Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, αλλά σε καίρια μαθήματα πολλοί καθηγητές είναι αναπληρωτές, ενώ πολλοί έχουν περάσει χρόνια εκτός τάξης μέχρι να πετύχουν στον ΑΣΕΠ. Δεν γίνονται προσλήψεις και Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη.

Όσο για τους καθηγητές στα ιδιωτικά σχολεία, πρέπει να σου πω ότι για να προσληφθούν πρέπει να έχουν αρνηθεί διορισμό στο δημόσιο. Αυτό είναι απαράβατος όρος, τουλάχιστον στα ιδιωτικά που ξέρω εγώ.

Τα προβλήματα του δημόσιου σχολείου είναι πάρα πολλά και γι αυτό απασχολούνται τόσοι άνθρωποι στη λεγόμενη παραπαιδεία και οι γονείς στρέφονται στα ιδιωτικά σχολεία κτλ ...σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουν την κύρια ευθύνη για τη κατάσταση οι καθηγητές

• Like 1
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι να ναι πραγματικά...η ύλη βγαίνει κανονικότατα σε όλα τα μαθήματα...μάλιστα η αναφορά της πρόοδου της διδαχθείσας ύλης είναι μία απο τις ελάχιστες απαιτήσεις του υπουργείου από τους καθηγητές των σχολείων...και ας το γράψω άλλη μία φορά:οι τελευταίοι διορισμοι καθηγητών έγιναν με αξιόπιστο διαγωνισμό ελεγχόμενο από Ασεπ...και μιλάμε για εποχές που οι μισθοί στο δημόσιο ήταν μέχρι και καλύτεροι από τον ιδιωτικό τομέα...όλοι οι καθηγητές "έδωσαν ασεπ" τότε γιατί ηταν καλύτερα στο δημόσιο...οι επιτυχόντες διορίστηκαν στο δημόσιο, οι αποτυχόντες που λέτε; ...στα φροντιστήρια, στα ιδιαιτερα και φυσικά στα ιδιωτικά σχολεία...οι καλύτεροι καθηγητές αυτά τα χρόνια είναι στα δημόσια σχολεία όπως ίσως και οι καλύτεροι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία...το γιατί δε δουλεύει επαρκώς το σύστημα είναι πολυσύνθετο θέμα...ας ψαχτεί ας πούμε κάποιος γιατί γίνονται καταλήψεις...

Αφού το λες, έτσι θα είναι.

Δημοσ.

Τα προβλήματα του δημόσιου σχολείου είναι πάρα πολλά και γι αυτό απασχολούνται τόσοι άνθρωποι στη λεγόμενη παραπαιδεία και οι γονείς στρέφονται στα ιδιωτικά σχολεία κτλ ...σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουν την κύρια ευθύνη για τη κατάσταση οι καθηγητές

ναι αυτό το ακούω απο τότε που ήμουν μαθητούδι 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ευθύνη την έχουν οι καθηγητές γιατι δεν κουνάνε τον κώλο τους να αλλάξουν τα πράματα δεκαετίες τώρα! Περιμένουν απο το αόρατο κράτος να αλλάξει το σύστημα ριζικά απο μόνο του (σαν ενα μαζικό και αυτόματο και ακαριαίο update όπως γίνεται με τα windows 10 ένα πράμα) 

Αλλά τι να λες τώρα... κάτσε εδώ καλά είμαστε μην παραπονιόμαστε βρέξει χιονίσει το μηνιάτικο μπαίνει μας πληρώνουν και τα καλοκαίρια άραξε.... ωραία δεν είμαστε έτσι που έχουμε ελάχιστη ευθύνη τόσο για το σύστημα όσο και για το πως να διδάσκεται η ύλη και στο ποια θα είναι αυτή; μια χαρά την βγάζουμε :) μην πολυμιλάς να μην μας δώσουν σημασία άστους να τα βάζουν με το κράτος και τα φροντιστήρια (στα οποία κάνουμε και αρπαχτές, διαφημίσεις κτλ  άμα λάχει ) :P

• Like 3
Δημοσ.

για του λογου το αληθες το κολλεγιο στο οποιο πηγα

Well done my dear..... τουλαχιστον εσεις ειχατε και λιγο τσιμεντο να βλεπετε.....  :-)

Εν αντιθεσει με το δικο μου boarding school που ειμασταν μεσα στο πρασινο....  :eek: :P

central-22-without-roadworks.jpg

4840796381_6fd01a8bf4_b.jpg

αλλα τουλαχιστον ειχε πολυ ομορφο speech room....

image_thumb_5.jpg

btw, σχετικα προσφατα εμαθα οτι εκει εγιναν καποια γυρισματα απο το Harry Potter!  

well done old school...  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Well done my dear..... τουλαχιστον εσεις ειχατε και λιγο τσιμεντο να βλεπετε.....  :-)

Εν αντιθεσει με το δικο μου boarding school που ειμασταν μεσα στο πρασινο....  :eek:  :P

image_thumb_5.jpg

btw, σχετικα προσφατα εμαθα οτι εκει εγιναν καποια γυρισματα απο το Harry Potter!  

και μετά απο όλα αυτά να ψηφίζεις όχι στο brexit και να αναρωτιέσαι πως γίνεται ενας συμφοιτητής σου να επέλεξε κάτι διαφορετικό απο εσένα 

και μεταξύ πολλών άλλων να μπαίνεις στην διαδικασία να "τις μετρήσεις" με την κοπέλα για να την κάνεις να ζηλέψει..

Έπιασε τόπο το χάριπότερσκούλ  :-)

Δημοσ.

και μετά απο όλα αυτά να ψηφίζεις όχι στο brexit και να αναρωτιέσαι πως γίνεται ενας συμφοιτητής σου να επέλεξε κάτι διαφορετικό απο εσένα 

και μεταξύ πολλών άλλων να μπαίνεις στην διαδικασία να "τις μετρήσεις" με την κοπέλα για να την κάνεις να ζηλέψει..

Έπιασε τόπο το χάριπότερσκούλ  :-)

Nα ζηλεψει η evabb ?   δεν βρισκω καποιον λογο να το κανει αυτο.

Και σιγα, ενα απλο boarding school εβαλα, ουτε Uni, ουτε κατι τρελο....  :-)

Δημοσ.

Well done my dear..... τουλαχιστον εσεις ειχατε και λιγο τσιμεντο να βλεπετε..... :-)

Εν αντιθεσει με το δικο μου boarding school που ειμασταν μεσα στο πρασινο.... :eek: :P

image_thumb_5.jpg

well done old school... :-)

τώρα μετράτε και ποιο σχολείο είναι πιο cool ;; Jesus ! σε λίγο θα συγκρίνουμε και τα βρακιά μας.
Δημοσ.

Το πιο cool το ξέρουμε, το δικό μου... Τσιμεντακι, σκασμένα τζάμια, υγρασία, μη θέρμανση, σπασμένοι διακόπτες...

• Like 2
Δημοσ.

Το πιο cool το ξέρουμε, το δικό μου... Τσιμεντακι, σκασμένα τζάμια, υγρασία, μη θέρμανση, σπασμένοι διακόπτες...

Δωσε concrete στον λαο.....  :-D

Κατα Compton area το school σου ?

• Like 1
Δημοσ.

Κατα Compton area το school σου ?

Ok πάρε όσο θες

vienna.jpg

trace-architecture-office-xiaoquan-eleme

To πράσινο είναι έτσι και αλλιώς για τις μαϊμούδες :P ....και για τις κουκουβάγιες :P

• Like 1
Δημοσ.

Ok πάρε όσο θες

To πράσινο είναι έτσι και αλλιώς για τις μαϊμούδες :P

Aξεπεραστη Zaha Hadid..... 

Moνο respect.....  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά όλα τα ελληνικά σχολεία είναι τσιμεντένια κουτιά. Ενίοτε λείπουν θέρμανση, παράθυρα, τα βασικά έπιπλα και φυσικά λίγη μπιχλα για το εικαστικό του θέματος. Κτίρια σαν αυτό που πόσταρες θα δεις ΒΠ, αλλά όχι ως σχολείο.

Δημοσ.

Εν αντιθεσει με το δικο μου boarding school που ειμασταν μεσα στο πρασινο....  :eek:  :P

image_thumb_5.jpg

Στα ελληνικά σχολεία έχουν γυρίσει ρόδα, τσάντα και κοπάνα, τι Harry Potter μας λες.... :P :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...