Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό λέμε ρε παιδιά, τα άιφον κάνουν οικονομία δυνάμεων, τα άλλα έχουν πρόβλημα από τον πυρήνα τους ( το λειτουργικό)

τέλος πάντων δεν αξίζει με την καμία απο 6σ σε σ7, να μου έλεγες απο άιφον 4σ σε σ7 να σου έλεγα άντε δοκίμασε και κάτι άλλο

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτό λέμε ρε παιδιά, τα άιφον κάνουν οικονομία δυνάμεων, τα άλλα έχουν πρόβλημα από τον πυρήνα τους ( το λειτουργικό)

τέλος πάντων δεν αξίζει με την καμία απο 6σ σε σ7, να μου έλεγες απο άιφον 4σ σε σ7 να σου έλεγα άντε δοκίμασε και κάτι άλλο

Και σου ξανά λέω τεχνολογικά το iphone είναι πολύ πίσω σε όλα μέχρι τώρα δεν έχει μέτρο σύγκρισης κάτσε να βγει το 7 και μετά μιλά τώρα όμως είναι ντροπή να λες αυτές της χαζομαρες..

Δημοσ.

Ή υπερκολλημένος είσαι ή υπερτρολάκι. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτά που λες. Δηλαδή μόνο από iPhone 4S (!!!) αξίζει κάποιος να πάει σε Galaxy S7;;

Δημοσ.

Εσύ βλέπεις καμία διαφορά?

Εδώ μήπως βλεπεις?

https://youtu.be/Czofcz7e0sI

post-402429-0-62045500-1468014464_thumb.jpg

Δημοσ.

πας καλά; ότι σου κόβει από τα περιθώρια στα δίνει στο πάχος

όσον αφορά τα δεδομένα επειδή έβγαλα το δημοτικό το 6σ έχει 66κυβικά εκατοστά όγκο και 143 γρ βάρος

και το σ7 78 κυβικά εκατοστά όγκο και 152γρ βάρος

ότι σου δίνει σε λίγο μέγεθος στην οθόνη στο δίνει και σε βάρος και όγκο, γιαυτό το λέω παντοφλέ και χελονέ (γιατί είναι και μεγάλο και πιο αργό)

μη μου σερβίρεις μαρκετινγκ σε παρακαλώ

S7 142.4 x 69.6 x 7.9 mm = 78297.216mm^3

6s 138.3 x 67.1 x 7.1 mm = 65887.503mm^3

Κόλλα A4 210 x 297 mm = 62370mm^2 Να πούμε ότι έχει και πάχος 1mm αν και είναι λεπτότερο;

210 x 297 x 1mm =62370mm^3

Άρα με την λογική σου ένα κινητό με διαστάσεις κόλλας Α4 θα είναι καλύτερο από το αγαπημένο σου τηλέφωνο μιας και θα έχει μικρότερο όγκο και βάρος....

Τα μαθηματικά λένε τις μεγαλύτερες αλήθειες και τα μεγαλύτερα ψέματα, ανάλογα πως τα υπολογίσεις.

Δημοσ.

S7 142.4 x 69.6 x 7.9 mm = 78297.216mm^3

6s 138.3 x 67.1 x 7.1 mm = 65887.503mm^3

Κόλλα A4 210 x 297 mm = 62370mm^2 Να πούμε ότι έχει και πάχος 1mm αν και είναι λεπτότερο;

210 x 297 x 1mm =62370mm^3

Άρα με την λογική σου ένα κινητό με διαστάσεις κόλλας Α4 θα είναι καλύτερο από το αγαπημένο σου τηλέφωνο μιας και θα έχει μικρότερο όγκο και βάρος....

Τα μαθηματικά λένε τις μεγαλύτερες αλήθειες και τα μεγαλύτερα ψέματα, ανάλογα πως τα υπολογίσεις.

1χιλιοστό το πάχος του χαρτιού; :eek:  πας καλά φίλε μου;

εντάξει δεν έχεις μικρόμετρο να το μετρήσεις αλλά μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάτι πιο προχωρημένο απο τον πολλαπλασιασμό που μάθαμε στο δημοτικό

τη διαίρεση

πχ ένα πακέτο που πωλείται έχει 500 φύλλα και πάχος 5εκατοστά, = 50 χιλιοστά άρα 50/500=0,1χιλιοστά το φύλλο, με το δικο σου νούμερο έπρεπε το πακέτο 500φύλλων να έχει πάχος μισό μέτρο

πάντως μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι

από αυτό:

nokia-5140-5140i-fascia-housing-in-blue.

πήγαμε σε αυτό:

xerxes13.jpg

Δημοσ.

1χιλιοστό το πάχος του χαρτιού; :eek: πας καλά φίλε μου;

εντάξει δεν έχεις μικρόμετρο να το μετρήσεις αλλά μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάτι πιο προχωρημένο απο τον πολλαπλασιασμό που μάθαμε στο δημοτικό

τη διαίρεση

πχ ένα πακέτο που πωλείται έχει 500 φύλλα και πάχος 5εκατοστά, = 50 χιλιοστά άρα 50/500=0,1χιλιοστά το φύλλο, με το δικο σου νούμερο έπρεπε το πακέτο 500φύλλων να έχει πάχος μισό μέτρο

πάντως μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι

από αυτό:

nokia-5140-5140i-fascia-housing-in-blue.

πήγαμε σε αυτό:

xerxes13.jpg

Σοβαρά τώρα αυτό είναι το πρόβλημά σου; Καταλαβαίνεις ότι το νούμερο πέφτει ακόμα παραπάνω;

Επίσης αναφέρω ότι είναι μικρότερο από 1mm. Τώρα σχετικά με το πάχος δεν είχα ευκαιρο πακέτο για να το μετρησω. Άντε με ένα search το πάχος είναι στα 0,07mm....

Επομένως μιας και αυτό είναι το προβλημά σου:

210 x 297 x 0,07mm = 4365.9mm^3

Αν θες 0,01 κάνε μόνος σου τις πράξεις. Το point όποιος θέλει το πιάνει...

Άρα ή αγαπημένη σου συσκευή πρέπει να έχει τέτοια νούμερα σαν benchmark...να δω σε τι τσέπη θα το βάλεις αν και ο όγκος είναι τόσο μικρός.

Δημοσ.

...να δω σε τι τσέπη θα το βάλεις...

α μπράβο, έρχεσαι στα λόγια μου ότι το σ7 είναι παντόφλά

εγω βασικά προτείνω 5s ή se αλλά αν κάποιος θέλει οθόνη ας πάρει το 6σ

με τίποτα παντόφλες αργοκίνητοι δεινόσαυροι ανδροιδ

Δημοσ.

Από πάνω δεν είδες της φωτογραφίες και τα βίντεο? Μήπως θέλεις και άλλα?

Και όσο για παντόφλες που λες πιστεύω πως εμπεδωσες ότι έχουν διαφορά 4 ίντσες μεταξύ τους .

Με της 4.7 και με αυτήν την απεσια ανάλυση οθόνης που έχει τα γυαλιά δεν τα γλυτώνεις

Παρακολουθα με προσοχή να μάθεις τα βασικά

Σε βλέπω από εδώ να φεύγεις με γνώσεις ;)

https://youtu.be/CsfU67NOc7o

Δημοσ.

Μάλλον λάθος κατάλαβες...

Έκανες σύγκριση βάση όγκου για να δείξεις ότι δεν είναι καλό το samsung.

Άρα μπαίνοντας στα δικά σου παπούτσια , μία συσκευή με διαστάσεις Α4 θα είναι προτιμότερη του 6s.....

Το να κάνεις σύγκριση στις διαστάσεις παραβλέποντας ότι για λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις ο άλλος έχει μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη οθόνη και αδιαβροχοποίηση δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις.

Και παντόφλα λες τα plus/note/mate έναντι του 6s. Όπου οι διαφορές είναι μεγάλες.

Αν όμως ο άλλος γουσταρει οθόνη, τα δικά σου θέλω είναι invalid.

Και εγω θεωρώ ότι για μένα το nexus 5 έχει το καλύτερο μέγεθος για κινητό. Αυτό όμως δεν αντιπροσωπεύει και τους άλλους....

Στα κινητά όμως δεν είμαι ειναι μόνο ύψος, πλάτος,πάχος...

Αυτά μόνο αν πάρεις πλακάκια σε ενδιαφέρει..

Δημοσ.

Παρακολουθα με προσοχή να μάθεις τα βασικά

Σε βλέπω από εδώ να φεύγεις με γνώσεις ;)

φίλέ το είδες το βίντεο που έβαλες; η οθόνη του σ7 στο λευκό τρέμει σαν λαμπάτη οθόνη, δες στο 6:10 πχ.

θα μας στραβώσει αυτή η σαμ, μας πάει 20 χρόνια πίσω, πονάν τα μάτια μου

Δημοσ.

φίλέ το είδες το βίντεο που έβαλες; η οθόνη του σ7 στο λευκό τρέμει σαν λαμπάτη οθόνη, δες στο 6:10 πχ.

θα μας στραβώσει αυτή η σαμ, μας πάει 20 χρόνια πίσω, πονάν τα μάτια μου

Έχω το s7. Η οθόνη δεν τρέμει. Προσπαθώ να καταλάβω τι πήγε στραβά στην λήψη.
Δημοσ.

Έχω το s7. Η οθόνη δεν τρέμει. Προσπαθώ να καταλάβω τι πήγε στραβά στην λήψη.

δεν το καταλαβαίνεις αυτό, το καταλαβαίνουν όμως τα  μάτια σου μετά από μερικές ώρες χρήσης

εδώ να πω πως μόλις οι λεδ ξεπεράσουν τις lcd φυσικά και θα τις βάλει και αυτή, αλλά δεν θα κάνει πειράματα με τα μάτια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...