ELTASSOS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Φιλε εγω το βλεπω χειροτερα μετα την επεμβαση. Ειναι στραβο ακομη και εχει γαζες. Κρατα καθημερινο αρχειο φωτο να δουμε πως θα καταληξει οταν βγαλεις τις γαζες.
George.kl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Φιλε εγω το βλεπω χειροτερα μετα την επεμβαση. Ειναι στραβο ακομη και εχει γαζες. Κρατα καθημερινο αρχειο φωτο να δουμε πως θα καταληξει οταν βγαλεις τις γαζες. Οχι οι γαζες ειναι γιατι ειναι 6 μερες απο το χειρουργειο. Οταν το ελυσε ο γιατρος ηταν ισιο, τα μικροτερα δαχτυλα εχουν μια παραμορφωση προς τα αριστερα αλλα θα ερθουν οταν βαλω παπουτσι φυσικα θα ανεβασω την πληρη αποκατασταση . Εκει που το εκανα ειναι ειδικευμενοι στα ακρα και ασχολουνται με ολες τις παθησεις ακρων και δαχτυλων
George.kl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα . Εδω θα σας παρουσιασω την εξελιξη του ποδιου μου . 15 μερες μετα το χειρουργειο επεσαν τα ραμματα μου εκανε την τελευταια αλλαγη και σε 1 βδομαδα θα βγαλω ακτινογραφια για να παρω το οκ και θα περπατησω χωρις το ειδικο παπουτσακι. Δεν εχω πονεσει καθολου 2
palawiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Περαστικά φίλε. Άμα σας δείξω πως είναι τα δικά μου δάχτυλα,θα πάθετε πλάκα. Αλλά δεν πάω να κάνω εγχείρηση.
George.kl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, palawiaris είπε Περαστικά φίλε. Άμα σας δείξω πως είναι τα δικά μου δάχτυλα,θα πάθετε πλάκα. Αλλά δεν πάω να κάνω εγχείρηση. τα ανεβαζω εδω γιατι εψαχνα ιστοριες ασθενων και δεν εβρισκα. αν φοβασαι σου λεω δεν ειναι τιποτα απλα προσοχη και υπομονη στην επουλωση δεν πονεσα ουτε την επομενη του χειρουργειου. αξιζει τον κοπο πιστευω . θα ανεβασω και περισσοτερες φωτο οταν το πατησω 1
George.kl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα. Σημερα 21 μερα μετα το χειρουργειο εβγαλα ακτινογραφια. Εχει δεσει το κοκκαλο αλλα οχι εντελως εβγαλα το ειδικο υποδημα και περπατησα επιτελους απλα με προσοχη να μη βαζω βαρος στα δαχτυλα. Μου εβαλε μια ελαφρια περιδεση ο γιατρος για προφυλαξη και εβαλα ανετο αθλητικο παπουτσι. Το νιωθω μουδιασμενο το ποδι λογικα αφου δεν το πατουσα 20 μερες αλλα θα στρωσει
μπιπ μπιπ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Τι ειδικο παπούτσι είναι αυτό; Μπορούσες να κάνεις δουλειές στο σπίτι να πας στο σούπερ μάρκετ και να κουβαλήσεις σακούλες κλπ; Η καθημερινότητα σου επηρεάστηκε;
George.kl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Τι ειδικο παπούτσι είναι αυτό; Μπορούσες να κάνεις δουλειές στο σπίτι να πας στο σούπερ μάρκετ και να κουβαλήσεις σακούλες κλπ; Η καθημερινότητα σου επηρεάστηκε; Ενα παπουτσι για να περπαταω με τη φτερνα ωστε να μη πεφτει βαρος στα δαχτυλα. Εκανα τα παντα απο δουλειες απλα φροντοζα να μην μενω πολυ ορθιος για να μη πρηστει και οταν καθομουν το ειχα ψηλα στην ευθεια . Ενταξει με περιορισε λιγο αλλα αξιζει τον κοπο
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 περαστικά σε ολους πολλα χρηματα οντος---
George.kl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 19/12/2018 στις 10:59 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε Τι ειδικο παπούτσι είναι αυτό; Μπορούσες να κάνεις δουλειές στο σπίτι να πας στο σούπερ μάρκετ και να κουβαλήσεις σακούλες κλπ; Η καθημερινότητα σου επηρεάστηκε; Αυτο ειναι το ειδικο παπουτσι που φορουσα με κοστος 40 ε. Ακομα δε ξερω το κοστος της επεμβασης γιατι την εκανα μεσω ασφαλειας και περιμενω την απαντηση για τη συμμετοχη μου. Στις 22 μερες οδηγησα κιολας με προσοχη στο συμπλεκτη φυσικα
George.kl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Στις 19/12/2018 στις 10:59 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε Τι ειδικο παπούτσι είναι αυτό; Μπορούσες να κάνεις δουλειές στο σπίτι να πας στο σούπερ μάρκετ και να κουβαλήσεις σακούλες κλπ; Η καθημερινότητα σου επηρεάστηκε; Σημερα 1 μηνα ακριβως απο την επεμβαση εβγαλα τελειως τον επιδεσμο περπαταω πιο ανετα αλλα εινι λιγο πρησμενο ακομα 1 1
gia_nnis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, George.kl είπε Σημερα 1 μηνα ακριβως απο την επεμβαση εβγαλα τελειως τον επιδεσμο περπαταω πιο ανετα αλλα εινι λιγο πρησμενο ακομα Μπραβο σου που βοηθας και με φωτογραφιες..!
George.kl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, gia_nnis είπε Μπραβο σου που βοηθας και με φωτογραφιες..! Αυτος ειναι ο σκοπος. Να ενημερωσω κοσμο! Εψαχνα και εγω και δεν εβρισκα καποιον που το εχει κανει ωστε να παρω γνωμες . 1
George.kl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/12/2018 στις 10:59 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε Τι ειδικο παπούτσι είναι αυτό; Μπορούσες να κάνεις δουλειές στο σπίτι να πας στο σούπερ μάρκετ και να κουβαλήσεις σακούλες κλπ; Η καθημερινότητα σου επηρεάστηκε; Αν αποφασισει καποιος καποια να,κανει την επεμβαση χαριζω το παπουτσι μου περιοχη αττικη Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από George.kl 1
George.kl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σε ολους εκλεισα 2 μηνες ςπο την επεμβαση σημερα ξεκινησα,και τρεξιμο γυμναστηριο . Πιστευω το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο! 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις