logistoulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ξερεις δεν ειμαστε ολοι 20 χρονων ε? Δωσαμε κατω απο αλλες συνθηκες οταν η τριτοβαθμια δεν ηταν ακομα σκουπιδι απο πλευρας επιπεδου εισακτεων που κανουν ορθογραφικα λαθη στο ονομα τους εξου και το μεγαλο ποσοστο ανεργιας που προυπηρχε της κρισης , οπως επισης και το ελλειμα ικανοτητων στις πραγματικες συνθηκες της αγορας απορρεια της αποτυχιας της ελληνικης εκπαιδευσης να συνδεσει το πτυχιο με την αγορα εργασιας και οχι μονο . Για αυτο και η νουμερο ενα απαιτηση απο τον εργοδοτη/εταιρεια στον Ελληνικο χωρο ειναι η προυπηρεσια κατι που δεν συμβαινει απαραιτητα στο εξωτερικο και σιγουρα οχι για "χαμηλες " θεσεις . Επισης σε οτι με αφορα σπουδασα στο Λονδινο απο επιλογη οποτε δεν με ενδιαφερε καν το θεμα . πάντως και στο μωραΐτη βλέπω δε το έχουν πολύ με τους τόνους και την ορθογραφία 3
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Toσο μεγαλος ειναι ο ογκος μαθηματων που δεν γινεται να τα κανεις ολα στο σχολειο ? Φροντιστηρια κλπ, δεν ειχαμε.... ολα τα καναμε εντος του school..... Mαλλον i am too old for this Δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα συστήματος 1
BritGreek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 πάντως και στο μωραΐτη βλέπω δε το έχουν πολύ με τους τόνους και την ορθογραφία Λεπτομέρειες, αν εννοείς ότι δεν έβαλε "οι".
logistoulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Για αυτους που ψηφιζες λες? Α ξερω ουτε εσυ τους ψηφιζες ... δε ξέρω, μήπως εσύ λες για αυτούς που μαζί με το σκυλοσυνάφι τους , το "κύκλο" τους κατέστρεψαν τη χώρα παρασιτώντας μαζί με τους τους λοιπούς κρατικοδίαιτους εις βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας;
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 πάντως και στο μωραΐτη βλέπω δε το έχουν πολύ με τους τόνους και την ορθογραφία Παραλληλα ειμαι και στην δουλεια δεν ξυνω τα @@ μου ξερεις ,εσυ δουλευεις ? Η' κραζεις μονο τους βουλευτες ενω τους εχεις ψηφισει? 1
livefreeordie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Οσοι πήγαν σε ιδιωτικό σχολείο που το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό μορφωτικά κτλ το απόγευμα κάνατε μαθήματα (ενισχυτικες διδασκαλίες, φροντιστήρια, ιδιαίτερα κτλ) ή όχι;...(η ερώτηση είναι ρητορική, τη ξέρω την απάντηση) εγώ δεν έκανα. υπήρχε μέσα στο σχολείο η ενισχυτική διδασκαλία και μπορούσες να κάτσεις μετά τα μαθήματα. (επίπεδο φροντιστηρίου κι ανω κι όχι της πλακας,εδιναν βαση στον καθένα ξεχωριστά δε σε ξεπετουσαν) επίσης έδιναν μεγάλη βάση στα μαθήματα κατεύθυνσης ενώ στα μαθήματα γενικής κι ιδίως αυτά που ήταν εντελώς άσχετα με την κατεύθυνση σου δεν είχαν καμία απαίτηση από σένα. (και στο τέλος 20) τα δίδακτρα είναι κι ανάλογα με το σχολείο. (για τον TS)
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Να διευκρινίσουμε πάντως ότι δεν είναι απαραίτητα τα φροντιστήρια. Υπάρχουν παιδιά που πέρασαν σε κορυφαίες σχολές, από δημόσια σχολεία, χωρίς να κάνουν φροντιστήρια.
livefreeordie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Να διευκρινίσουμε πάντως ότι δεν είναι απαραίτητα τα φροντιστήρια. Υπάρχουν παιδιά που πέρασαν σε κορυφαίες σχολές, από δημόσια σχολεία, χωρίς να κάνουν φροντιστήρια. υποθέτω πως γίνεται κι αυτό αλλά φαντάζομαι πως θα δυσκολεύτηκαν πολύ περισσότερο και θα διάβασαν και πολύ περισσότερο,όπως επίσης δε θα είναι και πολλοί σε αριθμό όσοι τα κατάφεραν κι έγραψαν έτσι καλά. μια μικρή διευκρίνιση την χρειάζεσαι. κι εγώ δεν έκανα πολλές ώρες φροντιστήριο αλλά κάποιες ώρες τις χρειάστηκα,αν δε τις είχα κάνει πιθανόν και να μην είχα καταλάβει κάποια πράγματα και να μην είχα γράψει το ίδιο καλα. 1
Artemidoros282 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παραλληλα ειμαι και στην δουλεια δεν ξυνω τα @@ μου ξερεις ,εσυ δουλευεις ? Η' κραζεις μονο τους βουλευτες ενω τους εχεις ψηφισει? Ούτε με την ιστορία τα πάνε καλά.. το συγκεκριμένο δείγμα τουλάχιστον ...
bilya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 εν το μεταξυ αν τα ιδιωτικά λειτουργούσαν οπως ορίζεται απο τον νομο δεν θα πηγαινε κανεις γιατι υποτίθεται οτι διδάσκοντα θρησκευτικά κτλπ μαθήματα κ εκει.
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Να διευκρινίσουμε πάντως ότι δεν είναι απαραίτητα τα φροντιστήρια. Υπάρχουν παιδιά που πέρασαν σε κορυφαίες σχολές, από δημόσια σχολεία, χωρίς να κάνουν φροντιστήρια. Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι αυτά τα παιδιά κάθε χρόνο όμως. 2
Artemidoros282 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 ^Σίγουρα είναι λίγοι, απλά δείχνει ότι γίνεται υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούνε να καρφώσουν μπασκέτα αντρικών προδιαγραφών ΝΒΑ αυτό δεν δείχνει ότι γίνεται.... έχει να κάνει με το ύψος και το άλμα σου.. έτσι και το άλλο έχει να κάνει με τις αντοχές αλλά και την αντίληψή τους (που δηλαδή ειναι μεγαλύτερα απο το μέσο παιδί) 1
Ψιτ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τα στατιστικά δεν αποδεικνύουν πως οι απόφοιτοι ιδιωτικών σχολείων μπαίνουν σε πανεπιστήμια σε μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό των δημοσίων (όπως δεν αποδεικνύουν ότι τα παιδιά της επαρχίας μπαίνουν σε σχολές ευκολότερα) είναι και οι δύο αστικοί μύθοι. Αν δεν κάνω λάθος τα ακριβή νούμερα μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα του Χρήστου Κάτσικα. Απο εκεί και πέρα, συμφωνώ με τα πλεονεκτήματα των ιδιωτικών σχολείων. Προσωπικά πήγα σε δήμοσιο σχολείο στη Δάφνη πριν 2 δεκαετίες, ήμαστε 43 μαθητές στην Τρίτη λυκείου και μπήκαμε στην τριτοβάθμια 37. Αλλά οι δικοί μου, με πήγαιναν κάθε απόγευμα γαλλικά, αγγλικά, μουσική, σπορτς, θέατρα, μουσεία κλπ κλπ, δε νομίζω ότι τους έβγαινε φτηνότερα απο το να πήγαινα σε ιδιωτικό, αν και έκανα φροντιστήρια μόνο στην Τρίτη λυκείου. Από εκεί και πέρα, αν τα παιδιά μου έπρεπε να τα στείλω στη Γκράβα ή στο στρογγυλό στο μπραχάμι, είναι πολύ πιθανό ότι θα πήγαιναν σε ιδιωτικό. Υπάρχουν πλεονεκτήματα στην κοινωνικοποίηση με παιδιά από όλες τις κοινωνικές τάξεις και πια απο διάφορες χώρες καταγωγής, σε μικρή ηλικία (όπως κυρίως συμβαίνει στα δημόσια σχολεία) αλλά αυτό κρύβει και αρκετές παγίδες, πχ τα ναρκωτικά, τα γάρα, τα ατυχήματα με τα μηχανάκια, ο άτυπος διαγωνισμός μαγκιάς/ κλανιάς κλπ κλπ
DDevil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ναι σιγουρα αμα κρινεις ορισμένους και ορισμένες από τον τροπο που απαντανε στον συνομιλητή τους και από εδώ μεσα σε κοινωνικοποιεί το ιδιωτικο σχολειο περισσοτερο. Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα