cac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 καλημερα! θελω τη βοηθεια σας γιατι παιδευομαι ολο το σκ. εντελως ξαφνικα στο skype δεν λειτουργει το μικροφωνο. δεν με ακουνε. το περιεργο ειναι οτι αυτο συμβαινει και στα 2 λαπτοπ που εχω. τοσο σε ένα λενοβνο Ζ50 οσο και σε ενα παλιότερο hp. Εχω τσεκαρει ολες τι ρυθμισεις. στο test δεν ακουγεται η φωνή μου. Εκανα ενημερωση λογισμικού και στα δυο. κατεβασα drivers αλλα τιποτα. Στο λενοβο μαλιστα μετα την ενημερωση δεν ακουγονται πλεον και τα ηχεία. Και στις δυο περιπτωσεις φαινονται όλα εγκαταστημενα οταν κοιτάζω στη διαχειριση συσκευων αλλα... τζίφος. Μήπως φταιει κάποιο update? πως να το λύσω? Και τα δυο έχουν επάνω τους win 10
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ποια εκδοση φοράς; πηγαινε σε παλαιότερη και δες συμπεριφορά. Μου έβγαλε και μένα ενημέρωση και καλά που διάβασα το θέμα σου.
cac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 στο skype? το λενοβο εχει παλιότερη και το άλλο την τελευταία. δεν νομιζω οτι ειναι θέμα skype γιατι στο ένα δεν μου παζιουν καθόλου τα ηχεία σε όλα τα προγραμματα
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 στο skype? το λενοβο εχει παλιότερη και το άλλο την τελευταία. δεν νομιζω οτι ειναι θέμα skype γιατι στο ένα δεν μου παζιουν καθόλου τα ηχεία σε όλα τα προγραμματα σε αυτό που δεν παίζουν και τα ηχεία,πέρνα τον driver της κάρτας ήχου.
cac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ειανι ολα ενημερωμενα αλλα τιποτα... η καρτα ειναι conexant smart audio hd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα