Προς το περιεχόμενο

Chuwi Hi8 Pro Tablet PC - Γνώμη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο tablet από Κίνα...Η χρήση του θα είναι κυρίως gaming,internet-youtube.Θα ήθελα,λοιπόν,να μου πείτε πως τα πάει σε αυτούς τους τομείς,έχει πρόβλημα ? Η μπαταρία του είναι καλή ? Γενικά πώς το βλέπετε ? 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με μια λέξη μακριά. το τάμπλετ έχει χοντρό θέμα με την μπαταρία. το bios την βλέπει σαν μεγαλύτερη και εκεί που το ποσοστό σου δείχνει πχ 40% μέσα σε 5 λεπτά σου κλείνει. έπειτα για να ανοίξει ξανά θέλει κανένα τέταρτο στο ρεύμα! μαξιμουμ sot να περιμένεις 1μιση με δύο ώρες. επίσης όταν είναι αδρανές πάλι ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό. το άφηνα με 80% το βράδυ και το πρωί ήταν κλειστό.

επίσης στο forum της chuwi πολλοί κάνουν λόγο για νέκρωμα του τάμπλετ στα ξαφνικά.

τέλος το ηχειάκι του είναι πολύ χαμηλό

Στα θετικά είναι η πολύ ωραία οθόνη αλλά τι να την κάνεις αν δεν μπορείς να την χαρείς

το είχα πάρει το τάμπλετ από όταν πρωτοκυκλοφόρησε και μου είχε σπάσει τα νεύρα, 'ευτυχώς' γλύστρισε μια μέρα από τα χέρια του πατέρα μου, έσπασε η οθόνη και ηρέμησα.  :-D

Επεξ/σία από Xander
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όσοι πήρανε τα πρώτα που βγήκανε (χωρίς dual boot) είχαν θέμα με την μπαταρία... Στην συνέχεια η chuwi το διόρθωσε στο BIOS αλλά μόνο για τα μοντέλα που είναι Dual Boot Windows + Android. Να το πάρεις λοιπόν μόνο αν είναι Dual Boot - σαν αγορά αξίζει πολύ... η οθόνη είναι κορυφαία και οι επιδόσεις είναι απόλυτα ικανοποιητικές.

Υπάρχει και BIOS Update εδώ... http://forum.chuwi.com/thread-1627-1-1.html

Δημοσ.

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει να το παραγγείλω με αυτά που διαβάζω...Μήπως έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε σε αυτό το εύρος τιμών ?

Δημοσ.

Θα το παρεις full hd? Καλη σου τυχη με το lag και αυτονομια.

Ψαξε και για το θέμα με το wifi του πρίν το αγορασεις.

Απορρίπτεται δηλαδή και αυτό...

Μάλλον θα επιλέξω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο σε μέγεθος (θα κάνω συνεπώς και υπέρβαση στα χρήματα).Γι'αυτό τί έχετε να πείτε ? http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_363113.html?wid=1

Δημοσ.

Απορρίπτεται δηλαδή και αυτό...

Μάλλον θα επιλέξω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο σε μέγεθος (θα κάνω συνεπώς και υπέρβαση στα χρήματα).Γι'αυτό τί έχετε να πείτε ? http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_363113.html?wid=1

Δες και το cube iwork 10.

Παντως οτι και να παρεις πανω κατω τα ιδια ειναι μιας και φοράνε ολα τους z8300.Για μεγαλύτεροελεγα και εγω αλλα ειναι πολλα τα χρήματα για τη χρηση που θελω το μονο που κερδιζεις ειναι ram,μπαταρια,ίντσες...βεβαια ειναι και για τι χρήση το θες...Μη πας σε full hd μονο ειναι οριακά smooth με hd αναλυση τα windows..

Δημοσ.

Δες και το cube iwork 10.

Παντως οτι και να παρεις πανω κατω τα ιδια ειναι μιας και φοράνε ολα τους z8300.Για μεγαλύτεροελεγα και εγω αλλα ειναι πολλα τα χρήματα για τη χρηση που θελω το μονο που κερδιζεις ειναι ram,μπαταρια,ίντσες...βεβαια ειναι και για τι χρήση το θες...Μη πας σε full hd μονο ειναι οριακά smooth με hd αναλυση τα windows..

Εγώ έλεγα να ανέβω γιατί θέλω τελικά κάτι μεγάλο σε ίντσες (10αρι).Ένα καλό κοντά στις 10 ιντσες υπάρχει κάτω από 150€ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...