greekrose Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σας! Το αιρκοντίσιον του αυτοκινήτου μου πριν λίγες μέρες σταμάτησε να λειτουργεί. Στα μέσα Ιουνίου που το άνοιξα είχε μειωμένη απόδοση αλλά έβγαζε δροσιά. Μετά από λίγες μέρες σταμάτησε να λειτουργεί και βγάζει μόνο καυτό αέρα. Ποιο θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα?
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ο συμπιεστής. Πάνε μάστορα πριν σφίξουν οι ζέστες. 1
lary7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εχασε τα υγρα ή χαλασε συμπιεστης. Αν δεν το δουλευες καθολου το χειμωνα ειναι αναμενομενο 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μια φορα μου το ειχε κανει το Honda CRV και ηταν ενας ρελες . Κοστος αν θυμαμαι καλα 30 ευρω . 1
greekrose Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι το έχανε σταδιακά και στο σερβις που έκανα πριν μήνες μάλλον δεν το κοίταξαν. Αν είναι ο συμπιεστής το κόστος είναι μεγάλο! Το ενδεχόμενο να έχει χάσει φρεον το αποκλείετε? Έσφιξαν οι ζέστες Haldol
soteras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 1)Φρεον 2)Ψυγείο a/c 3)Τροχαλία 4)Ασφάλεια a/c (αν και απίθανο ποτέ δεν ξέρεις) Αν όταν το γυρνάς στο κρύο απλά βγάζει αέρα όχι ζεστό αλλά βγάζει το πιο πιθανό είναι φρέον 1
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ε, εφόσον έπεφτε η απόδοση σταδιακά, είναι τα ζουμιά, που είπε κι ο lary7. Αν είχε καεί ασφάλεια, ρελέ, ή ο συμπιεστής θα ήταν μία κι έξω η υπόθεση. Εγώ χωρίς A/C το καλοκαίρι δε την παλεύω κάστανο! Θα λιώσει το κρέας μου! Το χειμώνα βγάλτε με στα χιόνια με κοντομάνικο, δε με νοιάζει. Το καλοκαίρι χωρίς δροσιστικό σύστημα όμως, δεν. 2 1
greekrose Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Βγαζει τον αέρα που θα έβγαζε το αιρκοντίσον μόλις το ανοίξουμε,ζεστό και αν κλείσω όλες τις εξόδους κι αφήσω ένα μόνο είναι ελαφρως δροσερός αέρας. Δεν ακούγεται να πέφτουν οι στροφές της μηχανής αλλά ελιναι αναμενόμενο αν δεν έχει φρεον να λειτουργήσει? Δεν μπορώ την ζέστη!Σήμερα ήθελα να το πάρω το πρωί και δεν μπορούσα. Περιμένω να δροσίσει για να πάω στον μάστορα. Ξέρω που είναι οι ασφάλειες.Αν τις ανοίξω φαίνεται ποια είναι για να την ανεβάσω? Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ξέρω που είναι οι ασφάλειες.Αν τις ανοίξω φαίνεται ποια είναι για να την ανεβάσω? Οι ασφάλειες στο αυτοκίνητο είναι τήξεως, δεν "πέφτουν" - "ανεβαίνουν". Καίγονται κι απλά τις αλλάζεις. Κατά τ' άλλα στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου λέει ποια ασφάλεια είναι για ποιο σύστημα. 1
lary7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν δεν το δουλευες τιν χειμωνα εχει λογικη να εχασε τα υγρα απο τα κολαρα.Πας καρφι σε μαστορα, σκας το 30ρικακι και βλεπεις. Αν τα ξαναχασει γρηγορα τοτε καπου εχεις διαροη. Εμενα οταν τα εχασε αρχισε να σφυριζει ελαφρα μια βαλβιδα καθε φορα που το εβαζα μπρος. Μετα απο λιγο σταματησε εντελως. 1
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 γιαυτο λενε οτι και χειμωνας να ειναι ανοιξε το a/c μια φορα τον μηνα για κανενα 5λεπτο να κυκλοφορει το φρεον και να λιπαινει κιολας.κανει καλη συντηρηση. 1
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Βγαζει τον αέρα που θα έβγαζε το αιρκοντίσον μόλις το ανοίξουμε,ζεστό και αν κλείσω όλες τις εξόδους κι αφήσω ένα μόνο είναι ελαφρως δροσερός αέρας. Δεν ακούγεται να πέφτουν οι στροφές της μηχανής αλλά ελιναι αναμενόμενο αν δεν έχει φρεον να λειτουργήσει? Δεν μπορώ την ζέστη!Σήμερα ήθελα να το πάρω το πρωί και δεν μπορούσα. Περιμένω να δροσίσει για να πάω στον μάστορα. Ξέρω που είναι οι ασφάλειες.Αν τις ανοίξω φαίνεται ποια είναι για να την ανεβάσω? Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας! Το A/C δεν βγαζει αερα,ο ανεμιστηρας βγαζει τον αερα.Καταρχην τι εχει το αυτοκινητο,απλο A/C ή Clima?Βασικα τι αυτοκινητο ειναι?Ετσι αοριστα δεν κανουμε δουλεια.Οταν πατας το κουμπι και γυρνας τον διακοπτη του ανεμιστηρα,ακους το τσακ που κανει οταν κομπλαρει ο κομπρεσορας?Αφου δεν πεφτουν οι στροφες,δεν λειτουργει το A/C,το οτι βγαζει αερα ειναι ασχετο.Το τι φταιει,μαλλον δεν εχει φρεον. 1
paylidis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Με βάση αυτα που λες, σου λειπει φρεον ξεκαθαρα... το θεμα δεν ειναι οτι λειπει, γεμιζει με 20€, το θέμα ειναι γιατι και απο που χανει.... 1
kage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Βρες καποιον να χει τετοιο και οχι απλα να συμπληρωσεις 2
stamatisj1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Να ξαναγεμίσεις με φρεον και φωσφορο μαζί. Το δουλεύεις στο full 1-2 ημέρες και πας ξανά να δει με uv light ή και χωρις αυτό από που χάνει. Συνήθως τσιμουχάκια από φίλτο a/c ή συμπιεστή (πολύ φθηνή επισκευή). Αν έχει χαλάσει ο συμπιεστής πας για πάνω από 150-200 ευρώ ζημιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα