SHot-OS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδια! Είμαι ανάμεσα στα δύο μοντέλα κινητών και δεν είμαι 100% σίγουρος ποιο θελω... Πιο κοντά τείνω στο oneplus αλλά όσο και να το κάνουμε υπάρχει και λίγο μέσα μου η "πλύση εγκεφαλου" των επωνύμων εταιριών. Το LG ξέρω πως έχει καλύτερη κατασκευή γενικα. αλλά πέρα από αυτό αξίζει; Δεν με ενδιαφέρει ούτε η διαφορά ανάλυσης ούτε η διαφορά της ποιότητας της καμερας. Με νοιάζει να κρατάει η μπαταρια, να μην κολλάει και να είναι ανθεκτικό (όσο μπορεί να είναι ένα smartphone). Επίσης η διαφορά τιμής των δύο είναι περίπου 30€ αυτή την στιγμή από ότι βλεπω. να προσθέσω πως αν παρω το LG δεν έχω σκοπό να βάλω custom rom. και ούτε στο oneplus εννοείται. Άρα μην μου πει κάποιος πως το LG με cyanogen τρέχει καλύτερα, τα θέλω μαμά και τα δύο :ρ Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
technology_guy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αυτονομια και g5 με την τεραστια αναλυση και την μικρη μπαταρια δεν υπαρχει. Λογικα το 1+3 θα εχει πολυ καλυτερη αυτονομια. Να εισαι σιγουρος πως κανενα απο τα δυο δεν θα κολαει. Ανθεκτικο θα ελεγα πως ειναι το 1+3. Για το g5 ακουγονται διαφορα περι χαλαρωσης του μηχανισμου εξαγωγης της μπαταριας. Με λιγα λογια νομιζω πως γι αυτα που θες εσυ (εφοσον δεν σε αφορα η καμερα και η οθονη) το 1+3 ειναι καλυτερο. 1
Dantε Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλυτερη κατασκευη γενικα το lg απο που και ως που? Ο μηχανισμος χαλαρωνει,εχω διαβασει οτι φευγει η βαφη ενω και με την αναλυση και τη μπαταρια που εχει δε παιρνει και πρωτεια στην αυτονομια. Δυστυχως η lg τα τελευταια χρονια δεν εχει καμια σχεση με την εταιρεια που ηταν.μονο το ονομα της εμεινε αλλα οι πωλησεις σιγα σιγα αρχιζουν να δειχνουν οτι και αυτο κανει φτερα.
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδια! Είμαι ανάμεσα στα δύο μοντέλα κινητών και δεν είμαι 100% σίγουρος ποιο θελω... Πιο κοντά τείνω στο oneplus αλλά όσο και να το κάνουμε υπάρχει και λίγο μέσα μου η "πλύση εγκεφαλου" των επωνύμων εταιριών. Το LG ξέρω πως έχει καλύτερη κατασκευή γενικα. αλλά πέρα από αυτό αξίζει; Δεν με ενδιαφέρει ούτε η διαφορά ανάλυσης ούτε η διαφορά της ποιότητας της καμερας. Με νοιάζει να κρατάει η μπαταρια, να μην κολλάει και να είναι ανθεκτικό (όσο μπορεί να είναι ένα smartphone). Επίσης η διαφορά τιμής των δύο είναι περίπου 30€ αυτή την στιγμή από ότι βλεπω. να προσθέσω πως αν παρω το LG δεν έχω σκοπό να βάλω custom rom. και ούτε στο oneplus εννοείται. Άρα μην μου πει κάποιος πως το LG με cyanogen τρέχει καλύτερα, τα θέλω μαμά και τα δύο :ρ Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p3.php http://www.gsmarena.com/lg_g5-review-1416p3.php Η μερα με την νυχτα.Επισης το OnePlus3 εχει και το Dash charging για αρκετα γρηγορη φορτιση αρα θεμα σε αυτο δεν υπαρχει. Στα δε κινητα η LG ειναι μονο επωνυμη οσον αφορα το service.Σε ολα τα αλλα ειναι μακραν 2ρης κατηγοριας σε σχεση με αλλες μεγαλυτερες εταιριες. ΕΠισης η διαφορα δεν ειναι 30περιπου ευρω αφου το OnePlus3 για Ελλαδα εχει δωρεαν μεταφορικα(αρα παει παραπανω+αναλογα το καταστημα που θα επιλεξει καποιος για το G5). Με λιγα λογια να πω οτι δεν ειναι τυχαιο πως το G5 που βγηκε πιο μετα απο το Galaxy S7 εχει πεσει χαμηλοτερα απο αυτο δυστηχως 1
SHot-OS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Έκλεισε λοιπόν παιδιά!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα