Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Nαι το πρόβλημα είναι ότι το Battery usage είναι 60-80% Google services. Σαν ιός είναι αυτές οι βλακείες. Χθες μου άνοιγε μόνο του το wifi, και δεν έκλεινε, οπότε έκανα backup και εργοστασιακές. Έφτιαξε αλλά θα μου σπάσει τα νεύρα να ξαναστήσιμο.
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τζιφος, και παλι 60% Google services ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ. Σκανδαλιζομαι να παω σε iPhone... Εσεις τι % εχετε στην μπαταρια απο καθε προγραμμα?
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τα εκλεισες,εννοεις τον συγχρονισμο;;;. Πηγαινε ρυθμισεις,εφαρμογες και κανε απενεργοποιηση το google play services. Αν και χλωμο μου μοιαζει,αφου λες οτι δεν μπορεις να το απεγκαταστησεις. Δεν ειναι ποτε pre-unistalled εφαρμογη...
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σε μενα ηταν και μετα το factory reset. Και ειναι 100ΜΒ απο το πρωι. Δεν δεχεται απεγκατασταση.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ειναι ρουταρισμενο και δεν δεχεται απεγκατασταση?Στο πα καλυτερα πρωτα να κοιταζες απο καναν γνωστο να δοκιμασεις αλλη μπαταρια ρε συ..
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δεν το έχω ρουτάρει. Θα το δοκιμάσω αν δεν στρώσει με την μπαταρία ευγενική χορηγία του RigasGR 1
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Α οκ λοιπον ελπιζω να μην σου συνεχιστει φιλτατε!!!Μπαταρια μπανιου πηρες??? 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Για την ώρα κυκλοφορώ με έναν τέτοιο για power bank 4
BritGreek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, το θέμα το έλυσα στο δικό μου S Advance, κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δεν ξέρω τι είχε πάει στραβά ή πόσο καιρό είχα να κάνω επαναφορά αλλά το θέμα της μπαταρίας λύθηκε αμέσως, Και μια που το έκανα αυτό, ψάχτηκα και βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/galaxy-s-advance/general/rom-modded-cyanogenmod-11-t3387424 Συμπεράσματα: 1. Το κινητό έγινε καινούργιο και η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατάει τουλάχιστον 2 ημέρες. Δεν ξέρω τι power management settings έχουν κάνει, αλλά πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που το έχω κρατάει τόσο η μπαταρία. 2. ΔΕΝ χρειάζεται root και η εγκατάσταση γίνεται πανεύκολα. 3. Νεώτερη έκδοση android με Play Store. 4. Δεν κολλάει καθόλου και είναι πιο γρήγορο σε σχέση με την 2.3.6 που είχε και οι μισές εφαρμογές δεν μπορούσαν να εγκατασταθούν. 5. Παίζει Pokemon Go Y.Γ. Αν θέλετε να το εγκαταστήσετε, πρέπει πρώτα να αναβαθμίσετε μέσω ODIN στην επίσημη 4.1.2, που και αυτό γίνεται πανεύκολα, γιατί δεν είναι συμβατό με Gingerbread.
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εμένα με επαναφορά δεν λύθηκε, αλλά με αναβάθμιση στο εργοστασιακό 4.1 Απλά τώρα τρώει κάτι σκαλώματα και κολλάει για 5 λεπτά που ούτε το power button ανταποκρίνεται...
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Και εδω το ιδιο προβλημα τις 2-3 τελευταιες μερες. Αν κανω το λαθος και ανοιξω το play store, πετιεται πρωτο πρωτο στην καταναλωση μπαταριας με ~70%. Και φορτιση καθε ~18 ωρες. Huawei y530, με στοκ ρομ, rooted, χωρις τη σαβουρα της google εκτος απο τα play services και το play store, sync, location, bluetooth κλπ κλειστα ολα εκτος του wifi, και σε airplane mode. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2016 από jim_p
Thanofski Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Απο οτι φαινεται καποιο update του playstore τα γ@μησε ολα.Ειμαι rooted με greenify/power nap/amplify και εχω κλειδωσει τα παντα απο ολες τις μεριες αλλα για καποιο λογο το google framework πινει την μπαταρια σα μοχιτο,Το framework και γενικα οτι εχει να κανει με google services δεν γινεται hibernated/froze/deleted/sleep κλπ γιατι το κινητο μπορει να πεσει σε κομα...οποτε....bug report να δουμε τι θα γινει. σε lgg4 ειμαι με stock based rom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα