Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, George.kl είπε

Καλησπερα σε ολους εκλεισα 2 μηνες ςπο την επεμβαση σημερα ξεκινησα,και τρεξιμο γυμναστηριο . Πιστευω το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο!

Screenshot_20190202-154202_Gallery.jpg

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 10:59 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε

Τι ειδικο παπούτσι είναι αυτό; Μπορούσες να κάνεις δουλειές στο σπίτι να πας στο σούπερ μάρκετ και να κουβαλήσεις σακούλες κλπ; Η καθημερινότητα σου επηρεάστηκε;

Εδω φαινετε η ουλη μετα τους 3 μηνες απο την επεμβαση . Οσο περναει ο καιρος μειωνεται σταδιακα οποτε λογικα θα φαινετε ελαχιστα σε αρκετους μηνες,

Screenshot_20190305-090825_Gallery.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα και απο μενα..Εγω ειμαι Θεσσαλονικη.. και λογικα θα χρειαστω χειρουργειο και στα 2..ερωτημα....ποτε μπορεις να οδηγησεις για να πας δουλεια(δουλεια γραφειου, αλλα θελω μιση ωρα οδηγηση) κ ποτε μπορεις να πεις οτι μπορω να βαλω ενα παπουτσι αθλητικο και να περπατησω πολυπ.χ για ενα ταξιδι στο εξωτερικο ...α και ποτε μπορεις να σηκωθεις απο κρεβατι.Ευχαριστω!

Δημοσ.
Στις 20/12/2018 στις 1:38 ΜΜ, George.kl είπε

Ενα παπουτσι για να περπαταω με τη φτερνα ωστε να μη πεφτει βαρος στα δαχτυλα. Εκανα τα παντα απο δουλειες απλα φροντοζα να μην μενω πολυ ορθιος για να μη πρηστει και οταν καθομουν το ειχα ψηλα στην ευθεια . Ενταξει με περιορισε λιγο αλλα αξιζει τον κοπο

Ποδηλατο μπορουσες να κανεις?..να οδηγησεις παπι?

• Confused 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Ποδηλατο μπορουσες να κανεις?..να οδηγησεις παπι?

Δε δοκιμασα ειναι η αληθεια αλλα ποδηλατο οχι πως θα εκανα πεταλι με ραμματα? Σκουτερακι σιγουρς με το παπι θα ειχα θεμα στις ταχυτητες . 20 μερεςυπομονη θελει

Δημοσ.

George Kl Θα ήθελα πάρα πολύ να με ενημερώσετε σχετικά με το ποσό που πληρώσατε ,καθώς και ποιον γιατρό επισκεφτηκατε...υποφέρω από πόνο και ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα! Εχουν περασει 4 μηνες απο την επεμβαση εχω επιστρεψει κανονικα στη γυμναστικη εδω και μερες . Τρεχω πανω απο 10 km οπως βλεπετε τα μικρα δαχτυλα εχουν ακομα μια αποκλιση αριστερα αλλα θα φτιαξουν με τον καιρο .ειμαι ενθουσιασμενος με το καιρουργιο μου πατουσακι! Εχει εξαφανιστει ο μικρος καλος που ειχα κατω απο τα μεταταρσια(πισω απο τα μικρα δαχτυλα) λογω οτι επεφτε το βαρος εκει. Ακομα το αριστερο μεγαλο δαχτυλο ειναι λιγο πιο λεπτο καθως τοσ χρονια δεν επαιρνε το βαρος. Θελει το χρονο του να δυναμωσει 

Screenshot_20190407-102417_Gallery.jpg

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο μενα φίλε. Μπραβο σου για την ενημέρωση. 

Και εγω θα κανω μαλλον και στα 2. Τι θα πληρωσω ξερει κανεις ??

2? 3? ,πανω κατω λεμε παντα αλλα ποσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...