Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμπερασματικά, το σ7 είναι βαρύτερο, παχύτερο, παντοφλότερο, βραδύτερο, χειρότερο ποιοτικά

παρότι έχει βγει μισό χρόνο μετά από το 6σ και προσπαθούν μερικοί να μας πουν ότι αξίζει το 500ρικο

ε όχι δεν αξίζει

Ρε παιδάκια του δημοτικού σοβαρευτειτε:

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7945&idPhone2=7243

Έχουμε και λέμε:

Διαστάσεις s7 edge: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm

Διαστάσεις iphone 6s plus: 158.2 x 77.9 x 7.3 mm

Βάρος s7 egde: 157g

Βάρος iphone 6s plus: 192g

Οθόνη s7 edge: 5.5 inches (~76.1% screen-to-body ratio)

Οθόνη iphone 6s plus: 5.5 inches (~67.7% screen-to-body ratio)

Ανάλυση s7 edge: 1440 x 2560 pixels (~534 ppi pixel density)

Ανάλυση iphone 6s plus: 1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density)

Sar s7 edge: 0.26 W/kg (head) 0.51 W/kg (body)

Sar iphone 6s plu: 0.93 W/kg (head) 0.98 W/kg (body)

Διάρκεια μπαταρίας s7 edge: 98h endurance rating

Διαρκεια μπαταρια iphone 6s plus: 85h endurance rating

Χωρητικοτητα μπαταρίας s7 edge: Non-removable Li-Ion 3600 mAh battery

Χωρητικότητα μπαταρίας iphone 6s plus: Non-removable Li-Po 2750 mAh battery

Για σοβαρευτειτε λίγο.

Πάμε να δούμε και το market share μεταξύ ios/Android.

kantar-december-2015-2.jpg

Είναι για την περίοδο 14/15. Δεν βρήκα το γράφημα για το 15/16 που εκεί είναι ακόμα μεγαλύτερη η μείωση του ios και το Android έχει πιάσει το 90% της πίτας.

• Like 2
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πάντως όλα αυτά τα τηλέφωνα όσο και να προσπαθούν έχουν ένα πρόβλημα, το λειτουργικό

γιατί αυτό το λειτουργικό είναι βαρύ σαν να έχει ρίξει άγκυρες στη γη

και όλο αυτό συνεπάγεται ακόμα και να έχει γρήγορο επεξεργαστή να μην τα καταφέρνει

και να θέλει τεράστια μπαταρία, και να γίνεται χοντρότερο και όλο αυτό πάει αλυσίδα

πως να γίνει ανταγωνιστικό μετά;

άσε που θέλει να μαζεύει στατιστικά και να τα στέλνει και να δουλεύει παρά τη θέλησή σου στο παρασκήνιο και να εφαρμογές που θέλουν υποσταθμό δεη και να μεγαλύτερη μπαταρία και να επεξεργαστική ισχύ και να λαγκάρισμα κλπ κλπ

όλα αυτά έχουν αποτελέσματα που φαίνονται στο τέλος

και ακριβότερο να είναι το άιφον τα λεφτά σου τα παίρνεις πίσω σαν μεταπολιτική αξία

ενώ στα άλλα τα ρίχνεις στον κουβά

Σε κόβω για πολύ άσχετο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ..τι να πω είσαι σπάνια περίπτωση έχεις εδώ 100 άτομα που σου λένε και εσύ εκεί των χάλβα σου..

Μπες κοίτα διάβασε άκου και μετά μιλά.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε το πρώτο ποστ του νήματος το διάβασες;

σ7 και 6σ συγκρίνουμε, όχι εδγε και πλας

αν και παρεμπιπτόντως και εγώ το πλας το θεωρώ παντόφλα

Σε κόβω για πολύ άσχετο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ..τι να πω είσαι σπάνια περίπτωση έχεις εδώ 100 άτομα που σου λένε και εσύ εκεί των χάλβα σου..

Μπες κοίτα διάβασε άκου και μετά μιλά.

εντάξει φίλε έχουμε βγάλει και δημοτικό, ξέρουμε να βλέπουμε τα δεδομένα, δεν θα ακούμε μόνο το μάρκετινγκ απο τους χέιτερς

Δημοσ.

Και πάλι η διαφορά είναι πάρα πολύ μικρή και αυτο με το s7 να έχει 5.1" οθόνη με καλύτερο body to screen ratio:

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7821&idPhone2=7242

Δες μπαταρία το 6s και δες και στο s7 δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους το iphone είναι πάρα πολύ πίσω σε όλα.

Επίσης βρήκα και εικόνα για το 2016 market share:

http://mspoweruser.com/wp-content/uploads/2016/06/kantar-April-2016.png

Η πτώση δει δεν έχει τελειωμό.

