Goro29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 φίλέ το είδες το βίντεο που έβαλες; η οθόνη του σ7 στο λευκό τρέμει σαν λαμπάτη οθόνη, δες στο 6:10 πχ. θα μας στραβώσει αυτή η σαμ, μας πάει 20 χρόνια πίσω, πονάν τα μάτια μου Αυτο δεν έχει ακουστεί πουθενά. Αλλά να σου πω απο 13 λεπτά βίντεο τι συμπέρασμα εβγαλες? Ήταν σε κάτι καλύτερο το iphone? Απλά πες αντικείμενικα όχι γτ το έχεις και είσαι φαν
mouziko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αυτο δεν έχει ακουστεί πουθενά. Αλλά να σου πω απο 13 λεπτά βίντεο τι συμπέρασμα εβγαλες? Ήταν σε κάτι καλύτερο το iphone? Απλά πες αντικείμενικα όχι γτ το έχεις και είσαι φαν δεν έχει ακουστεί γιατί είστε θύματα του μάρκετινγκ, όταν ακούς για την οθονάρα του σ7 και βλέπεις τόσο εξόφθαλμα πράγματα που να πας και στα σοβαρά
giannis42 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 δεν έχει ακουστεί γιατί είστε θύματα του μάρκετινγκ, όταν ακούς για την οθονάρα του σ7 και βλέπεις τόσο εξόφθαλμα πράγματα που να πας και στα σοβαρά Είναι δυνατόν? Το λέω ακόμη μια φορά οτι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι το βίντεο έχει κάποιο πρόβλημα.Έχω το s7.
mouziko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 να πω κάτι για την κάμερα και την μπαταρία, η κάμερα όντως είναι ανεπαίσθητα καλύτερη του σ7, αλλά αυτό είναι δευτερεύον γιατί οι κάμερες των κινητών έχουν ένα καλό επίπεδο πλέον, άσε που έναν πολυάσχολο επαγγελματία δεν τον ενδιαφέρει αυτό η μπαταρία τώρα είναι αλλο θέμα είναι πιο μικρή με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχη, είναι λογικό να την τρώει πιο γρήγορά ΟΜΩΣ, τα ανδροιτ έχουν το πρόβλημα ότι τρώνε την μπαταρία συνέχεια, ακόμα και όταν είναι κλειστή η οθόνη γιατί λόγω λειτουργικού ρουφάνε όλα τα προγράμματα από τους πόρους σαν νεροφίδες, ειδικά αν το φορτώσεις λίγο από τον βάλτο του g. play με αποτέλεσμα να μην ηρεμεί η μπαταρία και να ξεφορτίζεται, σε πραγματικές συνθήκες διαρκούν το ίδιο όχι κύριοι δεν είμαστε μπαταριοκουβαλητές και να μας την τρώνε τα malware Έχω το s7. να το χαίρεσαι 1
Goro29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 δεν έχει ακουστεί γιατί είστε θύματα του μάρκετινγκ, όταν ακούς για την οθονάρα του σ7 και βλέπεις τόσο εξόφθαλμα πράγματα που να πας και στα σοβαρά 1) πάλι δεν βλέπω να απαντάς και ανησυχώ Και 2) τα επόμενα iphone όπως το iphone 8 ξέρεις ότι θα κυκλοφορούν με αυτές της οθόνες? Η μπορεί λίγο λιγότερες ποιοτικές
mouziko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 1) πάλι δεν βλέπω να απαντάς και ανησυχώ Και 2) τα επόμενα iphone όπως το iphone 8 ξέρεις ότι θα κυκλοφορούν με αυτές της οθόνες? Η μπορεί λίγο λιγότερες ποιοτικές τι να απαντήσω φίλε μου, τα ίδια και τα ίδια; είναι παντόφλα, αργό, βαρύ και με χειρότερη οθόνη, σου παίρνει τα λεφτά και την κοπανάει, αν σου δώσει και μια αναβάθμιση χάρη θα σου κάνει δεν θα έχουν αυτές, ΑΝ έχουν θα έχουν εξελιγμένες
Goro29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 τι να απαντήσω φίλε μου, τα ίδια και τα ίδια; είναι παντόφλα, αργό, βαρύ και με χειρότερη οθόνη, σου παίρνει τα λεφτά και την κοπανάει, αν σου δώσει και μια αναβάθμιση χάρη θα σου κάνει δεν θα έχουν αυτές, ΑΝ έχουν θα έχουν εξελιγμένες Εγώ πάλι είδα ότι είναι πιο γρήγορο καλύτερη μπαταρία καλύτερη οθόνη καλύτερη κάμερα αδιάβροχο όλα αυτά μαζί μας κάνουν το καλύτερο κινητό μερι να βγουν τα νέα.. Και όσο για της οθόνες γιατί σε πιανω αδιάβαστο αυτές θα είναι γιατί αγόρασε η iphone από την Samsung για να της βάλουν στο επόμενο μοντέλο δημοσιεύθηκε από την ίδια την Apple .. αλλά μπορεί να είναι λίγο χειρότερες
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Απο εκει που ηταν ενα τυπικο θεμα αν αξιζει ή οχι αλλαγη μεταξυ 2 κινητων(τυπικα δηλαδη 1-2σελιδες μεγιστο),εχουμε φτασει τις 14(και θα ανεβει)και εχει μετατραπει σε ενας εναντια σε ολους θεμα. Ας κλειδωθει καλυτερα το θεμα γιατι δεν εχει νοημα αυτο που γινεται τωρα.
mouziko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 γιατί να κλειδωθεί φίλε; δεν βρίζουμε ούτε εκτός θέματος είμαστε, φιλικά μιλάμε για το σ7 και το 6σ μήπως δεν σου αρέσει η πραγματικότητα; θές να την κρύψεις;
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 γιατί να κλειδωθεί φίλε; δεν βρίζουμε ούτε εκτός θέματος είμαστε, φιλικά μιλάμε για το σ7 και το 6σ μήπως δεν σου αρέσει η πραγματικότητα; θές να την κρύψεις; Οχι δεν ειναι αυτο φιλικη κουβεντα αγαπητε. Ασπρο σου λενε ολοι οι αλλοι για ενα κινητο,μαυρο τους λες εσυ που δεν δεχεσαι οτι και να σου πουνε.Ουτε διαλογος ειναι αυτο,ουτε αντιλογος,ουτε τιποτα. Απλα απο οτι φενεται καποιοι δεν ειχαν τι καλυτερο να κανουν χτες και ειπαν να ασχοληθουν παραπανω απο οσο επρεπε με το εν λογω θεμα. Αλλωστε ο ts(που για αυτον υποτιθεται γραφονται ολα αυτα)οπως ειχα πει αρκετες σελιδες πιο πισω τις γνωμες/αποψεις που επρεπε να παρει τις πηρε.Ολα τα αλλα ας τα αφησουμε καλυτερα περι πραγματικοτητας.... 1
polteris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Επειδή το θεμά έχει ξεφύγει λίγο (λογικό τέτοιο που είναι ) απευθύνομαι στον ts. Είχα το iphone 6s και το έδωσα για να πάρω το S7!!! Τι να πω? Το κινητό είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Ποιότητα κατασκευής, οθονάρα, 0 lag πλέον το touchwiz, κάμερα όλα τα λεφτά, αδιάβροχο (έχεις το κεφαλι σου ήσυχο) μπαταρία πολύ καλή (όχι τόση μεγάλη διαφορά όσο δείχνουν τα νούμερα σε σχέση με το 6s). Μακάρι να έβγαζε η Apple τέτοια συσκευή όπως το S7. Όλα αυτά καλά αλλά αν είσαι χρήστης iOS πάνω από ένα χρόνο (όπως εγώ) θα σου ξενίσει ίσως το Android. Όχι ότι έχει κάτι κακό αντιθέτως βρίσκεται σε πολύ ώριμο στάδιο και η υλοποίηση out of the box της Samsung είναι άψογη αλλά...... Μου έλειψε αυτό το κάτι. Πες το εμπειρία χρήσης, απλότητα, συνήθεια πες το όπως θες!! Προσωπικά ξαναγύρισα στο 6s μετά από 2 μήνες. Πάντως θα σου πρότεινα να την κάνεις την αλλαγή και ίσως σου κάτσει γιατί όπως σου είπα σαν συσκευή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί!!! 1
giannis42 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πραγματικά ένας ενάντια σε όλους. Η πραγματικότητα κ. Mouziko είναι αυτή που εσύ δεν βλέπεις μάλλον. Κλεισμένος στο σπιτάκι του μήλου, δεν βλέπεις έξω τις αλλαγές. Τέρμα από εμένα. Όπως λέει και ο κ. Fulgore δεν έχει νόημα πλέον. 1
Commendatore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πάντως εμένα το θέμα με έκανε (από πολλές απόψεις) σοφότερο. Επίσης είχα την ευκαιρία να θαυμάσω την υπομονή κάποιων μελών εδώ μέσα.
mouziko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ...οθονάρα... Προσωπικά ξαναγύρισα στο 6s μετά από 2 μήνες. αυτό το οθονάρα... ασχολίαστο τέλος πάντων αυτό του είπα και γω πάρτο για αλλαγή, αλλά να ξέρει είναι υποβάθμιση και θα γυρίσει πίσω
polteris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 αυτό το οθονάρα... ασχολίαστο τέλος πάντων αυτό του είπα και γω πάρτο για αλλαγή, αλλά να ξέρει είναι υποβάθμιση και θα γυρίσει πίσω Το οθονάρα δεν είναι σε σύγκριση με το 6s αλλά γενικώς σαν ποιότητα. Εντάξει είναι γνωστά νομίζω τα προβλήματα των amoled οπότε τα λαμβάνω ως δεδομένα γι'αυτο δεν τα αναφέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα