Socratis_g Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 δεν είναι γλύψιμο. διπλωματία λέγεται και σκοπός είναι να κάνεις τη δουλειά σου.
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ωπα φίλε. Διπλωματία είναι να του πει σε παρακαλώ τράβηξε το αμάξι σου να έχουμε τον χώρο που μας ανήκει στον καθένα γιατί έτσι είναι το σωστό. Το να πω έλα αρχηγε μου με το υπέρτατο εργαλείο σου άνοιξε χωρο να περάσουμε οι κοινοί θνητοί είναι καραμπίνατο γλυψιμο Τεσπα όπως προτιμάει ο καθένας.εγω ποτέ δεν θα εγλυφα κανέναν. Όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου δεν έχεις να φοβηθεις τίποτα και κανέναν! Αυτό έμαθα στην ζωή μου εγώ. Και όσες φορες πήγαν να με αδικησουν μόλις έκανα το σωστό όλα πήγαιναν ρολόι. 1
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το θεμα ειναι οτι εχεις να κανεις με καραγκιοζη καφρο και εχεις κατω εκτεθειμενη την περιουσια σου Αν παει και κανει μετα 5-10 γρατζουνιες αντε να αποδειξεις οτι το εκανε αυτος 2
Socratis_g Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το να πω έλα αρχηγε μου με το υπέρτατο εργαλείο σου άνοιξε χωρο να περάσουμε οι κοινοί θνητοί είναι καραμπίνατο γλυψιμο υπερβολές. εγώ απλά τα είπα επειδή μίλησες ότι θα έκανες καυγά. ένα "παίζει να τραβήξεις το αμάξι σου γιατί δεν χωράω" κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα, χωρίς να ανεβάσεις πίεση και με ήρεμο τόνο, ειναι αρκετό. θέλει υπομονή, 5-6 φορές όσο πάρει. και ο ουγκανός που ψάχνει για τσαμπουκάδες θα βρει σε κάποιον άλλο αφορμή για μανούρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις