Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, από τότε που έβαλα τα δεκάρια, έχω πολλά κολλήματα με τον Chrome, είναι τελείως unplayable ο chrome, συμβαίνει και σε άλλους, υπάρχει κάποια λύση ή θα πρέπει να συμβιβαστώ με τον Edge;

​Ακόμα και μετά από καθαρή εγκατάσταση π.χ. αν μπω στο youtube, κολλάει κατευθείαν, δεν ξέρω τι έχουν κάνει...

Δημοσ.

Κάτι αλλο φταίει δεν εχω ξανα ακούσει ή αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο , αν βάλει πχ τον firefox εχεις πρόβλημα ?

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι αλλο φταίει δεν εχω ξανα ακούσει ή αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο , αν βάλει πχ τον firefox εχεις πρόβλημα ?

Kαι o firefox έχει το ίδιο πρόβλημα, μόνο ο edge είναι σταθερός.

​Τα 8 είχα πριν, άλλαξα όμως και σκληρό κι έβαλα ssd τώρα.

​Aν δεν είναι θέμα των 10, τι άλλο λέτε θα μπορούσε να φταίει;

Δημοσ.

Τα Win 10 που έχεις είναι από Update ή καθαρή εγκατάσταση;;;  Αν είναι από Update πάνε για format και καθαρή εγκατάσταση (αφού κάνεις  Backup τα αρχεία σου)

Δημοσ.

Τα Win 10 που έχεις είναι από Update ή καθαρή εγκατάσταση;;;  Αν είναι από Update πάνε για format και καθαρή εγκατάσταση (αφού κάνεις  Backup τα αρχεία σου)

Kαθαρή εγκατάσταση σε καινούριο δίσκο (ssd).

Δημοσ.

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις  και να ξανά εγκαταστήσεις τον chrome. Αν το σύστημα σου είναι 64 bit υπάρχει chrome στα 64 bit. Θέλω να πιστεύω ότι έχεις πάρει όλα τα Update για τα Win 10 και μαζί και το Flash.

Δημοσ.

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις  και να ξανά εγκαταστήσεις τον chrome. Αν το σύστημα σου είναι 64 bit υπάρχει chrome στα 64 bit. Θέλω να πιστεύω ότι έχεις πάρει όλα τα Update για τα Win 10 και μαζί και το Flash.

To έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει αρκετές φορές, καμία διαφορά, κολλάει σε πολλές σελίδες και ειδικά στο youtube με το που ανοίγω οποιοδήποτε βίντεο.

Το chrome στα 64bit έχω εγκαταστήσει, έχω κάνει όλα τα Update των windows και έχω βάλει και το flash και το shockwave, πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Δημοσ.

Η σύνδεση σου στο internet είναι ΟΚ;; Μπαίνεις ασύρματα  ή ενσύρματα;; Όταν ανοίγει ο υπολογιστής σου ανοίγουν μαζί και άλλα προγράμματα που τραβάνε internet όπως το skype;; Ρίξε μια ματιά στην Διαχείριση Εργασιών μήπως κάτι του "τρώει την ζωή"  

Δημοσ.

Η σύνδεση σου στο internet είναι ΟΚ;; Μπαίνεις ασύρματα  ή ενσύρματα;; Όταν ανοίγει ο υπολογιστής σου ανοίγουν μαζί και άλλα προγράμματα που τραβάνε internet όπως το skype;; Ρίξε μια ματιά στην Διαχείριση Εργασιών μήπως κάτι του "τρώει την ζωή"  

Nαι, μια χαρά είναι η σύνδεση, ενσύρματα συνδέομαι.

​Τα μόνα προγράμματα που ανοίγουν με το pc είναι το nod32 και το Malwarebytes.

​O επεξεργαστής είναι στο 10% και η μνήμη στο 40%, δεν μπορώ να το καταλάβω.

​Ούτε ένα extension δεν του έχω περάσει...

Δημοσ.

Για δοκίμασε τους Realtek High Definition Audio codecs R2.79

Link

Μη ρωτάς τι και πως... :-) ..είναι το μόνο που είχε αποτέλεσμα στο ιδιο πρόβλημα έπειτα από κάποιο update των win10 πριν 1-2 βδομάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Για δοκίμασε τους Realtek High Definition Audio codecs R2.79

Πως ξέρεις πως έχει ήχο της Realtek;;;;;;;

Αν και το έχω δει και αυτό το "έργο" Αν τελικά έχεις ήχο της  Realtek πάνε στην Διαχείριση Ήχου ---->  Ηχεία ------> Προεπιλεγμένη Μορφή και επέλεξε Ποιότητα DVD (δεν θα χάσεις σε ακουστικότητα)

Δημοσ.

Πως ξέρεις πως έχει ήχο της Realtek;;;;;;;

Αν και το έχω δει και αυτό το "έργο" Αν τελικά έχεις ήχο της  Realtek πάνε στην Διαχείριση Ήχου ---->  Ηχεία ------> Προεπιλεγμένη Μορφή και επέλεξε Ποιότητα DVD (δεν θα χάσεις σε ακουστικότητα)

έχεις δίκιο.. ξέχασα να το αναφέρω. Αν έχει Realtek..φυσικά. :-D

απλά είχα ακριβώς το ίδιο θέμα και έχοντας δοκιμάσει τα πάντα από uninstall/reinstall/reset chrome, extensions, updates, hardware acceleration κτλ..για κάποιο λόγο μόνο με τα codes λύθηκε.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...