cosmos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μην μπλέξεις με μαλάκα άνθρωπο.Καλύτερα συννενοήσου με τον αουντάκια ευγενικά αν τον βολευει να το βάζει πιο μέσα το αμάξι για να μπορείτε να μπαινοβγαίνετε οι δυό σας (αφου έχετε μείνει 3 αμαξια) και γράψτε τον άλλον στα παλαιότερα των υποδημάτων σας... Υπάρχουν κάποιοι κομπλεξάρες που δυστυχώς ψάχνονται ...άστον στο κόμπλεξ του... Θα μπορούσες να του κάνεις χίλια δυο για σπάσιμο όπως να τον κλείσεις κ εσύ...να παρκαρεις κολλητά να μην μπορεί ούτε την πόρτα να ανοίξει κτλ κτλ...αλλά αυτά επιφέρουν συνέπειες.Η τροχαία δεν νομίζω να έχει κανέναν λόγο σε τέτοιο ζήτημα σε ιδιωτικό χώρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Να το συζητησεις με τον διαχειριστη τι μπορειτε να κανετε.. και να πας μια απο το τμημα να πεις το προβλημα σου να σου πουν νομικα τι μπορεις να κανεις.. Να τους πεις οτι ειναι εριστικος και εχει εχθρικες διαθεσεις.. Οτι δηλαδη κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα..!!! Αυτα τα ατομα θελουν ευγενια δηλαδη του δειχνεις οτι φοβασαι.. και μολις παρεκτραπει δηλαδη σε γραψει στ @ρχιδι@ του ή αρχιζει να ψαχνεται για να πιαστειτε στα χερια του βγαζεις οπλο και να του λες σ εφαγα μαλακα.. βγαλε το μπουρδελο σου απο κει γιατι θα στην φυτεψω!!! lol βρε συ ηρέμησε! Είπαμε να λύσουμε ένα πρόβλημα, όχι να δημιουργήσουμε άλλα χειρότερα! Μην μπλέξεις με μαλάκα άνθρωπο.Καλύτερα συννενοήσου με τον αουντάκια ευγενικά αν τον βολευει να το βάζει πιο μέσα το αμάξι για να μπορείτε να μπαινοβγαίνετε οι δυό σας (αφου έχετε μείνει 3 αμαξια) και γράψτε τον άλλον στα παλαιότερα των υποδημάτων σας... Υπάρχουν κάποιοι κομπλεξάρες που δυστυχώς ψάχνονται ...άστον στο κόμπλεξ του... Θα μπορούσες να του κάνεις χίλια δυο για σπάσιμο όπως να τον κλείσεις κ εσύ...να παρκαρεις κολλητά να μην μπορεί ούτε την πόρτα να ανοίξει κτλ κτλ...αλλά αυτά επιφέρουν συνέπειες.Η τροχαία δεν νομίζω να έχει κανέναν λόγο σε τέτοιο ζήτημα σε ιδιωτικό χώρο. Αυτό ξεκίνησα να κάνω και περιμένω να δω αν θα έχει αποτελέσματα. Άφησα ένα ευγενικό σημείωμα που εξηγώ πως τόσα χρόνια τώρα δεν διανοήθηκα ποτέ να αφήσω το αυτοκίνητό μου ένα εκατοστό πιο έξω από τη θέση που μου ανήκει, προτιμώντας να το αφήνω στον ήλιο ενώ υπήρχαν και άλλες ελεύθερες θέσεις. Και όλα αυτά γιατί δεν επιθυμώ να δυσκολέψω τους άλλους δημιουργώντας τους προβλήματα χωρίς λόγο. Το μόνο που με "φοβίζει" είναι μην τυχόν το γίδι αντί να συμμορφωθεί το κάνει χειρότερο και χρειαστεί κάποια στιγμή να βγώ ή να μπω και δεν θα χωράω ούτε καν οριακά! Σε αυτή την περίπτωση ο εκνευρισμός μου ξεπερνάει τα ...επιτρεπτά όρια και δεν ελέγχω τι λέει το στόμα μου και πόσο δυνατά τα λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 οπως βαζει το αυτοκινητο δες ποια θα ειναι η επομενη κινηση του για να βγει,μπροστα η οπισθεν. παρε μετα ενα μικρο καρφι και τσουπ στο λαστιχο.για να δουμε μετα τι θα κανει ο φιλος.(χαμπαρι δεν θα παρει οτι ειναι απο την πολυκατοικια αλλα θα νοιωσεις μια μικρη ικανοποιηση). και για να προλαβω το κραξιμο,μηπως να αρχισουμε να σκεφτομαστε και λιγο το κραξιμο σε αυτον που κανει την βλακεια και οχι σε αυτον που δεν την κανει και σκεφτεται τον συνανθωπο του? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 οπως βαζει το αυτοκινητο δες ποια θα ειναι η επομενη κινηση του για να βγει,μπροστα η οπισθεν. παρε μετα ενα μικρο καρφι και τσουπ στο λαστιχο.για να δουμε μετα τι θα κανει ο φιλος.(χαμπαρι δεν θα παρει οτι ειναι απο την πολυκατοικια αλλα θα νοιωσεις μια μικρη ικανοποιηση). και για να προλαβω το κραξιμο,μηπως να αρχισουμε να σκεφτομαστε και λιγο το κραξιμο σε αυτον που κανει την βλακεια και οχι σε αυτον που δεν την κανει και σκεφτεται τον συνανθωπο του? Αν και δεν συμφωνω με τέτοιες τακτικες πολες φορες είναι αναπόφευκτες . Βαλε το καρφακι στις πισω ροδες να μην το καταλαβει αμεσως μολις ξεκινησει . Το σκασιμο λάστιχου στις πισω ροδες γινεται πιο αργα αντιληπτο αν το αμαξι εχει μπροστινη κινηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Γιαννη έγινες συνεργός στο έγκλημα ε; Χαχαχαχαχαχ Πάντως και εγώ δεν γουσταρω κάτι τέτοια παρταλια που δεν σκέφτονται τον συνάνθρωπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν και δεν συμφωνω με τέτοιες τακτικες πολες φορες είναι αναπόφευκτες . Βαλε το καρφακι στις πισω ροδες να μην το καταλαβει αμεσως μολις ξεκινησει . Το σκασιμο λάστιχου στις πισω ροδες γινεται πιο αργα αντιληπτο αν το αμαξι εχει μπροστινη κινηση. Διαφωνώ γιατί μετά ξεκινάς μια άλλη ιστορία με απρόβλεπτες συνέπειες. Ωραία πάνω στα νεύρα και γω σκέφτομαι πολλά χειρότερα από το καρφί αλλά μετά φαντάσου τι άλλο μπορεί να γίνει... Θα υποψιαστεί εμένα (δεν είμαστε και πολλοί), θα κάνει κάτι παρόμοιο και χειρότερο ίσως και μετά θα μπούμε σε μια τέτοια λογική καταστρέφοντας τα οχήματά μας και τα νεύρα μας. Άσε που τέτοιες ενέργειες με φθορές μπορεί να γίνουν αφορμή για να συμβεί κάποιο ατύχημα όταν το όχημα δεν θα είναι παρκαρισμένο... Δεν λύνω τις διαφορές μου έτσι και προσπαθώ πάντα να βάζω πρώτα την απλή λογική. Συνήθως όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό με θεωρούν μ@λάκα ή νομίζουν πως με εκμεταλλεύονται! Από την άλλη όμως υπάρχει αυτό που εγώ λέω ...κάρμα που κάποια στιγμή ξέρει να φέρνει τις ισορροπίες! Εγώ ας πούμε γυρίζω σπίτι μου, αράζω, ακούω τη μουσική μου, βλέπω tv, κλπ κλπ και αυτός από κάτω -όπως ακούω- βρίζεται με κόσμο, με τους γονείς του, με τη γυναίκα του, με τα παιδιά του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Πήδηξέ του τη γυναίκα. Απήγαγέ του το σκύλο. Σπάστου το τζάμι και ξηλωσε την πηγή από το ηχοσύστημα. Βάλε του στουπί με πετρέλαιο, αναμένο κάτω από τον κινητήρα. Εάν σε πιάσουν πες πως το έκανες για να ζεστάνεις τη μηχανή. Να κατουράς συνέχεια τα λάστιχά του, κατά προτίμηση όταν τρώς σπαράγγια. Πείραξε του τους καθρέφτες. Βγάλε του τους υαλοκαθαριστήρες. Πατάτα ή πολυουρεθάνη στην εξάτμιση ή και 2 μαζί. Κόλλα του αυτοκόλλητα από άλλη μάρκα αυτοκινήτου. Μια ακόμη πατέντα. Φτιάξε χειροτεχνίες από χαρτόνι με σποίλερ, αεροτομές και αεραγωγούς και κόλλησε τα με ταινία πάνω στο αμάξι. To τελευταίο δοκιμασμένο, σπάει @@, και κάνει και ώρα να τα ξεκολλήσει ο άλλος. http://www.vice.com/read/slapdash-supercars-324 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Βρε παιδιά ο άνθρωπος δεν ζητάει τρόπους καταστροφής του αυτοκινήτου. Αυτά ξεκινάνε πανηγυράκια μετά με απρόβλεπτες συνέπειες.Ψυχραιμία θέλει....και απλά και σωστά και αντρίκια κάθε φορά που δεν μπορείς να βγεις και σε εμποδίζει το μόνο που μπορείς να κάνεις για να είσαι σωστός είναι κουδουνάκι (εγώ κολλημένο θα χα το χέρι) "κατεβα να μετακινήσεις το όχημα εμποδίζεις" ...απειλές και εκφοβισμοί και καρφιά είναι για κάτι μπαστουνόβλαχους.Ο ψυχολογικός πόλεμος είναι κλάσεις ανώτερος edit: Αφού έχει γυναίκα και παιδιά...