kingjulien11_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, έχω το unibody MBP Mid-2012. Πριν κανα 2 μηνες μου ειχε χυθει μπύρα και κάποια πλήκτρα κολλάνε. Τίποτα τραγικό, έχω κάνει και ολόκληρες εργασίες από τότε. Το μηχάνημα δεν έπαθε κάτι, ακόμα και το backlit δουλεύει στα πλήκτρα. Το μόνο θέμα είναι κάποια κάπως κολλάνε όταν πληκτρολογώ και θέλουν καθάρισμα. Ανεφερα το πρόβλημά μου σε δύο εταιρείες επισκευής MacBook αλλά κάθονταν και μου έλεγαν ότι πρέπει να το ανοίξουν ολόκληρο και να κάνουν της παναγιάς τα μάτια (κανά 500αρι) και όταν τους είπα πως μπορούν απλά να βγάλουν τα πλήκτρα και να τα καθαρίσουν είπαν όχι. Πολύ αντιεπαγγελματικό. Ξέρετε κάποιο μαγαζί μου μπορεί να κάνει αυτό που ψάχνω? Δηλαδή να βγάλει και να καθαρίσει όλα τα πλήκτρα και να τα ξαναβάλει. Βαριέμαι να το κάνω μόνος μου (έχω βρει videos στο YT και guides στο iFixit).
SaFiS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 To πληκτρολόγιο δεν καθαρίζει (αποτελείται απο μεμβράνες κολλημένες μεταξύ τους). Θέλει άλλαγμα. Και επειδή το έχεις αφήσει και καιρό έτσι, να ξέρεις ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στην Logic Board (οξειδώσεις, κλπ.). Το Laptop θέλει άνοιγμα και καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη και φυσικά να αλλαχτεί το πληκτρολόγιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα