orck Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ξεκιναω να μαζευω χρηματα, θελω αλλα 399,995$, εχω ενα πεντοδολλαρο απο μια θεια που μας ειχε φερει ενα σε εμας τους ιθαγενεις για να χαρουμε. 2
polteris Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Λιγο η κριση, λιγο ο θειος, λιγο το ενα, λιγο το αλλο οποτε παω σινεμα η αιθουσα ειναι σχεδον για την παρτυ μου!!! 1
Sorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Οσες φορές έχω πάει cinema στο cosmos η εικόνα ήταν αθλια. Στο σπίτι το απολαμβάνω πολύ περισσότερο η εικόνα είναι κλασεις ανώτερη από mkv των 10gb όπως και ο ήχος που τον ρυθμίζω εγώ όπως θέλω. Οι οποίες έχουνε απείρως καλύτερη ποιότητα από αυτές των cinema Οκ φιλαράκι, οτι πεις.... 5
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Οσες φορές έχω πάει cinema στο cosmos η εικόνα ήταν αθλια. Στο σπίτι το απολαμβάνω πολύ περισσότερο η εικόνα είναι κλασεις ανώτερη από mkv των 10gb όπως και ο ήχος που τον ρυθμίζω εγώ όπως θέλω. Οι οποίες έχουνε απείρως καλύτερη ποιότητα από αυτές των cinema ξεχνας καποια βασικα 1ον τα 10 γιγα τα θεωρεις πολλα? απλα θα σου πω οτι κατεβαζω μονο ασυμπιεστα με true HD Ηχο 7.1 γυρω στα 35gb την ταινια δες εδω 2ον σινεμα δεν ειναι μονο η εικονα, αλλο το 5.1 αλλο το 7.1 και αλλο το 11.2 dolby atmos, overkill μεν, αλλα ανωτερο. 3ον ο ηχος ειναι πολυ ακριβος οταν ανεβαινεις σε ποιοτητα,πιστοτητα και επισης το σινεμα εχει τρελλη ηχομονωση, εσυ οταν βαζεις το ηχειο πανω στο ραφακι και τριζει το συνθετο απεναντι... 4ον Εχω φαει μερες, μη πω μηνες να ψαχνω τις σωστες και ακριβες ρυθμισεις για εικονα και ηχο, και να καλιμπραρω την τηλεοραση και τα ηχεια. ασε που οι φιλοι μου με κοροιδευουν επειδη εχουμε ιουλιο και εχω ακομα μοκετα στο σαλονι... 8
king2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ξεχνας καποια βασικα 1ον τα 10 γιγα τα θεωρεις πολλα? απλα θα σου πω οτι κατεβαζω μονο ασυμπιεστα με true HD Ηχο 7.1 γυρω στα 35gb την ταινια δες εδω 2ον σινεμα δεν ειναι μονο η εικονα, αλλο το 5.1 αλλο το 7.1 και αλλο το 11.2 dolby atmos, overkill μεν, αλλα ανωτερο. 3ον ο ηχος ειναι πολυ ακριβος οταν ανεβαινεις σε ποιοτητα,πιστοτητα και επισης το σινεμα εχει τρελλη ηχομονωση, εσυ οταν βαζεις το ηχειο πανω στο ραφακι και τριζει το συνθετο απεναντι... 4ον Εχω φαει μερες, μη πω μηνες να ψαχνω τις σωστες και ακριβες ρυθμισεις για εικονα και ηχο, και να καλιμπραρω την τηλεοραση και τα ηχεια. ασε που οι φιλοι μου με κοροιδευουν επειδη εχουμε ιουλιο και εχω ακομα μοκετα στο σαλονι... Eφοσον βλεπεις σε 80+ ιντσες ναι τα ασυμπιεστα αρχεια ειναι μονοδρομος. Dolby atmos δεν ειναι τιποτα να φτιαξεις.Ηδη εχουν βγει ενισχυτες που το υποστηριζουν και η ηχεια συγκεκριμενα για αυτο. Περισσοτερο μπουμαρει το μπασο στον κινηματογραφο παρα στο σπιτι μου το οποιο ειναι με ξυλο το πατωμα και δεν τριζει τιποτα Αυτο ειναι το ωραιο σε αυτο το χομπι.Οι ρυθμισεις που ακουγεται καλυτερα το καθε ηχειο και η πιστοτητα χρωματων στην τηλεοραση. Ιδιωτικο σινεμα φτιαχνεις με πολυ πολυ λιγοτερα χρηματα τα 400k ειναι να χαμε να λεγαμε και θα τα βαλουν αυτοι που κυκλοφορουν με τα αυτοκινητα των εκατομμυριων.0.00001% του κοσμου δηλαδη. 4
xelonas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 http://www.ebay.com/sch/Consumer-Electronics/293/i.html?_from=R40&_sac=1&_nkw=hmz from t1 to t3....
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Eφοσον βλεπεις σε 80+ ιντσες ναι τα ασυμπιεστα αρχεια ειναι μονοδρομος. Dolby atmos δεν ειναι τιποτα να φτιαξεις.Ηδη εχουν βγει ενισχυτες που το υποστηριζουν και η ηχεια συγκεκριμενα για αυτο. Περισσοτερο μπουμαρει το μπασο στον κινηματογραφο παρα στο σπιτι μου το οποιο ειναι με ξυλο το πατωμα και δεν τριζει τιποτα Αυτο ειναι το ωραιο σε αυτο το χομπι.Οι ρυθμισεις που ακουγεται καλυτερα το καθε ηχειο και η πιστοτητα χρωματων στην τηλεοραση. Ιδιωτικο σινεμα φτιαχνεις με πολυ πολυ λιγοτερα χρηματα τα 400k ειναι να χαμε να λεγαμε και θα τα βαλουν αυτοι που κυκλοφορουν με τα αυτοκινητα των εκατομμυριων.0.00001% του κοσμου δηλαδη. σιγουρα τα 400κ ειναι Overkill αλλα ειναι και θεμα χωρου αλλο ειναι να το φτιαχνεις για 5 ατομα αλλο για 50 για να φτιαξεις dolby ατμος δεν αρκει ενας ενισχυτης, θες και πολλα και καλα ηχεια και σωστο στησιμο. Που θα περασεις τα καλωδια?
king2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 σιγουρα τα 400κ ειναι Overkill αλλα ειναι και θεμα χωρου αλλο ειναι να το φτιαχνεις για 5 ατομα αλλο για 50 για να φτιαξεις dolby ατμος δεν αρκει ενας ενισχυτης, θες και πολλα και καλα ηχεια και σωστο στησιμο. Που θα περασεις τα καλωδια? Ποσες φορες θα δεις ταινια με 50 ατομα?Καλυτερα να κανεις κρατηση κανενα cinema να τους πας εκει. Για dolby atmos το παρακατω συστημα θα ικανοποιουσε τους περισσοτερους μας: http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.ONKYO-HT-S-9700-THX-Systima-Network-A-V-Radioenischyti-me-Icheia-7-1-Kanalion.1269030.html υποστηριζει τα παντα. Τα καλωδια ειναι ενα θεμα σιγουρα αλλα υπαρχουν και ασυρματα πισω ηχεια για οσους εχουν θεμα.Αλλα και παλι μπορεις να τα βαλεις ετσι ωστε να φαινονται οσο λιγοτερα γινεται.Ορεξη και μερακι να υπαρχει και ολα γινονται. 1
wrangler10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν κλεινω όλη την αίθουσα του κινηματογράφου για μένα στις ταινίες που θέλω για όλη μ την ζωή?!? πιο φτηνά θα μ ρθει! Ναι αλλά δεν θα μπορείς να δεις ταινία με το σώβρακο. 6
Zergoulini Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Να φτιαξεις τετοιο πραγμα και να εισαι τοσο καρμιρης οπου να κατεβαζεις ταινιες για να τις βλεπεις.... 7
efo355 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εντάξει αυτό είναι για το 0,1% του πλανήτη. Ακόμα και ένας άνθρωπος με περιουσία σε ρευστό ας πούμε 10 μύρια ευρώ δεν μπορεί να το πάρει αυτό. Αυτό είναι για δισεκατομυριούχους.
basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Οι οποίες έχουνε απείρως καλύτερη ποιότητα από αυτές των cinema ναι μωρε.... η dci που θετει τα στανταρ του κινηματογραφου τι να ξερει.... Επίσης το οικιακο ατμος ειναι μαρκετινιστικο κολπο. δεν μπορεις να κανεις ατμος στο σπιτι σου. σχεδον ατμος ναι, ατμος οχι.
Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ασε που οι φιλοι μου με κοροιδευουν επειδη εχουμε ιουλιο και εχω ακομα μοκετα στο σαλονι... Η μοκετα που βοηθαει; Ηχομονοση;
king2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Η μοκετα που βοηθαει; Ηχομονοση; Ειναι μαλακια επιφανεια η οποια απορροφαει τον ηχο και ακουγεται πιο γλυκα.Ενα δωματιο με επιφανειες οπως μαρμαρο συνθετο με γυαλι θα ακουγονται χαλια οτι ηχεια και αν βαλεις.Ενα δωματιο με ξυλο μεγαλο χοντρο χαλι χωρις πολλα γυαλικα θα ακουγεται πολυ καλυτερα.Ο χωρος που εχεις τα ηχεια παιζει το βασικο ρολο στο πως ακουγονται.Τα ιδια ηχεια που εχω 5 χρονια τα ειχα αναμεσα σε τοιχους και δεν ακουγονταν καλα.Τα εφερα σε αλλο δωματιο με ξυλο κατω και τα εβαλα σε αρκετη αποσταση απο τους τοιχους(bass reflex ηχεια) και ακουγονται απιστευτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα