qspock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 βλέπεις τον Φρόντο που έχει μία συμπεριφορά στίλ χασικλή που εμένα σαν να έχει περίοδο μου φάνηκε. Mpa, mallon se eggyo eferne pio poly! Poly kalh, aksio to telos. Isws merika shmeia eprepe na diathrhthoun opws sto biblio. Kyriws auta gia to nazgoul kai ton mpampa nazgoul (opws anaferetai parapanw) o opoios eipe se anypopth fash: "Ton mago afhste ton se mena" kai meta oute maxh metaksy tous oute tipota. Petsokoma (kako) epese mallon, gia na mpoun oi skhnes sto extented edition dvd. Opws kai h skhnh me ton Saruman (7 lepta), pou eixe gyristei apo to 2 akomh kai thn proorizan gia thn arxh tou 3, alla telika thn kopsane ki apo auto kai tha thn baloun sto extented edition dvd opws eipe o Jackson.
Storm Shadow Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 nastykoposselene ti ginetai me ekeini tin mantra??? mou tin eklases akoma???
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 @epote: Τον μπαμπά Nazgul σκότωσε η Eowyn... Ολόκληρη η φράση του: Come not between the Nazgul and his prey. For he will not slay thee in thy turn. He will bear you away to the Houses Of Lamentation, beyond all darkness, where the flesh shall be devoured and thy shrivelled mind be left naked to the Lidless Eye...
konnak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Ωστόσο κανείς δεν μου είπε: που πήγαν τα ελφ που είχαν έρθει από το Σχιστό Λαγκάδι να βοηθήσουν; Αυτά δεν γίνεται να μπουν στο extended.... Αν ισχύουν όσα ακούω για επιπλέον σκηνές που θα υπάρχουν στο extended, τότε θα ναι τελείως διαφορετική ταινία-μακράν καλύτερη...Κρίμα, θα μπορούσε να ...επισπεύσει κάποιες σκηνές που ομολογουμένως ήταν μακρύτερες απ' ότι έπρεπε και να χωρέσει κάποιες άλλες... Άλλα τότε τι θα πουλήσει τον επόμενο Νοέμβρη... Και τα extended δεν υπάρχουν για ενοικίαση -τουλάχιστον στην Πάτρα
HaPagan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Το είδα λοιπόν και εγώ χθες το βράδυ στο Αθήναιον . Μου άρεσε πάρα πολύ , παρόλο που είχαν αφερεθεί πολλά κομμάτια από το βιβλίο . Είναι τρομερό να βλέπεις υλοποιημένα όλα όσα φανταζόσουν τόσα χρόνια έχοντας διαβάσει στο βιβλίο . Η ταινία ήταν ... μικρή . Έπρεπε να δούμε την επιστροφή στο Σάιρ και τις εκεί εξελίξεις καθώς και τον Σάρουμαν στο Αιζενγκαρντ . Πολύ καλή ταινία !!!
Dreamstorm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 gnomi mou einai pos ama evazan kai to ksekatharisma sto sair i tainia tha ginotan kapos kourastiki.
HaPagan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Θα γινόταν ίσως κουραστική για τους ανθρώπους που δεν έχουν διαβάσει την τριλογία . Εγώ πάντως θα ήθελα πάρα πολύ να το δω .
KaizerSoze Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 e,Pagan xereis den exoume diavasei oli to vivlio
Storm Shadow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 ante kairos einai... neos eisai akoma... XOSOU!!!!! 8)
epote Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 e,Pagan xereis den exoume diavasei oli to vivlio εγω εκανα εισηγηση νομοσχεδιο που επιβαλει την θανατικη ποινη για αυτο αλλα δεν το δεχτηκαν. Ειπαν οτι ειναι "ελιτιστικο" και "παρανοηκο" και οταν αρχισα να τους σκοτωνω μονος μου με ειπαν ψυχοπαθη ε δηλαδη τι αλλο να κανουμε?!!
HaPagan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Χαχαχαα !!!! Θέλω να το ξαναδιαβάσω ρε γαμώτο όλο το έργο του Τόλκιν . Αλλά προτιμώ να περάσει λίγος καιρός από τότε που είδα την ταινία .
Storm Shadow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 gia deite ti tha exei to extended!!!! http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=16689 8) 8) 8)
konnak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Κοίτα να δεις που ενώ αδημονούσαμε για τον Δεκέμβρη, τώρα μας κάνουν να περιμένουμε πως και πως για τον επόμενο Νοέμβρη....
aragorn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δηλαδή τελικά η ημερομηνία για την πρεμιέρα ήταν ελαφρώς λανθασμένη. Τον επόμενη Νοέμβρη είναι
HaPagan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Χμμμ μπορείς να το πεις και έτσι . Ποποπο θα είναι δηλαδή γύρω στις 4+ ώρες η extended version . ΤΕΛΕΙΑ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.