Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να μου πείτε τις διαφορές ανάμεσα στο s7 και στο s7 edge . Κάμερα, πόσο κρατάει η μπαταρια κλπ

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα ιδια ειναι εκτος απο μπαταρια κ ιντσες φιλε μου το edge ειναι πολυ ανωτερο απλα σε μπαταρια..

Δημοσ.

Αν δεν σου γεμιζουν το ματι οι edge οθονες αστο καλυτερα γιατι ειναι ακρετα περιεργες και πρεπει να τις προσεχεις αρκετα.

Αν θελεις ομως μικροτερη οθονη πας στο s7 το απλο.

Εγω θα επαιρνα παντως αν ημουν στη θεση σου το edge γιατι το κανει πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχεις αποφασίσει καλύτερα να τα δεις απο κοντά ..

Το edge εχει πιο μεγάλη οθόνη και ειναι κυρτή στο πλάι .. σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι

Επίσης εχει και πιο μεγάλη μπαταρία σε χωρητικότητα όπως σου είπαν και πιο πάνω τα παιδια ..

Πάντως σε καθε περίπτωση ..πιο εντυπωσιακό ειναι το edge

Δημοσ.

Βασικά αυτό που είδα και μου αρέσει είναι η κάμερα του s7 edge όπου έκανε τη νύχτα-μέρα , αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η οθόνη που έχει στα πλάγια . Τώρα όσον αφορά τη μπαταρία είδα οτι το edge έχει 600mha παραπάνω όπου πρακτικά είναι περίπου 1 ώρα χρήσης παραπάνω που είναι ένα μεγάλο συν .

Βασικά ψάχνω ένα κινητό με παρόμοια κάμερα . Το p9 μπορεί να ανταγωνιστεί σε θέμα κάμερας το s7 ?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά αυτό που είδα και μου αρέσει είναι η κάμερα του s7 edge όπου έκανε τη νύχτα-μέρα , αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η οθόνη που έχει στα πλάγια . Τώρα όσον αφορά τη μπαταρία είδα οτι το edge έχει 600mha παραπάνω όπου πρακτικά είναι περίπου 1 ώρα χρήσης παραπάνω που είναι ένα μεγάλο συν .

Βασικά ψάχνω ένα κινητό με παρόμοια κάμερα . Το p9 μπορεί να ανταγωνιστεί σε θέμα κάμερας το s7 ?

Ευχαριστώ

Όχι είναι πολύ πιο κάτω, το P9 στο θέμα της κάμερας.

Αφού δεν σου άρεσε η edge οθόνη, γιατί δεν κοιτάς για το απλό S7;;

Επεξ/σία από AlienTechGR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...