evoracing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα! Φτιάχνω ένα σκούτερ και θέλω να σκουρύνω τα πίσω φανάρια όχι πολύ απλά να μην υπάρχει αυτή η κοκκινίλα. Να πάρω σπρει φαναριών ή καμιά μεμβράνη? Κάτι για να μην κόβει πολύ φως μην με καρφώσει κανείς από πίσω... Επίσης είχα πάρει από το ebay μεμβράνη για τα φώτα, αρχικά άμα βάλω xenon δεν θα λιώσει έτσι? και επειδή είναι black smoke και δεν με αρέσει το smoke μπορώ να βάλω σπρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 καλλίτερα σπέϊ φαναριών γιατί θα διαλέξεις εσύ το πόσο θα τα κάνεις σκούρα. υπάρχει περίπτωση η έτοιμη μεμβράνη να έχει πολλή απόχρωση ή λίγη. το σπρέϊ από την άλλη , όσα χέρια τόσο πιο σκούρο. λίγα χέρια μικρό «σκοτείνασμια». επίσης είναι οικονομικότερη η επιδιόρθωση σε περίπτωση ζημιάς. τη δεύτερη ερώτηση σου δεν την πολυκατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αυτό το σπρέι πως βγαίνει μετα? Έχω βάλει μεμβράνη για φανάρια στα φωτα αλλά δεν μου αρέσει. Μπορω να βάλω τέτοιο σπρέι και στα φώτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα