Q_Q Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα μάγκες. Σήμερα μόλις έσπασα την οθόνη του κινητού μου (HTC Desire 610) και θεωρώ πως δεν αξίζει να το επισκευάσω οπότε πάμε για κάτι πιο καινούριο. Είμαι ανάμεσα σε 3 κινητά αλλά δεν είμαι σίγουρος. http://www.skroutz.gr/s/9043554/Huawei-P9-Lite-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html http://www.skroutz.gr/s/5983545/LG-G-Flex-2-16GB.html Εσείς ποιο θα αγοράζατε στην θέση μου . Επίσης άμα υπάρχει κάποια άλλη αξιολογη πρόταση σε αυτό το μπάτζετ ευχαρίστως να την ακούσω...
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 P9 lite 3 γιγα έκδοση, αν σε ενδιαφέρει κάρτα μνήμης. Nexus αν θες να παίρνεις αναβάθμιση συχνά και flex αν θες μεγάλη οθόνη. Η επιλογή είναι δική σου.
Q_Q Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Από μπαταρία όλα οκ είναι; Γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά το LG Nexus 5X υστερεί λίγο αλλά έχω διαβάσει τα καλύτερα για την μπαταρία του.
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μπαταρία ότι και να πάρεις το βράδυ θα θέλει πρίζα οπότε..το p9 lite με WiFi μου βγάζει 6 ώρες οθόνη περίπου.
Q_Q Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 άμα πάρω το huawei θα πρέπει να κάνω την κάρτα nano από micro;
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Γιατί τα iPhone τι είναι; κινέζικα είναι όλα. Το p9 lite θέλει nano η μία Micro η άλλη. Εξαρτάται ποια έκδοση θα πάρεις. Αν πάρεις με 2gb είναι δικαρτο, αν πάρεις με 3gb προς το παρόν είναι single sim.
TheLordOne Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Γιατί τα iPhone τι είναι; κινέζικα είναι όλα. Ε παρε και εσυ τοτε Huawei να δουμε αν θα δεις διαφορα απο iphone..
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πήρα για δεύτερη φορά Huawei και δεν έχει καμία διαφορά από το 5s που είχα πέρυσι, ίσα ίσα μπορώ να πω ότι είναι καλύτερα και φθηνότερα πανω απο όλα!! Ρε φίλε μιλας για την Huawei την εταιρεία που δίνει ανταλλακτικά σε όλες τις άλλες. Διαβάσε λίγο πριν γράψεις, μιλάμε για κορυφή. Ακόμα κ τα φθηνά της κινητά Y5 πετάνε σαν να έχεις κινητό 150 ευρώ.
TheLordOne Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πήρα για δεύτερη φορά Huawei και δεν έχει καμία διαφορά από το 5s που είχα πέρυσι, ίσα ίσα μπορώ να πω ότι είναι καλύτερα και φθηνότερα πανω απο όλα!! Ρε φίλε μιλας για την Huawei την εταιρεία που δίνει ανταλλακτικά σε όλες τις άλλες. Διαβάσε λίγο πριν γράψεις, μιλάμε για κορυφή. Ακόμα κ τα φθηνά της κινητά Y5 πετάνε σαν να έχεις κινητό 150 ευρώ. Καλα οταν αρχισει και σου κανει lag σε κανα χρονο ξαναγραψε εδω! Το 5S μετα απο 2 χρονια ειναι πιο γρηγορο απο την πρωτη μερα που το πηρες.. εσυ μαλλον πρεπει να διαβασεις για τα lag των Huawei που ειναι παντου σε net και youtube..
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το 5s όταν βγήκε είχε 5 φορες πάνω τα λεφτά του p8 lite όμως. Οπότε δεν έχεις ιδέα γιστι πράγμα μιλάμε.
TheLordOne Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το 5s όταν βγήκε είχε 5 φορες πάνω τα λεφτά του p8 lite όμως. Οπότε δεν έχεις ιδέα γιστι πράγμα μιλάμε. Ε τοτε τι μου τα συγκρινεις? Πες οτι ειναι αλλη κλαση και ασε τα σαπια..
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Φυσικά και τα iPhone είναι καλύτερα, λεφτά όμως ποιος έχει; σιγά μην δώσω 1000 ευρώ για κινητό. Τα συγκρίνω και λέω ότι κάνεις την δουλεια σου και με 150 ευρώ. Αλλά και τα iPhone εγώ κινεζιες τα λέω καλύτερης ποιότητας.
TheLordOne Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πήρα για δεύτερη φορά Huawei και δεν έχει καμία διαφορά από το 5s που είχα πέρυσι, ίσα ίσα μπορώ να πω ότι είναι καλύτερα Καλα δες τι ειπες πρωτα και ασε τα λεφτα! Να δωσεις 400 να παρεις το SE οχι 1000 που λες..
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Νταξει φίλε δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Εσύ δώσε 400 και πάρε αυτό που θες. Εγώ έδωσα 245 και είμαι πίσω ελάχιστα από τα 400 και με λεφτά στην τσέπη. Ααα και με μεγάλη οθόνη... Βλέπω σαν άνθρωπος. Βασικό!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα