Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ψαχνω για κινητο τις τελευταιες μερες, με λιγα λεφτα ομως λογω περιορισμενων οικονομικων. Γυρω στα 150. Κοιταγα κινητα τυπου alcatel pop4 , γενικα τα huawei οπως επισης και lenovo τα οποια για τις τιμες τους εχουν αρκετα καλα χαρακτηριστικα. Αυτο που δε ξερω ειναι κατα ποσο θα με βγαλουν ασπροπροσωπο. Θελω κυριως να μην κολλανε σε σερφαρισμα στο ιντερνετ και μια αξιοπρεπη καμερα. Οχι πολλα πραγματα δηλαδη χωρις να απαιτω και να τρεχουν βαριες εφαρμογες κτλπ. Καθαρα καθημερινη χρηση δεν ασχολουμαι και τοσο με το κινητο, κυριως για ιντερνετ οπως ειπα. Οποτε ψαχνω κριτικες για τους συγκεκριμενους κατασκευαστες στο κατα ποσο ειναι καλες οι συσκευες ή βγαζουν προβληματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για καθημερινή χρήση μια χαρά είναι δεs άπλα να χουν δυνατό επεξεργαστή και μεγάλη ram

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Το Υ6 ειναι ενα απ αυτα που εχω ηδη τσεκαρει, οπως ειπα με καλυπτουν τα χαρακτηρηστικα τους γενικα. Αυτο για τον επεξεργαστη ειναι μεγαλο μειον? γενικα δε χρησιμοποιω εφαρμογες με μεγαλες απαιτησεις κτλπ, γενικα περναω πολλη ωρα στο ιντερνετ στο κινητο, εφαρμογες οχι πολλα πραγματα. Οποτε για μεγαλη ραμ δεν εχω και καμια ιδιαιτερη απαιτηση. Απο προσωπικη σας εμπειρια κρατανε καμποσο τα εν λογω κινητα ή σε ενα χρονο το πολυ θα ψαχνω αλλο?? απο μπαταρια ειναι καλα?

Δημοσ.

Βλέπω στο Kimovil, στα 157€, παίρνεις από την ευρωπαϊκή αποθήκη του geekbuying, οπότε άμεσα παραλαβή και χωρίς τελωνείο, το Xiaomi Redmi Note 2 Prime. Η τιμή αυτή βλέπω είναι η χαμηλότερη τιμή από αξιόπιστο μαγαζί. Το κινητό δεν έχει κλειδωμένο bootloader, οπότε δεν χρειάζεται να το πειράξεις εάν δεν θέλεις

Δημοσ.

Το Υ6 φοράει snapdragon οπότε δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Μπαταρία δεν έχω ιδέα πόσο κρατάει αλλά όλα τα κινητά αν τα πειράζεις συνέχεια από το πρωί στις 6 θέλουν ρεύμα.

Δημοσ.

Βρίσκω το p8 στο σκρουτζ γυρω στα 150-160 ευρω. Γενικα μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά του και το θεωρώ πολύ όμορφο κινητο. Αξίζει ή θα πρεπε καλυτερα να κοιταω προς xiaomi που συστηνετε?? βλέπω γενικα στο φόρουμ οτι οι περισσότεροι προτίνουν τα xiaomi πριν απο κάθε αλλο κατασκευαστή. Είναι όντως τόσο ποιοτικά?

Δημοσ.

Βρίσκω το p8 στο σκρουτζ γυρω στα 150-160 ευρω. Γενικα μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά του και το θεωρώ πολύ όμορφο κινητο. Αξίζει ή θα πρεπε καλυτερα να κοιταω προς xiaomi που συστηνετε?? βλέπω γενικα στο φόρουμ οτι οι περισσότεροι προτίνουν τα xiaomi πριν απο κάθε αλλο κατασκευαστή. Είναι όντως τόσο ποιοτικά?

Και με πολύ καλή υποστήριξη....

Δημοσ.

Κ οσων αφορα το λογισμικο τους ? εχουν miui αν δεν κανω λαθος ετσι? ειναι το ίδιο πανω κατω με android? υπαρχει ο ιδιος αριθμος εφαρμογων?

Δημοσ.

Κ οσων αφορα το λογισμικο τους ? εχουν miui αν δεν κανω λαθος ετσι? ειναι το ίδιο πανω κατω με android? υπαρχει ο ιδιος αριθμος εφαρμογων?

Έχεις όλο το playstore διαθέσιμο + τις εφαρμογές που δίνουν δωρεάν και είναι πλήρως εξελληνισμένες!

Δημοσ.

Ωραια σας ευχαριστω πολυ, μαλλον προς τα κει θα παω, προς xiaomi δηλαδη. Μια τελευταια κριτικη για το p8 lite εχει να μου δωσει καποιος?

Δημοσ.

το αμορε πρόσφατα πήρε αυτό το κινητό που κυμένετε στα 150 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html

και εγώ εχω το huawei p8 lite.

Το συγκεκριμένο lenovo, δεν είναι Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ smooth κολλάει υπερβολικά , έχει περιορισμένες ρυθμίσεις για εξατομίκευση , είναι σαν ένα κλασικό android με λίγη κινεζιά πάνω του, γενικά το βρίσκω απαράδεκτο κινητό ενώ το huawei p8 lite ειναι ετη φωτος μπροστα του με τα ίδια λεφτά ίσως και λιγότερα.Αμα είναι απαραίτητο και η χρήση του gps τότε μη πας καθόλου σε lenovo έχω τη χειρότερη εμπειρία, καθώς ποτέ δεν σε δείχνει στον δρόμο που είσαι αλλα στον παράλληλο(φαντάσου το τώρα σε συγγρού που πας και γρήγορα και το θες άμεσα) και ανάποδα σε μέρες λιακάδας. Αργει να βρει το στιγμα σου και καποιες φορες θα το βρει και θα το ξαναχάσει πάλι ( θα σε βγάλει απο τον απέναντι δρόμο) Οι κάμερες του είναι εμφανώς κατώτερες του χουαγει , και αμα δεν έχεις σταθερό χέρι να αποφύγεις την αγορά του.Το μόνο θετικό που βρίσκω στο συγκεκριμένο κινητό είναι η μπαταρία του με πλήρης χρήση ( μετά απο ένα μήνα αγοράς ) αντέχει 5-6 ώρες με gps viber χαρτες messenger όλα ανοιχτά συνεχόμενα και τηλέφωνα. Καθώς ( όχι για εμένα ) πολυ καλή φωτεινότητα οθόνης σαν amoled είναι.

To huawei y6 ήταν που πρότινα και εγώ για την αγορά του αλλά θα πρέπει να δώσεις τεράστια προσοχή απο που θα το αγοράσεις αν το θες γιατί δεν ξέρουν στα μεγαλοκαταστήματα αν το πουλάνε 1 γιγα ραμ ή δυο. απλά έχει λιγότερους πυρήνες και ίσως αυτό να μη το κάνει τοσο smooth όσο το p8 lite και είναι λίγο ασχημούλικο.
Επίσης για το huawei p8 lite βγήκε και το 6.0.
Αυτά απο εμένα :P

Δημοσ.

Η διαφορα του Υ6 με το p8 παιζει να ναι στα 30 ευρω και το p8 το θεωρω παρα πολυ ομορφο κινητο. Το θεμα ειναι αν εμπιστευεσαι τον κατασκευαστη ή πας σε πιο δοκιμασμένες μάρκες.

Δημοσ.

νομίζω οτι εχει αποδειχτεί 100% οτι η huawei εχει κινηθει στην παγκόσμια αγορά και δεν ειναι η κινεζικη που φαντάζεσαι ( κάτοχος huawei p7 ,p8lite και ευελπιστω μελλοντικά να πάω σε xiaomi  :devil:  :devil:  :devil: ) Ουτος η αλλως στα λεφτά που κοιτάει ( 150 ευρω ) το p8 lite ή οποιοδήποτε άλλο κινέζικο είναι ψηλά στον ανταγωνισμό.

Και επειδη ζητησες κριτηκη για p8 lite και εγω εδωσα για lenovo
Εχω το χουαγει ενα χρονο τώρα σκεφτηκα να το πουλησω πριν τρεις μηνες χωρις λογο προφανως, απλα ηθελα να παω σε κάτι άλλο.τελικά του έβαλα το 6.0 και το κράτησα
είναι τίμιο κινητάκι αν αυτό εγραφε lg θα στο πουλάγαν 350 ευρώ.πολυ σμουθ και στο σερφάρισμα δεν νιώθει.Απο gps που εμενα ειναι must απο τα καλύτερα χωρίς κανένα πρόβλημα, κάνει πολύ καλη διαχείρηση μπαταριάς χωρις να μπορω να σου εγγυηθω οτι θα αντέξει πάνω απο 4 ωρες συνεχομενου φβ, Επειδη με την φωτογραφια ασχολουμε ερασιτεχνικα απο χομπυ οι καμερες των κινητων δεν μου λενε κατι, ομως στα λεφτα που δινεις ειναι το καλυτερο , έχει πολλες ρυθμίσεις που αφήνουν άφωνο κάθε χρήστη , στη μπροστινή κάμερα αν και καλή εγώ προσωπικά δεν την συμπαθώ γιατι ειχα το p7 που ηταν ετη φωτος μπροστά η μπροστινή κάμερα.Εχει πολυ καλο σημα wifi (συγκριτικα με windows,doogee,αλλά και sammy που είχα ).Δυνατό ηχείο αλλά το p7 είχε δυνατότερο, να λέμε την αλήθεια, αλλα και όταν μιλάς απο την σαμσουνκ άκουσα το δυνατότερο ηχειο ομιλιας.Παιχνιδια δεν πολυ παιζω, αλλα οσο εχω παιξει δεν με εχουν αφησει παραπονεμενη ( κατι candy crash sim city ).Εχει πολύ δυνατό φλας (και φακό :D ) δεν μου έρχετε κατι άλλο να πω τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...