Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω για την ποιότητα μονο ότι ειμαι ευχαριστημένος από τη huawei. Εχω συσκευή της από το 2011 και ακόμα λειτουργεί. Ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το βρίσκεται στα χέρια ενός πολύ αδεξιου χρηστή με παρα πολλές πτώσεις. Η μπαταρία μόνο δεν είναι καλή.

Αλλά κι από άλλες της συσκευς που έχουν κυκλοφορήσει Ελλάδα, νομίζω ότι ως εταιρεία ξεχωρίζει απ τον κινεζικο σωρό. Αυτα...

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

+1 στο huawei p8 lite από εμένα, δεν ξέρω γιατί προτείνουν όλοι τα xiaomi, δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην ελλάδα, το μόνο που υπάρχει είναι υποστήριξη software (ούτε αυτό επίσημο), αλλά απ ότι κατάλαβα δεν θέλεις να ασχοληθείς και πολύ με custom roms και τέτοια οπότε το αφήνεις, γιατί με η ρομ που του βάζουν οι κινέζοι στα μαγαζιά είναι χάλια. αν πάλι έχεις διάθεση να ασχοληθείς λίγο παραπάνω, μια καλή επιλογή θα ήταν και το meizu m3 note στα 138 απο geekbuying

γενικά πάντως, ειδικά στα huawei δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, η huawei είναι στις top κατασκευάστριες πλέον, και εφόσον υπάρχει και service στην ελλάδα... τώρα αν πάρεις απ έξω, σίγουρα θα δώσεις λιγότερα, αλλά αν μια στις 1000 παίξει τίποτα και είναι ελαττωματικό το κάθε meizu-xiaomi- huawei που θα πάρεις, δεν θα υποστηρίζεται από ελληνική εγγύηση, άρα θα πρέπει να το στέλνεις πίσω στην κίνα κτλπ κτλπ κτλπ. έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου και αυτό πριν πάρεις απ έξω

Δημοσ.

Αυτος ειναι κ ο μονος λογος που κολλαω με τα xiaomi. Ειναι ρισκο να παρεις κατι , να μη σου βγει και να τρεχεις μετα για επισκευη απο δω κ απο κει. Εχουν εξαιρετικα χαρακτηριστικα παρολαυτα κ ακομα είμαι ανάμεσα σε καποιο xiaomi και στο p8. Θα αποφασισω συντομα παντως. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια!!

Δημοσ.

Πάντως έχε κατά νου πως ό,τι και να πάρεις, αν θέλει η αντιπροσωπεία να σε βγάλει εκτός εγγύησης το κάνει και δεν παίρνεις μυρωδιά. Υπάρχουν αρκετές τέτοιες αναφορές εδώ στο φόρουμ. Η εγγύηση πολλές φορές αποδεικνύεται περισσότερο ψυχολογική παρά ουσιαστική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...