Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προπαγάνδα που την είδες? Αν νομίζεις ότι είναι γράψε μας εδώ γτ ένα iPhone 6s είναι καλύτερο από ένα s7 και αν βγάλεις το αποτέλεσμα με επιχειρήματα εγώ προσωπικά θα είμαι μαζί σου

Το μήνυμά μου ήταν ειρωνικό και δεν απευθυνόταν σε εσένα...

• Like 1
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και τι να λέει αν έχει ολεδ το επόμενο; έγινες εσύ μπέτατέστερ με τα ματάκια σου τόσα χρόνια που τρεμοσβήνουν οι οθόνες και δεν φαίνονται στον ήλιο και θα έρθει μετά η άπλ και θα πάρει ένα ολοκληρωμένο προϊόν

αλλά δεν λέτε να βάλετε μυαλό

πχ αδιάβροχο και αδιάβροχο

και το 6σ είναι αδιάβροχο, αλλά δεν το διαφημίζει η απλ,

δεν περιμένει από τα μάρκετινκ βικτιμσ να προοδεύσει

ναι, όποιος χαλάει τη σούπα που έχετε κάνει στο μυαλό σας έχει θέματα

συνέχισε όπως πας

Έχεις το 6s ;

Αν ναι βάλτο στο νερό 10min ανοιχτό και αν δεν πάθει κάτι σε ένα μήνα χρήσης σου παίρνω 2. Το ψήνεις;;;;Aυτός που το έκανε πήρε τα @@ του στο 15λεπτο πάντως...Υπόψην ο user λέγεται EverythingApplePro....Δεν τον λες και εγκάθετο στην apple.

1, 2, 3, 4

Για να μην το κουράζουμε βρες άλλο ένα videο που να δείχνει την οθόνη του s7 όπως λες....Εγώ έβαλα μερικά...

Μόνο σε ένα συμφωνώ στο:

όποιος χαλάει τη σούπα που έχετε κάνει στο μυαλό σας έχει θέματα

• Like 1
Δημοσ.

mouziko αγορινα κουρασες πολυ, ενταξει? το ανδροιδ σαν λειτουργικο ειναι αρκετα ανωτερο απο το ios και ας λαγκαρει που και που ,το galaxy s7 απο την αλλη ειναι πολυ ανωτερη συσκευη απο το iphone 6s τοσο απλα ;)

• Like 3
Δημοσ.

δεν το καταλαβαίνεις αυτό, το καταλαβαίνουν όμως τα μάτια σου μετά από μερικές ώρες χρήσης

εδώ να πω πως μόλις οι λεδ ξεπεράσουν τις lcd φυσικά και θα τις βάλει και αυτή, αλλά δεν θα κάνει πειράματα με τα μάτια σου

Όταν η Led ξεπεράσουν τις lcd? Seriously? Δεν έχεις ιδέα βρε φίλε τι το παιδευεις δεν βαρέθηκες το trolling?

Φίλε ts κάνε την αλλαγή και δεν θα χάσεις. Μπορεί να είσαι 8 χρόνια στο ios αλλά το Android είναι κλασεις ανώτερο στις τελευταίες εκδόσεις στα παντα. Κρίμα είναι να μενεις στο ios να υπάρχει το Android.

Δημοσ.

τι να απαντήσω φίλε μου, τα ίδια και τα ίδια; είναι παντόφλα, αργό, βαρύ και με χειρότερη οθόνη, σου παίρνει τα λεφτά και την κοπανάει, αν σου δώσει και μια αναβάθμιση χάρη θα σου κάνει

δεν θα έχουν αυτές, ΑΝ έχουν θα έχουν εξελιγμένες

Ναι εξελιγμενες θα βαλει 100 εκατομμυρια παραγγελια απο την samsung θα κανει κ η samsung θα δωσει καλυτερες οθονες απο αυτες που βαζει στα δικα της μοντελα ωραια λογικη..

Δημοσ.

Ναι εξελιγμενες θα βαλει 100 εκατομμυρια παραγγελια απο την samsung θα κανει κ η samsung θα δωσει καλυτερες οθονες απο αυτες που βαζει στα δικα της μοντελα ωραια λογικη..

Τι του λες και εσύ εδώ δεν μπορεί να καταλάβει τα βασικά πράγματα που είναι και απλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...