Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να διαβάσεις το πρώτο ποστ φίλε, μπερδεύτηκες και εσύ και ο φίλος σου. S7 με 6S έχουμε εδώ

φυσικά και μετράνε και τα γραμμάρια και τα κυβικά εκατοστά όταν το κουβαλάς συνέχεια στην τσέπη σου 24/7

όπως μετράνε και τα δευτερόλεπτα πιο γρήγορο που είναι (διάβασε τα ποστ μου στις προηγούμενες σελίδες)

γιατί εμείς κύριε έχουμε μάθει πολλαπλασιασμό

πχ για υπολόγισε πόσο ενέργεια θες να κουβαλάς αυτό 24/7 ή να σου ξεχειλώνει το σακάκι αν το έχεις στην τσέπη

ή να το κρατάς στο αυτί σου 3ώρες*365μέρες=1095εργατοώρες δηλαδή 136εργατομέρες το χρόνο (με 8ωρο)

τα ίδια λέγατε και τότε, δεν σας ξέρουμε τους χέιτερς; μήπως αλλάξατε;

Μας κάνεις πλάκα έτσι;; Πόση παραπάνω ενέργεια θα καταναλώσεις, έχοντας ένα κινητό με 12 κ.ε. παραπάνω όγκο και 9 γραμμάρια παραπάνω βάρος;;

Και όσο αναφορά το "haters" κομμάτι, ούτε hater είμαι, ούτε fanboy κάποιας εταιρίας. Είχα στην κατοχή μου, iPhone 3G/3GS,4S και 5S και γενικά παράπονο δεν είχα και ως συσκευές/λειτουργικό μου άρεσαν και εξακολουθούν να μου αρέσουν. Απλά προσπαθώ να είμαι -όσο γίνεται- αντικειμενικός, γιατί δεν έχω κανένα κέρδος, να "σφαχτώ" ή να υποστηρίξω κάποια εταιρία. Απλά μιλάω βάση εμπειρίας, ενώ εσύ μου λες για σκισμένα σακάκια και τις ικανότητες σου στον πολλαπλασιασμό.

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόνο το always screen on στο s7 μετά από 3 σχεδόν μήνες με το κινητό είναι φανταστική λειτουργια.για lag ούτε λόγος και με πολλές εφαρμογές να τρέχουν από Microsd. Στα 500 που είναι τώρα θα πάρει και όλους όσους έχουν ταβάνι τα 380_420.το κινητό είναι φοβερό.

• Like 1
Δημοσ.

και τώρα έχεις το g4 το bootlooper; :fear:  μπράβο

πάντως τον πολλαπλασιασμό μην τον ξεχνάς (και άλλα που μάθαμε στο δημοτικό)

τι να το κάνω αν ξέρεις διαφορική γεωμετρία και τοπολογία όταν δεν ξέρεις βασικά πράγματα

τα γραμμάρια έχουν πολύ μεγάλη σημασία πχ εγώ στο στρατό είχα ένα βιβλιαράκι στην τσέπη στο γόνατο συνέχεια μετά από μερικούς μήνες με πόνεσε το πόδι και δεν ήξερα από τι είναι, μόλις το αφαίρεσα ξανά έγινα καλά

Μόνο το always screen on στο s7 μετά από 3 σχεδόν μήνες με το κινητό είναι φανταστική λειτουργια.για lag ούτε λόγος και με πολλές εφαρμογές να τρέχουν από Microsd. Στα 500 που είναι τώρα θα πάρει και όλους όσους έχουν ταβάνι τα 380_420.το κινητό είναι φοβερό.

για το λάγκ θα σου πω σε ένα χρόνο από τώρα, εδώ είναι αργό ακόμα και σήμερα

Δημοσ.

Μας κάνεις πλάκα έτσι;; Πόση παραπάνω ενέργεια θα καταναλώσεις, έχοντας ένα κινητό με 12 κ.ε. παραπάνω όγκο και 9 γραμμάρια παραπάνω βάρος;;

Και όσο αναφορά το "haters" κομμάτι, ούτε hater είμαι, ούτε fanboy κάποιας εταιρίας. Είχα στην κατοχή μου, iPhone 3G/3GS,4S και 5S και γενικά παράπονο δεν είχα και ως συσκευές/λειτουργικό μου άρεσαν και εξακολουθούν να μου αρέσουν. Απλά προσπαθώ να είμαι -όσο γίνεται- αντικειμενικός, γιατί δεν έχω κανένα κέρδος, να "σφαχτώ" ή να υποστηρίξω κάποια εταιρία. Απλά μιλάω βάση εμπειρίας, ενώ εσύ μου λες για σκισμένα σακάκια και τις ικανότητες σου στον πολλαπλασιασμό.

Μπραβο σου που ασχολείσαι ακόμα φίλε.

Ας πάρει ο ts το s7 να πετάξει το iphone 6s να βρει την υγειά του και τα άλλα είναι παραπανισια. Όποιος έχει και τις ελάχιστες γνώσεις ξέρει τι να πάρει.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε μην αφήσεις το 6σ για το σ7, σε οικτίρω

Θα του κάμω ένα factory reset και θα πετάει πάλι. Εσύ περίμενε τους taig για να βάλεις ringtone.

ρε άστε τα ρινκτοουνσ και κοιτάξτε τα δεδομένα, αυτά τα κοιτάγαμε στα νοκια πριν χρόνια

Δημοσ.

και τώρα έχεις το g4; :fear:  μπράβο

πάντως τον πολλαπλασιασμό μην τον ξεχνάς (και άλλα που μάθαμε στο δημοτικό)

τι να το κάνω αν ξέρεις διαφορική γεωμετρία και τοπολογία όταν δεν ξέρεις βασικά πράγματα

τα γραμμάρια έχουν πολύ μεγάλη σημασία πχ εγώ στο στρατό είχα ένα βιβλιαράκι στην τσέπη στο γόνατο συνέχεια μετά από μερικούς μήνες με πόνεσε το πόδι και δεν ήξερα από τι είναι, μόλις το αφαίρεσα ξανά έγινα καλά

Ναι τώρα έχω το G4 (παράλληλα με ένα Nexus 5X), το οποίο κοστίζει όσο το iPhone 5S καινούριο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει κάποια σύγκριση πιστεύεις;; Επειδή πιθανότατα (τι πιθανότατα, σχεδόν σίγουρα βασικά) δεν τα έχεις δοκιμάσει και τα 2, θα σου απαντήσω εγώ. Καμία σύγκριση κι ας κοστίζουν τα ίδια χρήματα. Πέρα από την σαφέστατα ανώτερη ποιότητα κατασκευής του 5S, σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολλά επίπεδα κάτω. Και μην μου πεις "γιατί συγκρίνεις συσκευή του 2013 με συσκευή του 2015" γιατί από τη στιγμή που κοστίζουν τα ίδια χρήματα, μια χαρά μπορώ να τα συγκρίνω.

Υ.Γ.1. Προσωπικά δεν είχα ούτε ένα bootloop στο G4, ούτε κάποια άλλο κόλλημα.

Υ.Γ.2. Ελπίζω ο TS, να έχει βγάλει άκρη μετά από 11 σελίδες συζήτησης.

Δημοσ.

όπως τα λές είναι, τι να συγκρίνεις το 5ς που είναι 112 γρ βάρος και 55 κυβικά εκατοστά όγκο;

κατηγορία φτερού

Δημοσ.

φίλε μην αφήσεις το 6σ για το σ7, σε οικτίρω

Βλέπω κάθεσαι και μετράς τα γραμμάρια και τα εκατοστά από το (iPhone 6 και το s7)

Φυσικά έχουν μικρή διαφορά.

Αλλά επειδή είσαι ξεφτερι εσύ δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι το

Iphone 6s έχει 4.7 οθόνη

Samsung s7 έχει 5.1 οθόνη

Δλδ 4 ίντσες μεγαλύτερο..

Αν το πας έτσι μέτρα το

S7 με 5.1

Iphone 6 plus 5.5 δλδ της 4 βόλτα εδώ και κανε σύγκριση να δεις την διαφορά

Παντως πραγματικά τέτοια κουλά έχω να ακούσω χρόνια απορώ γτ γράφουμε ακόμα

• Like 1
Δημοσ.

γράφετε γιατί σας έχουν κάνει το μυαλό κουρκούτι με το μάρκετινγκ που σας πουλάνε

φιδεμπορία κανονική

Δημοσ.

Οντως, το Android πλεον δεν κολλαει οσο παλαιοτερα. Και οντως μεχρι στιγμης το S7 edge ειναι το καλυτερο κινητο.

Αν ο topic starter παρακολουθει ακομα το thread, τοτε εχω να πω πως καλυτερη συγκριση θα γινοταν αναμεσα σε nexus/htc κι οχι samsung. Δηλαδη θα ηταν προτιμοτερο σαν πρωτη android συσκευη να επελεγε κατι πιο ωμο και σκαρτο.

Δημοσ.

edge λέει, άλλη μια φόλα του μάρκετινγκ, να ρωτήσω που χρησιμεύει (σαν εργαλειακοί που πρέπει να είμαστε) ή θα με πάρετε με τις πέτρες;

εδώ τρομάξαμε να φύγουμε από τις οθόνες-λάμπες και αυτοί μας τις φέρνουν πίσω

Δημοσ.

Σαφώς και δεν πρέπει να γίνεται σύγκριση το s7 με το iphone 6 αλλά με το iphone 7.

Αλλά από εδώ ο φίλος φεν μπορεί να καταλάβει ότι το Iphone 6 χάνεις σε όλα τα επίπεδα

Σε οθόνη είναι κάτι χρόνια πίσω

Σε κάμερα μια από τα ίδια

Σε μπαταρία πάλι

Sd

Αδιάβροχο

Και κάθετε και μου λέει ότι το Iphone 6 είναι καλύτερο δυστυχώς με αυτά τα μυαλά αντί να πάμε μπροστά σαν χώρα πάμε πίσω..

Ελπίζω να μην είσαι πάνω από 15 αλλιώς να το κοιτάξεις αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

edge λέει, άλλη μια φόλα του μάρκετινγκ, να ρωτήσω που χρησιμεύει (σαν εργαλειακοί που πρέπει να είμαστε) ή θα με πάρετε με τις πέτρες;

Το edge δεν χρησιμευει πουθενα (οριστε, αν αυτο ηθελες να ακουσεις). Η μεγαλυτερη οθονη 5.5 ιντσων χρησιμευει παντου ομως.
Δημοσ.

Ενταξυ την ειπες την γνωμη σου πανω στο θεμα πρεπει να γραφεις συνεχεια τα ιδια και τα ιδια? 

συμπερασματικά, το σ7 είναι βαρύτερο, παχύτερο, παντοφλότερο, βραδύτερο, χειρότερο ποιοτικά

παρότι έχει βγει μισό χρόνο μετά από το 6σ και προσπαθούν μερικοί να μας πουν ότι αξίζει το 500ρικο

ε όχι δεν αξίζει

Αν σε αυτους τους μερικους βαζεις ολο τον κοσμο καθως ακομα και οι πωλησεις το δηλωνουν αυτο τοτε οκ αυτοι ειναι οι μερικοι.

Παλι καλα που το Iphone 6s 64gb(ακομα και το 16ρι ακριβοτερο ειναι)τα αξιζει τα χρηματα του ε..... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...