dub Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 γεια σας!κάνω ένα excel workbook και θέλω να βάλω hyperlinks σε τραγούδιααπο το youtube Οταν πατάω το κελι με το hyperlink παίρνω το error message : "this file does not have a programm associated with it for performing this action. Please install a program or, if one is already installed, create an association in the Default Programs control panel". Πως το κάνουμε αυτό? Δηλαδή πατώντας σε ένα hyperlink στο excel να ανοιγει ο chrome η ο mozilla και να με παει στο περιεχομενο του? Ευχαριστώ. εκανα μια αναζήτηση αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κατι
turbat0s Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Σε excel 2003 που δοκίμασα: Κλικ στο κελί που θέλουμε να βάλουμε hyperlink --> ctrl+K ---> Στο παράθυρο που ανοίγει βάζουμε στο πεδίο "Διεύθυνση" το url που θέλουμε. Έτοιμο.
dub Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 αυτό κάνω και εγώ αλλά όπως έγραψα πιο πάνω όταν πατάω στο κελι με το hyperlink μου βγαζει πως δεν υπαρχει "associated programm" . edit: μήπως πρέπει να ορισω (πως?) κάποιο browser ως default? edit2: ναι! αυτό ήταν. Πήγα στο mozilla και το έκανα default browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα