zncisnikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία. Παρατήρησα όταν μιλάτε για το Malwarebytes Anti-Malware όλοι προτείνετε την Free έκδοση και προς Θεού όχι την Pro. Υπάρχει κάποιος λόγος ? Εκτός από το κόστος της Pro. Ευχαριστώ
Demon Lord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Οι πιο πολλοί το θέλουν για ένα απλό scan και όχι για real time monitoring. άρα αν το θες μόνο για το πρώτο δεν αξίζει η pro. Αυτό το λόγο μπορώ να φανταστώ.
gkalas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Η free έκδοση νομίζω ότι σου κάνει scan αναγκαστικά με την εκκίνηση του υπολογιστή.Επισης δεν έχει real time monitoring που είναι βασικό για μένα.Εγω έχω premium και έχω ησυχάσει.
Demon Lord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Η free έκδοση νομίζω ότι σου κάνει scan αναγκαστικά με την εκκίνηση του υπολογιστή.Επισης δεν έχει real time monitoring που είναι βασικό για μένα.Εγω έχω premium και έχω ησυχάσει. Δεν ισχύει το πρώτο που λες, έχω τη free και δεν κάνει κανένα scan. Εκτός από την περίπτωση που αν το κάνεις install σου λέει να κάνεις ένα scan το οποίο όμως δεν είναι υποχρεωτικό και το κάνει σε όλες. Ναι αν θέλεις real time monitoring τότε αξίζει η συνδρομή αλλά μόνο τότε 1
zncisnikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 gkalas η premium έκδοση είναι άλλη ιστορία? Κάτι μεταξύ Pro και Free?
gkalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δεν ισχύει το πρώτο που λες, έχω τη free και δεν κάνει κανένα scan. Εκτός από την περίπτωση που αν το κάνεις install σου λέει να κάνεις ένα scan το οποίο όμως δεν είναι υποχρεωτικό και το κάνει σε όλες. Ναι αν θέλεις real time monitoring τότε αξίζει η συνδρομή αλλά μόνο τότε Tοτε κανω λαθος.Στο κινητο ισχυει 100% αυτο που γραφω οποτε μαλλον τα μπεδεψα. gkalas η premium έκδοση είναι άλλη ιστορία? Κάτι μεταξύ Pro και Free? Βασικα αυτες ειναι οι διαφορές τους. https://support.malwarebytes.com/customer/en/portal/articles/1835309-what-s-the-difference-between-the-malwarebytes-anti-malware-free-and-premium-?b_id=6438 Εγω το ειχα βρει ενα 20ευρω καποτε στο amazon και το τσιμπησα στα καπακια με αναβαθμισεις για παντα.Ειναι κορυφαιο προγραμμα.
kalodrei Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 δεν ισχυει ουτε στο κινητο , το βγαζεις το αυτοματο scan αν θες και το realtime monitoring
rfc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ειναι πολυ καλο skaneraki για μια φορα το μηνα αλλα πολυ κακο για real time protection. Τα free antivirus ειναι μακραν καλυτερα για real time.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα