Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το θεμά έχει ξεφύγει λίγο (λογικό τέτοιο που είναι :) ) απευθύνομαι στον ts.

Είχα το iphone 6s και το έδωσα για να πάρω το S7!!!

Τι να πω? Το κινητό είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Ποιότητα κατασκευής, οθονάρα, 0 lag πλέον το touchwiz, κάμερα όλα τα λεφτά, αδιάβροχο (έχεις το κεφαλι σου ήσυχο) μπαταρία πολύ καλή (όχι τόση μεγάλη διαφορά όσο δείχνουν τα νούμερα σε σχέση με το 6s). Μακάρι να έβγαζε η Apple τέτοια συσκευή όπως το S7.

Όλα αυτά καλά αλλά αν είσαι χρήστης iOS πάνω από ένα χρόνο (όπως εγώ) θα σου ξενίσει ίσως το Android. Όχι ότι έχει κάτι κακό αντιθέτως βρίσκεται σε πολύ ώριμο στάδιο και η υλοποίηση out of the box της Samsung είναι άψογη αλλά......

Μου έλειψε αυτό το κάτι. Πες το εμπειρία χρήσης, απλότητα, συνήθεια πες το όπως θες!!

Προσωπικά ξαναγύρισα στο 6s μετά από 2 μήνες. Πάντως θα σου πρότεινα να την κάνεις την αλλαγή και ίσως σου κάτσει γιατί όπως σου είπα σαν συσκευή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί!!!

Ευχαριστω φιλε

Ναι ...με βοήθησαν παιδια οι απόψεις σας ..

Αν νομίζουν οι μόντ οτι πρεπει να κληδωθει το θέμα δεν έχω πρόβλημα ..αν και γινεται ωραία συζήτηση

Η απόφαση που πήρα ( γράφω μεσα απο public που ήρθα πολλοστή φορα να δω τα τηλ )... Ειναι να παραμείνω στο iPhone λόγω λειτουργικού

7-8 χρονια περίπου με iOS και με μηδέν χρήση σε android δεν με βολεύει στη καθημερινότητα η αλλαγή ...

Το S7 όντως ειναι πιο εξελιγμένο σε πολλούς τομείς ..δεν το αμφισβητώ εγώ προσωπικά

Ευχαριστω και παλι

• Like 1
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να πω κάτι για την κάμερα και την μπαταρία,

η κάμερα όντως είναι ανεπαίσθητα καλύτερη του σ7, αλλά αυτό είναι δευτερεύον γιατί οι κάμερες των κινητών έχουν ένα καλό επίπεδο πλέον, άσε που έναν πολυάσχολο επαγγελματία δεν τον ενδιαφέρει αυτό

η μπαταρία τώρα είναι αλλο θέμα

είναι πιο μικρή με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχη, είναι λογικό να την τρώει πιο γρήγορά

ΟΜΩΣ, τα ανδροιτ έχουν το πρόβλημα ότι τρώνε την μπαταρία συνέχεια, ακόμα και όταν είναι κλειστή η οθόνη γιατί λόγω λειτουργικού ρουφάνε όλα τα προγράμματα από τους πόρους σαν νεροφίδες, ειδικά αν το φορτώσεις λίγο από τον βάλτο του g. play

με αποτέλεσμα να μην ηρεμεί η μπαταρία και να ξεφορτίζεται, σε πραγματικές συνθήκες διαρκούν το ίδιο

όχι κύριοι δεν είμαστε μπαταριοκουβαλητές και να μας την τρώνε τα malware

Με λίγα λόγια έτσι όπως τα λες είναι ισάξια...

Αναφέρεις ότι είναι ανεπαίσθητα καλύτερο το s7. Δεν παύει να είναι καλύτερο όμως. Χώρια ότι αν είναι να κρίνεις τις φωτογραφίες στην οθόνη του κινητού τότε λάθος σύγκριση κάνεις. Επίσης έχεις δει νυχτερινές από το ένα και από το άλλο;;;;Για να έχεις μια γνώμη για το ανεπαίσθητο που λες...Όσο για τους επαγγελματίες αν δεν τους ένοιαζε η καμερα θα παρέμεναν στα blackberry.

Επίσης λες ότι σε πραγματικές συνθήκες διαρκούν το ίδιο και αναφέρεις ως μπαταριοκουβαλητές τους κατόχους s7 και όχι του 6s.....

Με λίγα λόγια αν κάποιος είναι ανάμεσα στα 2 ισάξια κινητά (όπως λες παρπάνω) θα τον προέτρεπες στο πιο ακριβό....

Για να μην το ζαλίζουμε. Το μόνο iphone που έχει μπαταρία είναι τα plus. Τα άλλα είναι κάτω του μετρίου. Και χωρίς fast charging που ένας επαγγελματίας εκτιμά.

Όταν με nexus 5 & 6.0.1 κοντράρω iphone 6 με το πρώτο να έχει fhd 5" και ενεργοβόρο επεξεργαστή με σκατά αυτονομία είναι αστείο να μιλάμε για αυτονομία στα iphone....Και λέμε για συνέχεια αντοιχτά δεδομένα....

Τέλος μιας και ένα video βρήκες με την οθόνη του s7 να παίζει λόγω led ενώ υπάρχουν άλλα πόσα χωρίς θέμα, πρέπει να ξέρεις ότι η επόμενη γενιά iphone θα έχει oled οθόνη και μάλλον από την samsung (όπως και άλλα hw κομμάτια των iphone)....

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε

Ναι ...με βοήθησαν παιδια οι απόψεις σας ..

Αν νομίζουν οι μόντ οτι πρεπει να κληδωθει το θέμα δεν έχω πρόβλημα ..αν και γινεται ωραία συζήτηση

Η απόφαση που πήρα ( γράφω μεσα απο public που ήρθα πολλοστή φορα να δω τα τηλ )... Ειναι να παραμείνω στο iPhone λόγω λειτουργικού

7-8 χρονια περίπου με iOS και με μηδέν χρήση σε android δεν με βολεύει στη καθημερινότητα η αλλαγή ...

Το S7 όντως ειναι πιο εξελιγμένο σε πολλούς τομείς ..δεν το αμφισβητώ εγώ προσωπικά

Ευχαριστω και παλι

Όπως πιστεύεις ότι είναι καλύτερα εσύ! Γιατί αν το αγοράσεις και μετά δεν σου αρέσει τότε θα είναι πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά καλό θα ήταν να μην δίνεις πολλή βάση στην εμπειρία χρήσης που προσφέρουν οι συσκευές στα καταστήματα. Αν κάποιος φίλος σου έχει το s7 τότε ζήτησέ του (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να το περιεργαστείς λιγάκι.

Κάτι ακόμα: mouziko έχεις θέματα (φιλικά).

(Έμα δεν γινόταν το κρατούσα μέσα μου από χθες. :-D )

Δημοσ.

Τέλος μιας και ένα video βρήκες με την οθόνη του s7 να παίζει λόγω led ενώ υπάρχουν άλλα πόσα χωρίς θέμα, πρέπει να ξέρεις ότι η επόμενη γενιά iphone θα έχει oled οθόνη και μάλλον από την samsung (όπως και άλλα hw κομμάτια των iphone)....

και τι να λέει αν έχει ολεδ το επόμενο; έγινες εσύ μπέτατέστερ με τα ματάκια σου τόσα χρόνια που τρεμοσβήνουν οι οθόνες και δεν φαίνονται στον ήλιο και θα έρθει μετά η άπλ και θα πάρει ένα ολοκληρωμένο προϊόν

αλλά δεν λέτε να βάλετε μυαλό

πχ αδιάβροχο και αδιάβροχο

και το 6σ είναι αδιάβροχο, αλλά δεν το διαφημίζει η απλ,

δεν περιμένει από τα μάρκετινκ βικτιμσ να προοδεύσει

Κάτι ακόμα: mouziko έχεις θέματα (φιλικά).

(Έμα δεν γινόταν το κρατούσα μέσα μου από χθες. :-D )

ναι, όποιος χαλάει τη σούπα που έχετε κάνει στο μυαλό σας έχει θέματα

συνέχισε όπως πας

Δημοσ.

συνέχισε όπως πας

A μωρέ από δω! Δεν κοιτάς λίγο που τόσες σελίδες εκθειάζεις την Apple λες και είναι ο Αλάχ, θες να μας πεις πως έχουμε εμείς θέματα! 

Δημοσ.

δεν το καταλαβαίνεις αυτό, το καταλαβαίνουν όμως τα  μάτια σου μετά από μερικές ώρες χρήσης

εδώ να πω πως μόλις οι λεδ ξεπεράσουν τις lcd φυσικά και θα τις βάλει και αυτή, αλλά δεν θα κάνει πειράματα με τα μάτια σου

ποσο ασχετος με το αθλημα παιζει να σαι; προφανως δεν εχεις αγγιξει καμια απο τις 2 συσκευες που πας συγκρινεις... οι led οθονες ΕΙΝΑΙ lcd, και εχουν ξεπεραστει προ πολλου απο τις oled... Οι amoled δεν ειναι αναγνώσιμες στον ηλιο; σε ποιον πλανήτη βρίσκεσαι εσυ; Το οτι 10 ατομα σου λενε οτι εισαι λαθος δε σου λεει κατι; βγαλε τις παρωπίδες και βγες στο εξω κοσμο, υπαρχει ζωη και εκτος apple...

• Like 1
Δημοσ.

ποσο ασχετος με το αθλημα παιζει να σαι; προφανως δεν εχεις αγγιξει καμια απο τις 2 συσκευες που πας συγκρινεις... οι led οθονες ΕΙΝΑΙ lcd, και εχουν ξεπεραστει προ πολλου απο τις oled... Οι amoled δεν ειναι αναγνώσιμες στον ηλιο; σε ποιον πλανήτη βρίσκεσαι εσυ;

ολεδ ήθελα να γραψω φίλε, ξέχασα ένα ο

μπορεί να βελτιώθηκαν τελευταία αλλά έτσι ήταν, πριν μερικά χρόνια που τα είχαν τα πρώτα γαλαξι, στον ήλιο έβλεπες ένα μαύρο πράγμα, τότε που λέγατε ουαου

οταν ξεπεράσουν τις lcd θα βάλει και η απλ ολεδ

Δημοσ.

ολεδ ήθελα να γραψω φίλε, ξέχασα ένα ο

μπορεί να βελτιώθηκαν τελευταία αλλά έτσι ήταν, πριν μερικά χρόνια που τα είχαν τα πρώτα γαλαξι, στον ήλιο έβλεπες ένα μαύρο πράγμα, τότε που λέγατε ουαου

οταν ξεπεράσουν τις lcd θα βάλει και η απλ ολεδ

Ε να σου θυμίσω ότι μιλάμε για τώρα και όχι για πριν μερικά χρόνια.

Δημοσ.

Γι αυτο σου λεω σε ποιο πλανητη ζεις αυτο αν ισχυε ηταν πριν 5 χρονια... μην επιμενεις.. βλεπεις οτι ολοι διαφωνουν μαζι σου..αρα εισαι λαθος...

• Like 1
Δημοσ.

και τι να λέει αν έχει ολεδ το επόμενο; έγινες εσύ μπέτατέστερ με τα ματάκια σου τόσα χρόνια που τρεμοσβήνουν οι οθόνες και δεν φαίνονται στον ήλιο και θα έρθει μετά η άπλ και θα πάρει ένα ολοκληρωμένο προϊόν

αλλά δεν λέτε να βάλετε μυαλό

πχ αδιάβροχο και αδιάβροχο

και το 6σ είναι αδιάβροχο, αλλά δεν το διαφημίζει η απλ,

δεν περιμένει από τα μάρκετινκ βικτιμσ να προοδεύσει

συνέχισε όπως πας

Πραγματικά μετά από πολλά χρόνια έχω δω τόσο άσχετο άτομο εδώ μέσα..

Και εδώ κοίτα ούτε στο τηγάνι δεν παθαίνει τπτ χαχαχαχα

https://youtu.be/aD3rexCtL-A

Δημοσ.

Είναι δεδομένο και ολοφάνερο πως έχει διαχυθεί μια αντι-apple προπαγάνδα, την οποία η πλειοψηφία των μελών εδώ μέσα έχει καταπιεί αμάσητη!

Περιέργως και για κάποιον απροσδιόριστο λόγο δεν υφίσταται καμια αντίστοιχη υπέρ-apple προπαγάνδα!!!!  

Να υποθέσω πως έχεις κολλήσει και εσύ το αντίστοιχο apple αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό σου;

Δημοσ.

Είναι δεδομένο και ολοφάνερο πως έχει διαχυθεί μια αντι-apple προπαγάνδα, την οποία η πλειοψηφία των μελών εδώ μέσα έχει καταπιεί αμάσητη!

Περιέργως και για κάποιον απροσδιόριστο λόγο δεν υφίσταται καμια αντίστοιχη υπέρ-apple προπαγάνδα!!!!

Να υποθέσω πως έχεις κολλήσει και εσύ το αντίστοιχο apple αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό σου;

Τι προπαγάνδα που την είδες? Αν νομίζεις ότι είναι γράψε μας εδώ γτ ένα iPhone 6s είναι καλύτερο από ένα s7 και αν βγάλεις το αποτέλεσμα με επιχειρήματα εγώ προσωπικά θα είμαι μαζί σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...