Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειχα επιχειρηση ή φραγκα για μενα ειναι αναγκαιο να στειλεις το παιδι λυκειο σε κανα κολεγιο αθηνων κανα pierce deere δουκα μωραιτη κτλ.. μελλοντικες γνωριμιες που ισως να σε βοηθησουν αργοτερα

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι είναι boarding school;!

Εϊναι εκεί που σε στέλνουν οι γονείς σου όταν για αυτούς είσαι ένα λάθος ή απλά επένδυση και δε θέλουν να σε έχουν και πολύ στα πόδια τους.

• Like 4
Δημοσ.

Εϊναι εκεί που σε στέλνουν οι γονείς σου όταν για αυτούς είσαι ένα λάθος ή απλά επένδυση και δε θέλουν να σε έχουν και πολύ στα πόδια τους.

Μήπως τα παραλές λίγο ρε συ; :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειχα επιχειρηση ή φραγκα για μενα ειναι αναγκαιο να στειλεις το παιδι λυκειο σε κανα κολεγιο αθηνων κανα pierce deere δουκα μωραιτη κτλ.. μελλοντικες γνωριμιες που ισως να σε βοηθησουν αργοτερα

Ναι και αν το παιδί σου δε το δει έτσι τι θα κάνεις θα κλαις τα λεφτά σου;

Επίσης μάλλον πολλοί αγνοείτε τη ψυχολογία των παιδιών σε ένα τέτοιο περιβάλλον και αν αρχίσετε και τους λέτε και τέτοια θα βγουν ή πρεζόνια ή στη καλύτερη βούρλα

Αλλά θα έχουν γνωριμίες...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και αν το παιδί σου δε το δει έτσι τι θα κάνεις θα κλαις τα λεφτά σου;

Επίσης μάλλον πολλοί αγνοείτε τη ψυχολογία των παιδιών σε ένα τέτοιο περιβάλλον και αν αρχίσετε και τους λέτε και τέτοια θα βγουν ή πρεζόνια ή στη καλύτερη βούρλα

Αλλά θα έχουν γνωριμίες...

Τι εννοεις?

Και γιατι πρεοει να βγουν κατι απο τα δυο?

Δημοσ.

εννοώ ότι το παιδί διαμορφώνεται από το σπίτι του και τους γονείς του και από κει πρωτίστως πρέπει να πάρει τα εφόδια για σωστό χαρακτήρα, το σχολείο απλά συμπληρώνει

αλλιώς έχουμε αρκετά παράξενες συμπεριφορές του στυλ "ξέρεις πόσα βγάζουν εμένα οι γονείς μου; θα αγοράσω το σπίτι σου και θα σε πετάξω έξω" 

θα μου πεις όσο είσαι σε προστατευμένο περιβάλλον μπορείς να είσαι και νούμερο, κανένα πρόβλημα 

• Like 2
Δημοσ.

Καλα οι γνωριμίες αμα δεν εισαι ικανος δεν λενε τιποτα.... οι τεμπέληδες και οι ανίκανοι μονο σε δημοσιες δουλειες μπορουν να επιβιώσουν που εκει απλα θα χώνεται ο ικανότερος για να ξελασπώνει την κατασταση και αυτοι θα πουλάνε τρελα για να την βγάζουν καθαρη με φραπεδουμπα και κουτσομπολιο. Στον ιδιωτικο αμα δεν εισαι ικανος δεν επιβιώνεις σε διώχνουν άμεσα. Μπορει βεβαια να σε διώξουν και για άλλους λογους.

Όλα είναι σχετικά και στο τέλος ο καθενας θα κοιτάξει το συμφέρον του και ποσο καλα θα κανεις την δουλεια δεν θα επιλεχθείς ετσι απλα επειδή εισαι φιλος ή γνωριμια από τα παλιά. Γνωριμίες κανεις επισης ότι ωρα θες. Όλα είναι σχετικά ανθρωποι από τα μεγαλύτερα κολλεγια εμειναν απλα καθημερινοι τύποι με μια κληρονομια ενώ άλλοι από απλα δημοσια σχολεια ή εκκλησιαστικες σχολές οπου πηγαν οικοτροφοι από πολύ μικροι έγιναν φτασμένοι επιχειρηματιες ξεκινοντας από το 0.

• Like 2
Δημοσ.

εννοώ ότι το παιδί διαμορφώνεται από το σπίτι του και τους γονείς του και από κει πρωτίστως πρέπει να πάρει τα εφόδια για σωστό χαρακτήρα, το σχολείο απλά συμπληρώνει

αλλιώς έχουμε αρκετά παράξενες συμπεριφορές του στυλ "ξέρεις πόσα βγάζουν εμένα οι γονείς μου; θα αγοράσω το σπίτι σου και θα σε πετάξω έξω" 

θα μου πεις όσο είσαι σε προστατευμένο περιβάλλον μπορείς να είσαι και νούμερο, κανένα πρόβλημα

Ναι συμφωνω απο το σπιτι αρκει οτι μαθαινει απο το σπιτι να μην το ξεχναει στο σχολειο...γιατι μερικα σχολεια ή παρεες ειναι οτι πρεπει για το κακο παραδειγμα...!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/7/2016 στις 10:26 ΜΜ, Artemidoros282 είπε

είναι καλύτερα όμως πως να το κάνουμε αν έχεις τα λεφτά στέλνεις το παιδί σου ιδιωτικό τέλος. 

απο το να παίξεις τζόκερ με το σχολείο και τους δασκάλους του παιδιού σου καλύτερα να κάνεις κάτι σίγουρο...

Αν δεν έχεις τα λεφτά τότε δημόσιο τι να κάνουμε; δεν θα πεθάνει κιόλας δεν ειναι εντελώς στάβλοι τα δημόσια κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο (τουλάχιστον τα περισσότερα δεν ειναι) απο εκει και πέρα όμως επειδή δεν είναι εντελώς χάλια δεν σημαίνει ότι το ιδιωτικό δεν ειναι καλύτερο. 

πχ πατατάκια noname απο lidl και πατατάκια επώνυμα τα πρώτα ειναι φθηνότερα αλλά δεν ξέρεις αν θα σαρέσουν σίγουρα όμως δεν παίζει να είναι εντελώς χάλια μπορεί μάλιστα να πλησιάζουν και τα επώνυμα αλλά δεν θα ξέρεις μέχρι που να τα δοκιμάσεις.... αν έχεις τα λεφτά όμως διαλέγεις τα επώνυμα κατευθείαν που ξέρεις τι να περιμένεις! 

Η ίδια λογική και με τα σχολεία απλά η διαφορά ειναι στην τιμή και ότι μιλάμε για την ανατροφή του παιδιού σου και όχι για μια στιγμιαία πείνα. 

Πράγματι ενα πολυ σωστό επιχείρημα αυτό με τα πατατάκια lidl, πολυ εύστοχο θα έλεγα τη στιγμή που μιλάμε για την εκπαίδευση των παιδιών μας. Πρέπει να έχεις τελειώσει ιδιωτικο σχολείο για να γράψεις κάτι τόσο καλό....

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να μου αναφέρει δίδακτρα δημοτικού για τη Λεόντειο Αθηνών; Αναφέρομαι μόνο σε δίδακτρα και μεταφορά και όχι σε επιπλέον δραστηριοτήτες τις οποίες και έχουν στο σιτε τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ioannis2020 said:

Γνωρίζει κάποιος να μου αναφέρει δίδακτρα δημοτικού για τη Λεόντειο Αθηνών; Αναφέρομαι μόνο σε δίδακτρα και μεταφορά και όχι σε επιπλέον δραστηριοτήτες τις οποίες και έχουν στο σιτε τους. 

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πέρσι λογικά και Αθηνών και νέας Σμύρνης έχουν τα ίδια δίδακτρα ( 5500 συν 1500-1600 το σχολικό )

https://neasmyrni.leonteios.gr/wp-content/uploads/sites/27/2020/10/Ανακοίνωση-Προεγγραφής-στην-Α΄-2021-22-teliki.pdf

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, marmagia είπε

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πέρσι λογικά και Αθηνών και νέας Σμύρνης έχουν τα ίδια δίδακτρα ( 5500 συν 1500-1600 το σχολικό )

https://neasmyrni.leonteios.gr/wp-content/uploads/sites/27/2020/10/Ανακοίνωση-Προεγγραφής-στην-Α΄-2021-22-teliki.pdf

Σ ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, marmagia είπε

Λεόντειο τελείωσα και εγώ και η αδελφή μου , το 2015. Δεν θα το πρότεινα σας σχολείο . Είναι απλά ένα δημόσιο χωρίς καταλήψεις .

Εγώ ένα θα πω μόνο σαν απόφοιτος ιδιωτικού και σαν άτομο με το 80% των γνωστών από ιδιωτικά .

Να προσέχετε το μάρκετινγκ που πουλάνε στους γονείς μπαίνοντας στον χώρο . Η Λεόντειος της νέας Σμύρνης έχει 2 εκκλησίες . Έχει στούντιο ηχολήπτη, έχει θέατρο , έχει χώρο για μαγειρική , χημείο ,εργαστήριο φυσικής , κλειστό γήπεδο μπάσκετ με παρκέ ,10+ συλλόγους (σύλλογος κρασιού ,γαλλικής φιλολογίας κτλ), στην είσοδο παντού μάρμαρα και ξύλα , εκδηλώσεις συνέχεια , ερχόντουσαν συχνά για επίσκεψη επίτιμοι καλεσμένοι κτλ.Τιποτα απο αυτά δεν είδα ούτε εγώ ούτε οι 470 συμμαθητές μου . Λεφτά από τους γονείς πρέπει να πάρουν ...και θα δείξουν -κανουν τα πάντα για να τα πάρουν .

Γνωριμίες μεταξύ παιδιών , μόνο αν παραμείνουν φίλοι και μετά το πανεπιστήμιο δηλαδή τουλάχιστον 8 χρόνια . Τι γνωριμίες για δουλειά  πιστεύεις κάνει ένα παιδί 16 χρόνων. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Για νοτια προαστια τιμιο σχολειο εναι ο Μαλλιαρας. Φουλ ενημερωση αυστηροτητα στα μαθηματα εκδηλωσεις τοσο οσο. Κλασσικη παιδεια χωρις αμερικανιες που ξαφνικα γιναμε λατρεις εμεις οι Ελληνες.  Οπως θα επρεπε να ειναι τα δημοσια αλλα δεν ειναι. 

Οποιος δεν μπορει να στειλει τα παιδια για σπουδες εξω δεν εχει νοημα να κοιταζει καποια σχολεια που εχουν δωσει βαση ή προσφερουν μονο ΙΒ.

Επισης στη επιλογη του σχολειου πρεπει να συνυπολογισετε και το κοστος lifestyle που θα κληθουν να καλυψουν οι γονεις. 

Κι εμεις με πολυ ζορι βγαζαμε τα διδακτρα για Ελληνογερμανικη αλλα δεν εμενε φραγκο για να συμμετασχουν τα παιδια σε εκδηλωσεις ή εκδρομες.

Δημοσ.
8 hours ago, insomiaistas said:

Λεόντειο τελείωσα και εγώ και η αδελφή μου , το 2015. Δεν θα το πρότεινα σας σχολείο . Είναι απλά ένα δημόσιο χωρίς καταλήψεις .

Εγώ ένα θα πω μόνο σαν απόφοιτος ιδιωτικού και σαν άτομο με το 80% των γνωστών από ιδιωτικά .

Να προσέχετε το μάρκετινγκ που πουλάνε στους γονείς μπαίνοντας στον χώρο . Η Λεόντειος της νέας Σμύρνης έχει 2 εκκλησίες . Έχει στούντιο ηχολήπτη, έχει θέατρο , έχει χώρο για μαγειρική , χημείο ,εργαστήριο φυσικής , κλειστό γήπεδο μπάσκετ με παρκέ ,10+ συλλόγους (σύλλογος κρασιού ,γαλλικής φιλολογίας κτλ), στην είσοδο παντού μάρμαρα και ξύλα , εκδηλώσεις συνέχεια , ερχόντουσαν συχνά για επίσκεψη επίτιμοι καλεσμένοι κτλ.Τιποτα απο αυτά δεν είδα ούτε εγώ ούτε οι 470 συμμαθητές μου . Λεφτά από τους γονείς πρέπει να πάρουν ...και θα δείξουν -κανουν τα πάντα για να τα πάρουν .

Γνωριμίες μεταξύ παιδιών , μόνο αν παραμείνουν φίλοι και μετά το πανεπιστήμιο δηλαδή τουλάχιστον 8 χρόνια . Τι γνωριμίες για δουλειά  πιστεύεις κάνει ένα παιδί 16 χρόνων. 

Χρήσιμες πληροφορίες και σίγουρα θα φανούν ενδιαφέρουσες στον @ioannis2020 😊

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...