είναι πιο μπροστά. Το S7 edge είναι ένα από τα πιο όμορφα τηλέφωνα που κυκλοφορούν. Αλλά το design και η κυρτή οθόνη, δεν μου έχουν προσφέρει τίποτα περισσότερο πέρα από το αισθητικό πλεονέκτημα. Για κάποιον που θέλει τώρα το S7 edge, θα πρότεινα να περιμένει 1-2 μήνες που θα έχουν ανακοινωθεί νέες συσκευές (note 7, iphone 7, κλπ), ώστε να πέσει ακόμη περισσότερο η τιμή του και να το πάρει φθηνότερα! Και εγώ σου λέω να μπεις να δεις πιο έχει πιο γρήγορο αποτύπωμα γτ είμαι από κινητό και δεν μπορώ να σου ανεβάσω βιντεακια Σου λέω να κοιτάξεις την αυτονομία ταχύτητα κάμερες κτλ και μετά μπες εδώ και πες μας αν έχεις δίκιο η άδικο Δεν είναι τυχαίο που είναι η μοναδική συσκευή που οι μισοί από τους iPhone Boys έχουν πάει στο s7 edge και μιλάνε συγκριτικά με αυτό που είχαν και το d7 edge που πήραν 1
kalogero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντα "παίζω" με android για κάποιους μήνες ανά 2 χρόνια περίπου. Οκ ευχαριστω Πάντως το δάχτυλικο αποτύπωμα στο 6s ειναι σφαίρα .. Ίσα που το ακουμπάς και ανοίγει .. Και μεχρι τώρα δεν εχει κολλήσει ποτε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα