Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παλικάρια,

Είμαι ένα βήμα πριν πετάξω το κινητό μου, αλλά δεν θα αφήσω ένα θέμα software να με νικήσει.

Λοιπόν έχω το Samsung Galaxy S Advance με 2.3.6, και μέχρι πριν μια βδομάδα δούλευε μια χαρά. Ένα απόγευμα ζεματούσε, και η μπαταρία ψοφάει μετά απο κανα τρίωρο. Ναι, χωρίς καθόλου χρήση σήμερα είδα απο 100%->5% μέσα σε 2 ώρες και 43 λεπτά.

Δεν κατέβασα κάτι περίεργο, σκαν με το Avast δεν βρήκε τίποτα, και παντού φαίνεται να τρέχουν google play services, gms persistent και τα λοιπά.

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το sync, έβγαλα την επιλογή για την τοποθεσία, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Ξέρω το τηλέφωνο είναι παλιό αλλά η αλλαγή ήταν τραγική μέσα σε ένα απόγευμα, δεν είναι θέμα hardware, αλλά software.

Tι προτείνεται σε έναν γέρο που έχει μάθει το κινητό του και δεν λέει να αλλάξει?  :ph34r: :P

Την λύση του factory reset προφανώς την σκέφτηκα αλλά λέω μπας και υπάρχει πιο "soft" λύση.

Δημοσ.

Καλησπέρα παλικάρια,

Είμαι ένα βήμα πριν πετάξω το κινητό μου, αλλά δεν θα αφήσω ένα θέμα software να με νικήσει.

Λοιπόν έχω το Samsung Galaxy S Advance με 2.3.6, και μέχρι πριν μια βδομάδα δούλευε μια χαρά. Ένα απόγευμα ζεματούσε, και η μπαταρία ψοφάει μετά απο κανα τρίωρο. Ναι, χωρίς καθόλου χρήση σήμερα είδα απο 100%->5% μέσα σε 2 ώρες και 43 λεπτά.

Δεν κατέβασα κάτι περίεργο, σκαν με το Avast δεν βρήκε τίποτα, και παντού φαίνεται να τρέχουν google play services, gms persistent και τα λοιπά.

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το sync, έβγαλα την επιλογή για την τοποθεσία, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Ξέρω το τηλέφωνο είναι παλιό αλλά η αλλαγή ήταν τραγική μέσα σε ένα απόγευμα, δεν είναι θέμα hardware, αλλά software.

Tι προτείνεται σε έναν γέρο που έχει μάθει το κινητό του και δεν λέει να αλλάξει?  :ph34r:  :P

Την λύση του factory reset προφανώς την σκέφτηκα αλλά λέω μπας και υπάρχει πιο "soft" λύση.

Μιας και ειχα το ιδιο πριν μερικες μερες, αν θες στο στελνω για να παρεις οτι ανταλακτικα θες, εχει χαλασει η υποδοχη για SIM απο βλακεια το οτι ειχα ανταπτορα απο micro SIM σε SIM και κολησε μεσα στα δοντακια, και πηρα πλεον το S7.

Απλα το courier με ACS και στο στελνω πληρωνεις.

Αλλιως ξεκινα με την μπαταρια, η κανε και αυτο που εκανα εγω Cyanogen Mode σε 4.4.4 και πολυ καλο.

Η την 4.1.2 μεσα απο Kies Samsung.

Κατασταση κινητου, χαλασμενο καπακι πισω και η μπαταρια οτι ειχε απο το εργοστασιο.

Δημοσ.

Φουσκωμενη μπαταρια παιζει Sheo;;;

Ναι ελάχιστα, αλλά το υπόλοιπο κινητό είναι πιο ζεστό απο την μπαταρία.

Πάνω απο 60% το τρώει το Google play services και τα λοιπά. Και στο νετ παίζει αυτό το πρόβλημα απο πρόσφατο update, δοκίμασα δυο τρία πράγματα αλλά τίποτα.

Rigas, οπωσδήποτε, μιας που έχω μάθει το κινητό και δύσκολα το αλλάζω. :-)

Δημοσ.

Μπαταρια δεν ειναι λες, χαρντ ριζετ δεν θες λες,τοτε δοκιμασε να σβησεις το γκουγκλ πλει και να το ξαναεγκαταστησεις,αφου λες οτι αυτο την καταναλωνει

Δημοσ.

Δεν με αφήνει. Uninstall Unsuccessful. 

Λέτε να είναι κανας ιός? Μου λέει το google service location, started by application.  Απο ότι κατάλαβα ψάχνει την θέση κτλ. Το GPS προφανώς φαίνεται κλειστό. Αλλά να μην βρει τίποτα το Avast? Δεν έκανα και τίποτα περίεργο με το κινητό να πεις κόλλησε.

Δημοσ.

Με πρόλαβες, πάνω που θα άνοιγα θέμα για ακριβώς τον ίδιο λόγο και ακριβώς το ίδιο κινητό. Έχω τα ίδια συμπτώματα εδώ και  5 μέρες και πήγαινα αύριο για άλλο κινητό. Να ρωτήσω θέλω. Μήπως το έκανες root με το i-root; Σ' εμένα το πρόβλημα άρχισε μια εβδομάδα μετά από ρουτάρισμα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Όχι τίποτα, εργοστασιακό.

Μάλλον κανα update μας έκαψε, απο την Τρίτη έχω θέματα εγώ.

Πιο αναλυτικά τρέχουν σαν τρελά τα

• Google Calendar Sync
  • Google Contacts Sync
  • Google Services Framework
  • Google Play Services
  • Newtwork Location.

Και η πλάκα είναι έκλεισα όλα τα Sync!!

Δημοσ.

Όχι τίποτα, εργοστασιακό.

Μάλλον κανα update μας έκαψε, απο την Τρίτη έχω θέματα εγώ.

Πιο αναλυτικά τρέχουν σαν τρελά τα

• Google Calendar Sync
  • Google Contacts Sync
  • Google Services Framework
  • Google Play Services
  • Newtwork Location.

Και η πλάκα είναι έκλεισα όλα τα Sync!!

Ακριβώς τα ίδια και στο δικό μου. Περίεργο... Σήμερα σταμάτησε να φορτίζει και με το καλώδιο usb. Μόλις τον συνδέσω, κλείνει, ενώ με το κανονικό καλώδιο με την πρίζα, φορτίζει αλλά κρατάει ελάχιστα.

Το θέμα είναι ότι το κινητό είναι για πέταμα αυτή τη στιγμή, αλλά ίσως ήρθε ο καιρός του μετά από τόσα χρόνια. Πάντως μέχρι και πριν το πρόβλημα, και skype έκανα με την καλή του κάμερα, και όλες μου τις δουλειές, χωρίς να χρειάζομαι τίποτα περισσότερο.

Αύριο πάω για κινητό. Έλεγα να πάρω το πιο φτηνό που θα βρω στο skroutz, με τουλάχιστον 1gb ram και καλή μπροστινή. Κολλάω μόνο στα κινέζικα, γιατί δεν υπάρχει πουθενά το sar τους.

Δημοσ.

Kαι εγώ φοβάμαι θα το χάσω, το φορτίζω ανα τρεις ώρες. 

Πλάκα ήταν το φόρτισα χθες στις 11 το βράδυ, και στις 3 με ξύπνησε γιατί είχε 5% μπαταρία...  :mad:

Πάντως έφυγε το bug report.

Δημοσ.

Λογικα φιλε μου πρεπει να πας σε εργοστασιακες τουλαχιστον για να αποκλεισεις το hardware προβλημα.Εκτος κι αν μπορουσες να βρεις καποιον με ιδια μπαταρια να δοκιμασεις πρωτα..Δεν εχουν βαλει και επαναφορα συστηματος σε αλλη ημερομηνια οι κοπριτες να κανει ο κοσμος την δουλεια του..Αλλα τι λεω.. Γι αυτο δεν εβαλαν!

Δημοσ.

Θέμα μπαταρίας πρέπει να είναι γιατί και εμένα μου έχει συμβεί στο S2 που έχω. (Έχω δοκιμάσει 342452345235 διαφορετικές rom και το έχω συναντήσει με όλες αυτό το θέμα, ακόμα και σε stock rom) 

Δημοσ.

Και εγώ το είχα πάθει με ένα s2 παλιά του άλλαξα 5 ρομ αλλά τπτ το φορτίζει 100 της 100 και μετά από 1-2 ώρες η μπαταρία στο 14 με η όταν του έκανα μια επανεκκίνηση από 100% με πήγαινε στο 20% αμέσως και το παράτησα σε ένα συρτάρι

Μετά από μια εβδομάδα το έδωσα στον γαμπρό μου και του άλλαξε μπαταρία και το κινητό είναι μια χαρά μέχρι και σήμερα και το θέμα είναι ότι η μπαταρία δεν είχε φουσκωσει ήταν μια χαρά εμφανισιακά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...