Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τεραστια διαφορα και 3600 στο edge,+ καλωδιο εχει 1 ε +ασυρματη φορτιση που εχω μεινει με ανοιχτο το στομα αν και στην αρχη νομιζα οτι δεν εχει ενδιαφερον+στο οπου και να βρεθεις ολο και καποιος εχει microusb για να κανεις την δουλεια σου +ταχεια φορτιση που το edge φορτιζει απιστευτα γρηγορα,αυτα περι μπαταριας

Ειναι μεγάλο συν η γρήγορη φόρτιση

Όπως και η χωρητικότητα της ..

Γι αυτο απορώ με τον φίλο πιο πάνω που λέει για την μπαταρία ... Σαν χαρακτηριστικά να τα δεις μονο εχει μεγάλη διαφορά ..

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι μεγάλο συν η γρήγορη φόρτιση

Όπως και η χωρητικότητα της ..

Γι αυτο απορώ με τον φίλο πιο πάνω που λέει για την μπαταρία ... Σαν χαρακτηριστικά να τα δεις μονο εχει μεγάλη διαφορά ..

εγω το iphone6s το κρατησα 2 εβδομαδες πριν το πουλησω και εκανα πραγματικες δοκιμες διπλα διπλα,εβαζα το youtube το ιδιο περιεχομενο και το αφηνα να παιζει 2 ωρες η μπαταρια στο edge κραταει διπλο χρονο,τελος απλα παρατηρησα στο messenger  του fb ενω ηταν σε αδρανεια το τηλ ετρωγε αρκετη μπαταρια οποτε εκανα αποκλεισμο στο να δουλευει και τελος (αλλα και να το αφηνα παλι κρατουσε παραπανω )

Δημοσ.

Η μπαταρία του 7 ειναι 3000m ενώ του iPhone 1800m...

Δεν θα εχει δηλ διαφορά ;

Ειναι ένας βασικός λόγος που το σκέφτομαι ..

Δηλ στη χρήση δεν φαίνεται ;

Το λειτουργικό του android και ειδικά του custom android της samsung δεν είναι τόσο καλό στη διαχείριση μπαταρίας όσο το iphone. Σε πολλές περιπτώσεις το χαρακτηριστικό Doze που εμφανίστηκε με την έκδοση Marshmallow το οποίο βάζει σε αδράνεια το κινητό για εξοικονόμηση όσο δε το χρησιμοποιείς δε δουλεύει σωστά.

Μπορεί να εμφανίζονται ένα σωρό πράγματα που θα σου τρώνε τη μπαταρία στο s7 λόγο κακής διαχείρισης του λειτουργικού, όπως επίσης και η πολύ ενεργοβόρα οθόνη η οποία είναι πολύ καλή.

Οπότε η διαφορά στις χωρητικότητες της μπαταρίας ισοσκελίζεται με τη διαφορά των δυο αυτών λειτουργικών στη διαχείριση και στη κατανάλωση.

Πιστεύω δε θα δεις μεγάλες διαφορές με του iphone, και πολλές φορές μπορεί να σου κρατάει και λιγότερο η μπαταρία στο s7.

Στο s7 edge θα είσαι σίγουρα πιο άνετος.

Εγώ κρατάω το s6 και δε πάω σε iphone διότι έχω πειράξει τα πάντα στο λειτουργικό και το έχω φέρει στα μέτρα μου κάτι το οποίο θέλει πολύ ψάξιμο, πολλά restore και πολύ υπομονή. Αν δε θες να ψαχτείς με κάτι τέτοιο μείνε σε Iphone ή πάνε σε s7 edge για την οθόνη και τη τεράστια μπαταρία η οποία φτάνει μάλλον σε επίπεδα αυτονομίας το 6s plus.

Υ.Γ. παλιότερα είχα και iphone 6 και όταν το σύγκρινα με το s6 στην αυτονομία, με όλα κλειστά εκτός από το wifi (για να σερφάρω και να είμαι στα social media και youtbe) και την οθόνη στο κατώτερο επίπεδο φωτισμού μέσα στο σπίτι το s6 έβγαζε 4 - 4.30 ωρες χρήσης και το iphone 6 έβγαζε 9 ώρες χρησης

Υ.Γ. 2 -> σίγουρα η γρήγορη φόρτιση είναι μεγάλο συν διότι φορτίζει σε 1 ώρα και κάτι απ το -0 στο 100. Ο μισός χρόνος απ ότι το iphone αλλά εμένα δε με βόλεψε σαν χαρακτηριστικό στο s6 επειδή συνήθως λείπω όλη μέρα απ το σπίτι και το φορτίζω μόνο βράδυ που πέφτω για ύπνο και το αφήνω κάνα 8ωρο

Δημοσ.

Το λειτουργικό του android και ειδικά του custom android της samsung δεν είναι τόσο καλό στη διαχείριση μπαταρίας όσο το iphone. Σε πολλές περιπτώσεις το χαρακτηριστικό Doze που εμφανίστηκε με την έκδοση Marshmallow το οποίο βάζει σε αδράνεια το κινητό για εξοικονόμηση όσο δε το χρησιμοποιείς δε δουλεύει σωστά.

Μπορεί να εμφανίζονται ένα σωρό πράγματα που θα σου τρώνε τη μπαταρία στο s7 λόγο κακής διαχείρισης του λειτουργικού, όπως επίσης και η πολύ ενεργοβόρα οθόνη η οποία είναι πολύ καλή.

Οπότε η διαφορά στις χωρητικότητες της μπαταρίας ισοσκελίζεται με τη διαφορά των δυο αυτών λειτουργικών στη διαχείριση και στη κατανάλωση.

Πιστεύω δε θα δεις μεγάλες διαφορές με του iphone, και πολλές φορές μπορεί να σου κρατάει και λιγότερο η μπαταρία στο s7.

Στο s7 edge θα είσαι σίγουρα πιο άνετος.

Εγώ κρατάω το s6 και δε πάω σε iphone διότι έχω πειράξει τα πάντα στο λειτουργικό και το έχω φέρει στα μέτρα μου κάτι το οποίο θέλει πολύ ψάξιμο, πολλά restore και πολύ υπομονή. Αν δε θες να ψαχτείς με κάτι τέτοιο μείνε σε Iphone ή πάνε σε s7 edge για την οθόνη και τη τεράστια μπαταρία η οποία φτάνει μάλλον σε επίπεδα αυτονομίας το 6s plus.

Υ.Γ. παλιότερα είχα και iphone 6 και όταν το σύγκρινα με το s6 στην αυτονομία, με όλα κλειστά εκτός από το wifi (για να σερφάρω και να είμαι στα social media και youtbe) και την οθόνη στο κατώτερο επίπεδο φωτισμού μέσα στο σπίτι το s6 έβγαζε 4 - 4.30 ωρες χρήσης και το iphone 6 έβγαζε 9 ώρες χρησης

Υ.Γ. 2 -> σίγουρα η γρήγορη φόρτιση είναι μεγάλο συν διότι φορτίζει σε 1 ώρα και κάτι απ το -0 στο 100. Ο μισός χρόνος απ ότι το iphone αλλά εμένα δε με βόλεψε σαν χαρακτηριστικό στο s6 επειδή συνήθως λείπω όλη μέρα απ το σπίτι και το φορτίζω μόνο βράδυ που πέφτω για ύπνο και το αφήνω κάνα 8ωρο

Δεν ξέρω τι χρήση έκανες με το 6 εν αντιθέση με το s6 αλλά εγώ με nexus 5 κόντραρα φίλο με iphone 6....

Και μιλάμε για το nexus 5 με την gtpk αυτονομία....

Επίσης όσους χρήστες έχω δει με iphone μόνο για τo plus λένε ότι έχει πολύ καλή αυτονομία ενώ τα απλά είναι κάτω του μετρίου. Και όταν το s6 είναι στην χειρότερη στα ίδια με τα iphone  6, τότε ακόμη και το s7 θα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο....

battery life

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι χρήση έκανες με το 6 εν αντιθέση με το s6 αλλά εγώ με nexus 5 κόντραρα φίλο με iphone 6....

Και μιλάμε για το nexus 5 με την gtpk αυτονομία....

Επίσης όσους χρήστες έχω δει με iphone μόνο για τo plus λένε ότι έχει πολύ καλή αυτονομία ενώ τα απλά είναι κάτω του μετρίου. Και όταν το s6 είναι στην χειρότερη στα ίδια με τα iphone  6, τότε ακόμη και το s7 θα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο....

battery life

Ο φίλος σου μπορεί να είχε ανοιχτά τα πάντα και να μη το παίρνατε χαμπάρι ενώ εσύ είχες κλείσει τοποθεσίες - 4g - sync - και είχες βάλει σε αυτόματο τη φωτεινότητα. Θυμάμαι με το 6ρι να γυρνάω σπίτι νύχτα και να έχω ακόμα 30% και με το s6 είμαι στο 50% απ το μεσημέρι. 

Επίσης αυτά τα συγκριτικά είναι ανακριβή. Στη καθημερινή χρήση είναι πολύ διαφορετικά τα αποτελέσματα.

Το s6 έχει οθονάρα, άμα τη βγάλεις έξω στο φως η μπαταρία πέφτει σαν νερό.

Δημοσ.

Ο φίλος σου μπορεί να είχε ανοιχτά τα πάντα και να μη το παίρνατε χαμπάρι ενώ εσύ είχες κλείσει τοποθεσίες - 4g - sync - και είχες βάλει σε αυτόματο τη φωτεινότητα. Θυμάμαι με το 6ρι να γυρνάω σπίτι νύχτα και να έχω ακόμα 30% και με το s6 είμαι στο 50% απ το μεσημέρι. 

Επίσης αυτά τα συγκριτικά είναι ανακριβή. Στη καθημερινή χρήση είναι πολύ διαφορετικά τα αποτελέσματα.

Το s6 έχει οθονάρα, άμα τη βγάλεις έξω στο φως η μπαταρία πέφτει σαν νερό.

Μιλάμε για ανοιχτά 4g και συγχρονισμό. Μόνο το gps δεν έχω ανοιχτό μόνιμα....

Όσο για τα συγκριτικά. Και εγώ ανακριβή τα θεωρώ αλλά τουλάχιστον παίρνεις μια τάξη μεγέθους όταν τα βάζεις να κάνουν τα ίδια πράγματα...

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-review-1408p3.php

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-review-1314p3.php

Συγνωμη αλλα ακομα και σε σχεση με το απλο S7 οι διαφορες ειναι η μερα με την νυχτα,και κανουν ακομα πιο μεγαλο μπαμ αν σκεφτουμε οτι μιλαμε για μεγαλυτερη οθονη στο S7 και μεγαλυτερη αναλυση.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα τα ειδα απο κοντά .. Σε μαυρο ήταν το s7 ..

Η οθόνη με εντυπωσίασε σαν ζωντάνια χρωμάτων .. αλλα σαν μέγεθος δεν μου φάνηκε η διαφορά που νόμιζα οτι θα ειχε ...

Θα το σκεφτώ πολυ πριν προχωρήσω σε άλλαγη ..

Ειδα και μερικά με 5.5 οθόνη όπως το j7 και μου άρεσε πολυ σαν μέγεθος ... Δεν ειναι ολόκληρη κουμουτσα όπως το iPhone plus της γυναίκας μου ..

Το πιο εντυπωσιακό ..κλασσικά το s7 edge ...

Δυστυχώς σαν οθόνη και σαν μέγεθος το iPhone εχει μείνει πίσω ..

Είδωμεν παιδια ... Σε σκέψεις ειμαι

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι να μην το κάνεις. Να κρατήσεις το 6s που αντίστοιχα "κρατάει" τιμή μεταπώλησης και να το δώσεις όταν βγει το iphone 7. Και στο λέει ένας που έδωσε το 6s plus και πήρε το S7 edge αλλά κατάλαβε πως δεν αρκεί η καλή μπαταρία και η εντυπωσιακή οθόνη του s7, αλλά το σημαντικότερο ρόλο τον παίζει το λειτουργικό! Μου λείπει η απλότητα και η σταθερότητα του ios και περιμένω πως και πως να επιστρέψω στο iphone τον Σεπτέμβρη...

:)

• Like 2
Δημοσ.

Όχι να μην το κάνεις. Να κρατήσεις το 6s που αντίστοιχα "κρατάει" τιμή μεταπώλησης και να το δώσεις όταν βγει το iphone 7. Και στο λέει ένας που έδωσε το 6s plus και πήρε το S7 edge αλλά κατάλαβε πως δεν αρκεί η καλή μπαταρία και η εντυπωσιακή οθόνη του s7, αλλά το σημαντικότερο ρόλο τον παίζει το λειτουργικό! Μου λείπει η απλότητα και η σταθερότητα του ios και περιμένω πως και πως να επιστρέψω στο iphone τον Σεπτέμβρη...

:)

Τώρα θέλεις να μου πεις ότι δεν είδες σταθερότητα στο s7 edge? Μην τρελαθούμε εδώ μέσα δλδ

Δεν σου αρκούν τα

Καλύτερη οθόνη

Μακράν καλύτερες κάμερες

Μπαταρία

Κάρτα μνήμης

Αδιάβροχο

Κολλήματα δεν θα δεις με τπτ

Εγώ πιστεύω πως είναι μεγάλη αλλαγή από το iPhone μέρα με την νύχτα και αξίζει η μετάβαση

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες σταθερότητα μείνε στο iphone.

Το android θέλει να ασχολείσαι. 

Μην εντυπωσιάζεσαι από τους αριθμούς του hardware.

Δημοσ.

Το πιο σημαντικό είναι οτι μετα απο συγκεκριμένο χρονικο διάστημα ολα τα android lagαρουν. Ενω τα iphones ειναι παντα smooth.

Απο την αλλη, android ειναι πολυ πολυ πιο παραμετροποιησιμο ακομα και αν δεν του πειραξεις τη ρομ (δεν το εχω κανει ποτε).

Samsung ειναι υπερβολικα αξιοπιστα. Σε σχεση με φιλο που εχει αλλαξει 2 φορες το iphone του λογω ανυπαρκτης μπαταριας και ενος 2ου προβληματος, λιγο μετα την αγορα. Αλλα δεν μπορω να εχω αντικειμενικη αποψη ως samsung funboy.

Νομιζω οτι θα μεινω σε android για πολυ καιρο ακομα. Αλλα δε μπορω να σου πω τι θα εκανα αν ηταν να αλλαξω απο iphone σε android.

Δημοσ.

Πηγενε στο s7 edge.. θα δεις τρελη διαφορα οσο σε μπαταρια και σε οθονη οσο για κολληματα και τετοια δεν υπαρχουν πλεον στα android δεν εχει πλεον αυτο το πατημα η apple πια...Και να το μαθεις επισης δεν ειναι τιποτα μεσα σε 10 μερες θα το εχεις κανει δεν ειναι λειτουργικο για δυνατους λυτες ειπαμε ειναι απλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...