Phoenix_1996 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλημέρα παίδες, έχω να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα router στο σπίτι μου (εργοστασιακό της Forthnet) και θέλω να δώσω internet και σε ένα σπίτι που είναι δίπλα μου (περίπου 12 μέτρα από το δικό μου). Ποια είναι η καλύτερη δυνατή λύση που μπορώ να κάνω;
taslikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ρίχνεις καλώδιο και περνάς ένα access point στο αλλο σπιτι.. Αλλιώς χρησιμοποίησε repeater αν και δεν ειναι σίγουρο πως θα δουλέψει τοσο καλα με το 2ο.. 1
Phoenix_1996 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ρίχνεις καλώδιο και περνάς ένα access point στο αλλο σπιτι.. Αλλιώς χρησιμοποίησε repeater αν και δεν ειναι σίγουρο πως θα δουλέψει τοσο καλα με το 2ο.. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο την διαδικασία του πρώτου τρόπου που είπες;
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Απλά περνάς στο δίπλα σπίτι ένα καλώδιο Ethernet. Πάμφθηνη και σίγουρη λύση. Από 'κει κι έπειτα το κάνεις ό,τι θέλεις (π.χ. σύνδεση σε Wireless Access Point, ή απλά ένα Switch, αν θέλεις μόνο ενσύρματες συσκευές).
Phoenix_1996 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το θέμα είναι να μην περάσω καλώδια... αν κάνω αυτό που λες Haldol, τότε θέλω 12μ καλώδιο Ethernet + να τρυπίσω τοίχους για να το περάσω...
taslikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Βάλε τοτε ένα repeater, διάλεξε ένα απο την ubiquity.. Αλλιώς tp link με επιφύλαξη ομως... Edit: στο διπλα σπιτι πιάνεις με κάποια συσκευή σε ένα σημείο έστω και μια γραμμή Ίντερνετ? Εάν ναι ξεμπερδεύεις εύκολα με το repeater αλλιώς ειναι θέμα..
evts Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Για να μην τρυπήσεις δεν έχεις σκοπό να βάλεις δυο εξωτερικά πανελ ασυρματα να συνδέονται μεταξύ τους ή εστω τα κεραιακια να βλέπει το ενα το άλλο αλλά να περνάει μέσα από τους τοίχους; Και να παίζει σήμα ταχύτητα μην περιμένεις. Αν πάρεις ένα κινητό λαπτοπ οτιδηποτε και προσπαθήσεις να συνδεθείς στο wifi του διπλανού σπιτιού παίζει; και με τι σήμα; Η καλύτερη λύση είναι το καλώδιο, το τρύπημα δεν το γλυτώνεις για να κάνεις σωστή δουλειά.
rfc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το καλωδιο ειναι η λυση, ολα τα αλλα ειναι ψιλοκακα υποκαταστατα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα