Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καταρχάς ξεχνάτε οτί οποιάδηποτε DIY λύση πολλές φορές κοστίζει λιγότερο και μπορει να βγει ανώτερο αποτέλεσμα αλλά αυτό είναι καθαρά ενα βιομηχανοποιημένο προιόν για αυτόυς που δεν θέλουν να βάλουν το χρόνο για το DIY και θέλουν κατί αρκετά καλό διατεθημένοι να πληρώσουν Premium. 

Οσες φορές έχω πάει cinema στο cosmos η εικόνα ήταν αθλια. Στο σπίτι το απολαμβάνω πολύ περισσότερο η εικόνα είναι κλασεις ανώτερη από mkv των 10gb όπως και ο ήχος που τον ρυθμίζω εγώ όπως θέλω.

Οι οποίες έχουνε απείρως καλύτερη ποιότητα από αυτές των cinema

καμία αίθουσα του δεν έχει προβολέα IMAX. 

Δες εδώ βιντέακι για το πως φτίαχνονται

και θα καταλάβεις πόσο διαφορετικό είναι από ενα απλο Projectοr που έχουν τα περισσοτερα Cinema. 

• Like 1
Δημοσ.

εχω παει σε imax και πραγματικα και ειναι κλασεις πιο κατω η εικονα απο το 1080p. Τι να το κανεις τοimax ομως θα θες να δεις game of thrones που ειναι πολυ καλυτερο απο τις φετινες ταινιες και δε θα μπορεις γιατι θα θες φιλμ. Παρε τον καλυτερο ψηφιακο προτζεκτορα που υπαρχει και μπορεις να παιζεις κ playstation εκει

• Like 1
Δημοσ.

εχω παει σε imax και πραγματικα και ειναι κλασεις πιο κατω η εικονα απο το 1080p. Τι να το κανεις τοimax ομως θα θες να δεις game of thrones που ειναι πολυ καλυτερο απο τις φετινες ταινιες και δε θα μπορεις γιατι θα θες φιλμ. Παρε τον καλυτερο ψηφιακο προτζεκτορα που υπαρχει και μπορεις να παιζεις κ playstation εκει

To αρθρο αναφέρει ότι στην συνδρομη θα δίνει "secure set-top box". Οπότε δεν το κοβω να είναι μόνο με film. Επίσης αναφέρει ότι καποιοι τα χρησιμοποιούν για gaming parties. 400k είναι αυτά.

Δημοσ.

Τι ακούω....εχω δει λέει iMax και εχει χειρότερη εικόνα απο το 1080p....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ !!! Δεν ξέρετε καν τι ειναι το iMax ..Ειναι το 70mm φιλμ ...70mm κύριοι!!! Το καθε καρέ της εικόνας ειναι σαν μια πολαροιντ!!! Οταν ακόμα και σήμερα το ψηφιακό προσπαθεί να φτάσει το 35mm φιλμ σε ποιότητα εικόνας φανταςτειτε τα 70mm .....

• Like 7
Δημοσ.

Τι ακούω....εχω δει λέει iMax και εχει χειρότερη εικόνα απο το 1080p....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ !!! Δεν ξέρετε καν τι ειναι το iMax ..Ειναι το 70mm φιλμ ...70mm κύριοι!!! Το καθε καρέ της εικόνας ειναι σαν μια πολαροιντ!!! Οταν ακόμα και σήμερα το ψηφιακό προσπαθεί να φτάσει το 35mm φιλμ σε ποιότητα εικόνας φανταςτειτε τα 70mm .....

ακριβως αυτο!

• Like 1
Δημοσ.

+ 30.000$ / χρόνο.

Όσοι θυμούνται το περιοδικό Hitech θα θυμούνται σίγουρα και κάτι home theaters πλούσιων Ελλήνων που ήταν πραγματικά απίστευτα.

Ευ Ζην ή hi ζην τη λέγανε; Η πιο ωραία στήλη! :)

Να φτιαξεις τετοιο πραγμα και να εισαι τοσο καρμιρης οπου να κατεβαζεις ταινιες για να τις βλεπεις....

Μπορεί να το κάνει από άποψη, όχι από καρμιριά! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να το κάνει από άποψη, όχι από καρμιριά! :P :D

Ή απλά δεν γουστάρει να μπαινοβγάζει δισκάκια στον media player και θέλει να έχει όλες του τις ταινίες συγκεντρωμένες σε ένα μεγάλο σκληρό

• Like 1
Δημοσ.

Οσες φορές έχω πάει cinema στο cosmos η εικόνα ήταν αθλια. Στο σπίτι το απολαμβάνω πολύ περισσότερο η εικόνα είναι κλασεις ανώτερη από mkv των 10gb όπως και ο ήχος που τον ρυθμίζω εγώ όπως θέλω.

Οι οποίες έχουνε απείρως καλύτερη ποιότητα από αυτές των cinema

Θα συμφωνήσω μαζί σου! Δεν έχω δει ποτέ ταινία σε κινηματογράφο και να είναι καλύτερης ποιότητας σε εικόνα απο το αντίστοιχο σε Blueray σε MKV....

ξεχνας καποια βασικα

1ον τα 10 γιγα τα θεωρεις πολλα? απλα θα σου πω οτι κατεβαζω μονο ασυμπιεστα με true HD Ηχο 7.1 γυρω στα 35gb την ταινια δες εδω

2ον σινεμα δεν ειναι μονο η εικονα, αλλο το 5.1 αλλο το 7.1 και αλλο το 11.2 dolby atmos, overkill μεν, αλλα ανωτερο.

3ον ο ηχος ειναι πολυ ακριβος οταν ανεβαινεις σε ποιοτητα,πιστοτητα και επισης το σινεμα εχει τρελλη ηχομονωση, εσυ οταν βαζεις το ηχειο πανω στο ραφακι και τριζει το συνθετο απεναντι...

4ον Εχω φαει μερες, μη πω μηνες να ψαχνω τις σωστες και ακριβες ρυθμισεις για εικονα και ηχο, και να καλιμπραρω την τηλεοραση και τα ηχεια.

ασε που οι φιλοι μου με κοροιδευουν επειδη εχουμε ιουλιο και εχω ακομα μοκετα στο σαλονι...

καταρχάς το ξέρεις ότι μπερδεύεις το IMAX με το Dolby Atmos έτσι? Η IMAX δεν σημαίνει ότι είναι και atmos... και το άθρο μίλούσε για IMAX.

Δεύτερον ναι δε μπορείς να συγκρίνεις τα άπειρα ηχεία από ένα σινεμά με το σπίτι σου. Φτιάξε στο υπόγειο σου μια αίθουσα με χοντρή ηχομόνωση και ένα καλό σετ ηχείων με 3-4 χιλιάρικα και θα παθεις σοκ με το αποτέλεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει δεν ξερουν πολλοι ,εδω ο αλλος μιλαει για προjectora me  800 ευρω kai φυσικα αναλογης ποιοτητας πανι που η εικονα που θα σου βγαλει θα ειναι λιγο πριν την τυφλωση ...

Στο θεμα μας εκει που απευθυνεται  η συγκεκριμενη υλοποιηση που περιλαμβανει ενα πληρες home cinema    με τις καρεκλες και τα παντα ειναι περιορισμενο κοινο και φυσικα αυτα τα ποσα  για εκεινους ειναι ψιχουλα .

Φυσικα και υπαρχει αγοραστικο κοινο αναλογων δυνατοτητων και οσο πιο μεγαλη και πλουσια ειναι αυτη η χωρα ειναι και μεγαλυτερο το αντιστοιχο target group.

Για αυτο αλλωστε και βγηκε στην αγορα  αυτο το πακετο 

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Ενταξει δεν ξερουν πολλοι ,εδω ο αλλος μιλαει για προjectora me  800 ευρω kai φυσικα αναλογης ποιοτητας πανι που η εικονα που θα σου βγαλει θα ειναι λιγο πριν την τυφλωση ...

Στο θεμα μας εκει που απευθυνεται  η συγκεκιρμνη υλοποιηση που περιλαμβανει ενα πληρες home cinema    με τις καρεκλες και τα παντα ειναι περιορισμενο κοινο και φυσικα αυτα τα ποσα  για εκεινους ειναι ψιχουλα .

Φυσικα και υπαρχει αγοραστικο κοινο αναλογων δυνατοτητων και οσο πιο μεγαλη και πλουσια ειναι αυτη η χωρα ειναι και μεγαλυτερο το αντιστοιχο target group.

Για αυτο αλλωστε και βγηκε στην αγορα  αυτο το πακετο 

Δικιο εχεις. Για να βγηκε στην αγορα, σημαινει οτι υπαρχει αγορα για αυτο το προιον. Overkill? Αμα εχεις τα φραγκα (και το χωρο) να στησεις IMAX αιθουσα δεν σε απασχολει.

Αλλα σας βλεπω επικριτικους σε σχεση με τα φθηνα συστηματα για εμας τους απλους θνητους. Νομιζω οτι με 1500 ευρω φτιαχνεις αξιοπρεπεστατο home cinema απο θεμα εικονας/ηχου στο σπιτι σου. Συγκρισιμο μς τις περισσοτερες νορμαλ τηλεορασεις παραγωγης. Ουτε τυφλωνεσαι ουτε τιποτα.

Εχω εναν Acer K132 και Logitech Z5500. Δεν θα ελεγα ποτε οτι ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα ουτε εγω, ουτε τα φιλαρακια που ερχονται πολυ συχνα για να δουμε καμια ταινια εχουμε εκφρασει καποιο ιδιαιτερο παραπονο. Μονο για τις πατατες επιλογες ταινιων που εχουν γινει μερικες φορες... :P

• Like 1
Δημοσ.

Αλλα σας βλεπω επικριτικους σε σχεση με τα φθηνα συστηματα για εμας τους απλους θνητους. Νομιζω οτι με 1500 ευρω φτιαχνεις αξιοπρεπεστατο home cinema απο θεμα εικονας/ηχου στο σπιτι σου. Συγκρισιμο μς τις περισσοτερες νορμαλ τηλεορασεις παραγωγης. Ουτε τυφλωνεσαι ουτε τιποτα.

Ρε δεν ειναι ότι δεν ειναι αξιοπρεπή αλλά κάποίοι εδώ μέσα θα μας τρελάνουν. Σε λιγό θα μας πουν οτί και τα re-encodes του YiFy και aXXo είναι trueHD. 

Επίσης ένα Target Group είναι εταιρίες που ασχολούνται με το film και όλα γύρω απο αυτό όπως και εταιρίες που το προσφέρουν σαν Perk στους εργαζομένους.

Επίσης quote από το Bloomberg

"There, not only will viewers get the highest-quality cinematic experience available (Interstellar director Christopher Nolan would be happy), but they will also be able to watch new releases just as they open in theaters—a radical development by Hollywood standards"

Το οποίο από μόνο του δίνει added value για κάποιον που θέλει μια prive προβολή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...