Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν εχεις παλαιοτερης γενιας αμαξι με συμπιεστη που λειτουργει με συμπλεκτη, νομιζω εχεις σχετικα σοβαρο θεμα απο οικονομικης αποψης..

• Like 1
Δημοσ.

Το A/C δεν βγαζει αερα,ο ανεμιστηρας βγαζει τον αερα.Καταρχην τι εχει το αυτοκινητο,απλο A/C ή Clima?Βασικα τι αυτοκινητο ειναι?Ετσι αοριστα δεν κανουμε δουλεια.Οταν πατας το κουμπι και γυρνας τον διακοπτη του ανεμιστηρα,ακους το τσακ που κανει οταν κομπλαρει ο κομπρεσορας?Αφου δεν πεφτουν οι στροφες,δεν λειτουργει το A/C,το οτι βγαζει αερα ειναι ασχετο.Το τι φταιει,μαλλον δεν εχει φρεον.

Το αυτοκίνητο έχει απλό αιρκοντίσιον.

Μακάρι να είναι το φρεον!

Αύριο θα προσέξω για το τσακ του κομπρέσορα.'Οταν δούλεψε την τελευταία φορά πριν αρκετές μέρες έκανε το τσακ κι έπεσαν οι στροφές.

αν εχεις παλαιοτερης γενιας αμαξι με συμπιεστη που λειτουργει με συμπλεκτη, νομιζω εχεις σχετικα σοβαρο θεμα απο οικονομικης αποψης..

Είναι αυτόματο σειριακό αν εννοείς τον συμπλέκτη του αυτοκινήτου,έχει κάποια διαφορά?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση και το λινκ ήταν αρκετά κατατοπιστικό.

Είναι δεκαετίας το αυτοκίνητο μου.Δεν ξέρω τι είδους κύκλωμα διαθέτει.

Δημοσ.

Το αυτοκίνητο έχει απλό αιρκοντίσιον.

Μακάρι να είναι το φρεον!

Αύριο θα προσέξω για το τσακ του κομπρέσορα.'Οταν δούλεψε την τελευταία φορά πριν αρκετές μέρες έκανε το τσακ κι έπεσαν οι στροφές.

Είναι αυτόματο σειριακό αν εννοείς τον συμπλέκτη του αυτοκινήτου,έχει κάποια διαφορά?

Εννοει τον συμπλεκτη του κομπρεσορα.Τεσπα,αν δεν πας σε συνεργειο,δεν προκειται να βγαλεις ακρη διοτι μπορει να φταινε ενα σωρο πραγματα.Μπορει να χαλασε ο κομπρεσορας,μπορει απλα να καηκε η διοδος του μαγνητικου που τον κομπλαρει,μπορει να χαλασε η βαλβιδα ελεγχου πιεσης(καπως ετσι την λενε,αυτη ελεγχει για το αν υπαρχει ή οχι φρεον στο κυκλωμα),μπορει απλα να μην εχει αρκετο φρεον.

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον αερισμό έχω το VW GOLF FSI 1.4  και όταν ανάβω τον κλιματισμό δουλεύει κανονικά βγάζει ζεστό και κρύο απλός δεν δουλεύει στο 1 στο 2 στο 3 ο αέρας.... Δουλεύει  μόνο όταν το πάω στο 4 και βγάζει πολύ αέρα στα πρώτα 3 όχι μήπως ξέρει κανείς τι έχει σας ευχαριστώ πολύ!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...