Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Πάντως έχοντας δει το κοτσι στο πόδι της φίλης μου, έχει δίκιο ο φίλος μόνο για αισθητική δεν κάνεις την επέμβαση, από ένα σημείο και μετά προκαλεί δυσλειτουργία, η φίλη μου με το ζόρι πλέον βάζει κλειστό παπούτσι! Για να περπατήσει πολύ ώρα Οκ δεν το συζητάμε καν.. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Το ξέρω και θα ξεκινήσω να μαζεύω τα 3000. Να ναι καλά η κληρονομικότητα, με έχει ξεπαραδιάσει. Διότι πέρα από κότσι είναι και τα υπόλοιπα δάχτυλα στραβά όπως έγραψα παραπάνω.
idomeneas7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Το 3.000 είναι υπερβολή μάλλον και πιστεύω μπορείς να βρείς πολύ καλύτερη τιμή αν ψάξεις. Κάτι νάρθηκες που υπάρχουν τους έχεις δοκιμάσει?
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Το ξέρω και θα ξεκινήσω να μαζεύω τα 3000. Να ναι καλά η κληρονομικότητα, με έχει ξεπαραδιάσει. Διότι πέρα από κότσι είναι και τα υπόλοιπα δάχτυλα στραβά όπως έγραψα παραπάνω. Κλασσικά πράματα κι εγώ μια απ'τα ίδια. Ταμεία και οι ασφάλειες δεν πληρώνουν τίποτα εκτός κι αν πεθαίνεις το λιγότερο. Αν πρόκειται για κάποια πολύ συχνή παθηση πάλι τα ίδια. Πχ γυαλιά γτ να τα καλυπτουμε;δεν πέθανε ποτέ κανείς χωρίς γυαλιά. και γω έχω στο ένα πόδι άλλα μόλις είδα πως το αφαιρούν το ξέχασα εκείνη την ώρα https://www.youtube.com/watch?v=i6fNGdMX2f0 ζητάνε και 3 χιλιάρικα Αυτό είναι τελείως χαζό που λες. Αν χρειάζεται πρέπει να γίνει. Λόγικο δεν είναι να ζηταν 3000 τι είναι; ένα κούρεμα; 1
idomeneas7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ενώ τα κότσια και τα στραβά δάχτυλα έχουν γεμίσει νεκροταφεία 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 3.000 αν θυμάμαι καλά στην ευρώκλινική λέμε! Δεν είπε κανείς ότι είναι στάνταρ η τιμή πόντου..
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ενώ τα κότσια και τα στραβά δάχτυλα έχουν γεμίσει νεκροταφεία ακριβως δεν προκειται να πεθανει κανεις αλλα το ποσο θα υποφερει ειναι αλλο θεμα. 1
George.kl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σε ολους. Πρινμια βδομαδα εκανα το χειρουργειο στο αριστερο ποδι καθως ειχα και,εγω αντιστοιχο προβλημα. Μια βδομαδα τωρα δεν εχω πονεσει καθολου η επεμβαση εγινε σε μια μερα μπηκα πρωι βγηκα περπατωντας απογευμα με ειδικο πεδιλο το οποιο θα το κρατησω 20 μερες συνολο. Η ιδιωτικη μου ασφαλεια καλυπτει μεγαλο μερος της επεμβασης κοστους πανω κατω 1000 ε σε ιδιωτικο κεντρο. Πραγματικα δεν εχω πονεσει καθολου περπαταω με το ειδικο παπουτσι παιρνω μια αντιβιωση και ενα αντιπηκτικο καθως και ενα αναλγητικο χαπι.σε 2 βδομαδες που θα το πατησω θα γραψω περισσοτερα οποιος θελει να ρωτησει περισσοτερα ελευθερα. Η τομη στο ποδι ειναι,περιπου 3 εκατοστα λογω οτι ειχα αρκετη παραμορφωση 2
George.kl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Κότσι είχες ή στραβά δάχτυλα; Κοτσι απο το δημοτικο και σιγα σιγα γινοταν χειροτερο. Δεν με ενοχλουσε πολυ τρεχω και γενικα γυμναζομαι αλλα επρεπε να το κανω γιατι ειχα αρχισει να παρουσιαζει και αρθριτιδα. Μπορω να σας συστησω το γιατρο μ .ανεβασα και φωτο να δειτε το πριν οταν επουλωθει η πληγη θα βγαλω και το μετα οτι θελεται με ρωτατε γιατι εψαχνα και δεν εβρισκα πουθενα πληροφοριες σε φορουμ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από George.kl 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μόνο το αριστερό κότσι δηλαδή εγχειρησες;
George.kl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Μόνο το αριστερό κότσι δηλαδή εγχειρησες; Ναι το δεξι δεν ειχε θεμα Εδω μπορειτε να το δειτε 6 μερες μετα το χειρουργειο. Δεν εχει πρηστει καθολου το ποδι ουτε ποναω απλα 20 μερες περπατημα με ειδικο παπουτσι ωστε να μη φορτιζεται το ποδι.
George.kl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Στη δουλειά πας κανονικά; Εχω αναρρωτικη και η δουλεια μου ειναι σε βιομηχανια οποτε δεν παω αλλα αν ημουν σε δουλεια γραφειου θα μπορουσα να παω
Προτεινόμενες αναρτήσεις