φίλε το πρώτο ποστ του νήματος το διάβασες;

σ7 και 6σ συγκρίνουμε, όχι εδγε και πλας

αν και παρεμπιπτόντως και εγώ το πλας το θεωρώ παντόφλα

εντάξει φίλε έχουμε βγάλει και δημοτικό, ξέρουμε να βλέπουμε τα δεδομένα, δεν θα ακούμε μόνο το μάρκετινγκ απο τους χέιτερς

Το marketing που παραποιει τα δεδομένα είναι της Apple η samsung απλά έβγαλε φέτος το καλύτερο κινητό που υπάρχει μέχρι στιγμής. Παλιότερα με το s4/s5 όλοι την κραζαμε γιατί δεν ήταν καλά κινητά και είχαν πολλές ελλείψεις.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μας ενδιαφέρει λέμε το body to screen ratio, δεν τρώγεται, άσε που πατιέται η οθόνη όταν το πιάνεις

αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο όγκος και το βάρος, το κατάλαβες;

ούτε το dpi, δεν βλέπεις διαφορά

μάζεψε την παντόφλα λέμε

Δημοσ.

δεν μας ενδιαφέρει λέμε το body to screen ratio, δεν τρώγεται, άσε που πατιέται η οθόνη όταν το πιάνεις

αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο όγκος και το βάρος, το κατάλαβες;

ούτε το dpi, δεν βλέπεις διαφορά

μάζεψε την παντόφλα λέμε

Σωστά, δε μας ενδιαφέρουν τα πράγματα στα οποία υστερεί το iPhone, αλλά τα πράγματα που υπερτερεί. Αντικειμενικότατος, πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

ok πες μας τι κερδίζεις αν έχεις μικρά περιθώρια και μετά θα σου πω τι κερδίζεις όταν έχεις μικρό όγκο και βάρος

είπαμε, με ρέγουλα το μάρκετινγκ

Δημοσ.

ok πες μας τι κερδίζεις αν έχεις μικρά περιθώρια και μετά θα σου πω τι κερδίζεις όταν έχεις μικρό όγκο και βάρος

είπαμε, με ρέγουλα το μάρκετινγκ

Όσο αναφορά το βάρος και τον όγκο, στα είπε πιο πάνω ο king2009 οπότε δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.

Τώρα, με τα μικρά περιθώριο, εκτός από το αισθητικό κομμάτι (η συσκευή είναι πολύ ωραιότερη όταν ΔΕΝ έχει bezel 6ετίας), κερδίζεις και σε διαστάσεις, μιας και σε μικρότερο μέγεθος, έχεις μεγαλύτερη οθόνη. Για παράδειγμα το LG G2 -του οποίου ήμουν κάτοχος-, είχε μέγεθος το οποίο χρησιμοποιούνταν για οθόνες 4.8-5" κι όμως, λόγω των μικροσκοπικών bezel, είχε οθόνη 5.2" και εννοείται πως ουδέποτε συνάντησα, αυτό το αστείο -κατ' εμέ- πρόβλημα που λες. (ότι σου πατιέται η οθόνη όταν το κρατάς)

• Like 1
Δημοσ.

πας καλά; ότι σου κόβει από τα περιθώρια στα δίνει στο πάχος

όσον αφορά τα δεδομένα επειδή έβγαλα το δημοτικό το 6σ έχει 66κυβικά εκατοστά όγκο και 143 γρ βάρος

και το σ7 78 κυβικά εκατοστά όγκο και 152γρ βάρος

ότι σου δίνει σε λίγο μέγεθος στην οθόνη στο δίνει και σε βάρος και όγκο, γιαυτό το λέω παντοφλέ και χελονέ (γιατί είναι και μεγάλο και πιο αργό)

μη μου σερβίρεις μαρκετινγκ σε παρακαλώ

Δημοσ.

1.το προβλημα με τα lagg στα αντροιντ παρουσιαζονται μετα τον χρονο τις περισσοτερες φορες (τουλαχιστον στα κινητα που ειχα)μπορει το σ7 να εχει διωρθωθει και να μην εχει τετοια θεματα... 2. νομιζω οτι πιο σωστο θα ηταν να συγρινουμε το σ7 με το 7σ (οταν βγει) και οχι με ενα κινητο προηγουμενης χρονιας...

Δημοσ.

πας καλά; ότι σου κόβει από τα περιθώρια στα δίνει στο πάχος

όσον αφορά τα δεδομένα επειδή έβγαλα το δημοτικό το 6σ έχει 66κυβικά εκατοστά όγκο και 143 γρ βάρος

και το σ7 78 κυβικά εκατοστά όγκο και 152γρ βάρος

ότι σου δίνει σε λίγο μέγεθος στην οθόνη στο δίνει και σε βάρος και όγκο, γιαυτό το λέω παντοφλέ και χελονέ (γιατί είναι πιο αργό)

μη μου σερβίρεις μαρκετινγκ σε παρακαλώ

Αφήνω ασχολίαστο το γεγονός ότι πετάχτηκες από την σύγκριση S7 Edge με 6S Plus, στη σύγκριση του S7 με 6S. Πάμε παρακάτω...

Καταρχάς, άσε τα "μη μου σερβίρεις marketing" γιατί εγώ σου μιλάω, έχοντας δοκιμάσει/χρησιμοποιήσει συσκευές ενώ εσύ μιλάς με διαστάσεις από το GSMArena. Στο θέμα μας τώρα, εσύ χαίρεσαι που θα έχεις συσκευή με 12 εκατοστά, μικρότερο όγκο ενώ εγώ θα έχω 0.4" ίντσες μεγαλύτερη και αδιαμφισβήτητα καλύτερη οθόνη. Όσο αναφορά το βάρος, φαντάζομαι έχεις χέρι ζυγαριά έτσι;; Οπότε τα 9 γραμμάρια που κερδίζεις, πρέπει να είναι πολύ σημαντικά για σένα, έτσι δεν είναι;;

Δημοσ.

1.το προβλημα με τα lagg στα αντροιντ παρουσιαζονται μετα τον χρονο τις περισσοτερες φορες (τουλαχιστον στα κινητα που ειχα)μπορει το σ7 να εχει διωρθωθει και να μην εχει τετοια θεματα... 2. νομιζω οτι πιο σωστο θα ηταν να συγρινουμε το σ7 με το 7σ (οταν βγει) και οχι με ενα κινητο προηγουμενης χρονιας...

πως να μην σου κάνει λαγκ φίλε μου, εδώ μιλάμε για λειτουργικό δεινόσαυρο, τι να κάνει το κάθε τηλεφωνάκι, θα τα παίξει

Δημοσ.

πως να μην σου κάνει λαγκ φίλε μου, εδώ μιλάμε για λειτουργικό δεινόσαυρο, τι να κάνει το κάθε τηλεφωνάκι, θα τα παίξει

Έλα πες την αλήθεια, το τελευταίο σου Android, φορούσε Froyo, έτσι;; 

Δημοσ.

Αφήνω ασχολίαστο το γεγονός ότι πετάχτηκες από την σύγκριση S7 Edge με 6S Plus, στη σύγκριση του S7 με 6S. Πάμε παρακάτω...

Καταρχάς, άσε τα "μη μου σερβίρεις marketing" γιατί εγώ σου μιλάω, έχοντας δοκιμάσει/χρησιμοποιήσει συσκευές ενώ εσύ μιλάς με διαστάσεις από το GSMArena. Στο θέμα μας τώρα, εσύ χαίρεσαι που θα έχεις συσκευή με 12 εκατοστά, μικρότερο όγκο ενώ εγώ θα έχω 0.4" ίντσες μεγαλύτερη και αδιαμφισβήτητα καλύτερη οθόνη. Όσο αναφορά το βάρος, φαντάζομαι έχεις χέρι ζυγαριά έτσι;; Οπότε τα 9 γραμμάρια που κερδίζεις, πρέπει να είναι πολύ σημαντικά για σένα, έτσι δεν είναι;;

να διαβάσεις το πρώτο ποστ φίλε, μπερδεύτηκες και εσύ και ο φίλος σου. S7 με 6S έχουμε εδώ

φυσικά και μετράνε και τα γραμμάρια και τα κυβικά εκατοστά όταν το κουβαλάς συνέχεια στην τσέπη σου 24/7

όπως μετράνε και τα δευτερόλεπτα πιο γρήγορο που είναι (διάβασε τα ποστ μου στις προηγούμενες σελίδες)

γιατί εμείς κύριε έχουμε μάθει πολλαπλασιασμό

πχ για υπολόγισε πόσο ενέργεια θες να κουβαλάς αυτό 24/7 ή να σου ξεχειλώνει το σακάκι αν το έχεις στην τσέπη

ή να το κρατάς στο αυτί σου 3ώρες*365μέρες=1095εργατοώρες δηλαδή 136εργατομέρες το χρόνο (με 8ωρο)

Έλα πες την αλήθεια, το τελευταίο σου Android, φορούσε Froyo, έτσι;; 

τα ίδια λέγατε και τότε, δεν σας ξέρουμε τους χέιτερς; μήπως αλλάξατε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...