χτύπα του μια δυο φορούλες σε ακατάλληλες ώρες ....και μετά μην ανησυχείς θα αναλάβουν τα γυναικόπαιδα την γκρίνια σ αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δυστυχως με κατι τέτοιους τυπους δεν βγαζεις ακρη .Ενας παρκαρε πανω στο πεζοδρομιο και μου εκλεινε την πορτα που εμπαινε αυτος που του ειχα νοικιασει το υπογειο (ξεχωριστη εισοδος). Το ειπα μια , το ειπα δυο αλλα τιποτα .Φωναξα την Τροχαια εσβησε την πρωτη κλιση , την ξαναφωναξα άλλες δυο φορες τις πληρωσε και συμορφωθηκε. Δεν ειχα καμμα άλλη λυση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Βρε παιδιά ο άνθρωπος δεν ζητάει τρόπους καταστροφής του αυτοκινήτου. Αυτά ξεκινάνε πανηγυράκια μετά με απρόβλεπτες συνέπειες.Ψυχραιμία θέλει....και απλά και σωστά και αντρίκια κάθε φορά που δεν μπορείς να βγεις και σε εμποδίζει το μόνο που μπορείς να κάνεις για να είσαι σωστός είναι κουδουνάκι (εγώ κολλημένο θα χα το χέρι) "κατεβα να μετακινήσεις το όχημα εμποδίζεις" ...απειλές και εκφοβισμοί και καρφιά είναι για κάτι μπαστουνόβλαχους.Ο ψυχολογικός πόλεμος είναι κλάσεις ανώτερος edit: Αφού έχει γυναίκα και παιδιά...χτύπα του μια δυο φορούλες σε ακατάλληλες ώρες ....και μετά μην ανησυχείς θα αναλάβουν τα γυναικόπαιδα την γκρίνια σ αυτόν Δυστυχως με κατι τέτοιους τυπους δεν βγαζεις ακρη .Ενας παρκαρε πανω στο πεζοδρομιο και μου εκλεινε την πορτα που εμπαινε αυτος που του ειχα νοικιασει το υπογειο (ξεχωριστη εισοδος). Το ειπα μια , το ειπα δυο αλλα τιποτα .Φωναξα την Τροχαια εσβησε την πρωτη κλιση , την ξαναφωναξα άλλες δυο φορες τις πληρωσε και συμορφωθηκε. Δεν ειχα καμμα άλλη λυση . Έχουμε μια πρώτη εξέλιξη! Κάτω απο το δικό μου σημείωμα εμφανίστηκαν άλλα 2 που έχουν πρόβλημα με τον ίδιο τύπο! Ξαφνικά τώρα που γύρισα, το skoda είναι μεν στη γνωστή θέση, αλλά ένα μέτρο πιο μέσα. Εαν το τηρήσει και δεν είναι κάτι της στιγμής, είμαστε σε καλό δρόμο! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έχουμε μια πρώτη εξέλιξη! Κάτω απο το δικό μου σημείωμα εμφανίστηκαν άλλα 2 που έχουν πρόβλημα με τον ίδιο τύπο! Ξαφνικά τώρα που γύρισα, το skoda είναι μεν στη γνωστή θέση, αλλά ένα μέτρο πιο μέσα. Εαν το τηρήσει και δεν είναι κάτι της στιγμής, είμαστε σε καλό δρόμο! Μακαρι..Το μεγαλυτερο σου πρόβλημα είναι ότι από οσο γνωριζω δεν υπαρχει νομος να κατοχυρωνει τις θεσεις στάθμευσης σε πυλωτες και μαλλον το ξερει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 γενικά πάντως μην κάνεις τσαμπουκάδες. νευρα, φωνές, πρόκες, λάστιχα, γρατζουνιές κτλ. πιο πολύ εκνευρσιμό θα φέρουν παρά λύση στο πρόβλημα σου. χτυπάς κουδούνι την ώρα που υπάρχει το πρόβλημα και ζητάς αν μπορεί να τραβήξει λίγο το αμάξι γιατί δε χωράς να βγεις. μια δυο τρεις. κάποια φάση θα το καταλάβει. με τα ζώα γενικά δεν πας κόντρες. χαμένος θα βγεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μακαρι..Το μεγαλυτερο σου πρόβλημα είναι ότι από οσο γνωριζω δεν υπαρχει νομος να κατοχυρωνει τις θεσεις στάθμευσης σε πυλωτες και μαλλον το ξερει . Δεν είναι έτσι, όπως έχουμε πει στο άλλο thread. Αν οι θέσεις αποτελούν παρακολούθημα του διαμερίσματος, είναι αριθμημένες, δηλωμένες και φορολογημένες, δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα. Σίγουρο, γιατί το δικό μου το πρόβλημα το έλυσα και δεν ξαναπάρκαρε κανείς. Χωρίς καβγάδες, χωρίς τσαμπουκάδες, από μεριάς μου. Σ' εμάς, ζωγραφίστηκαν τα όρια του καθενός με μπογιά, αριθμήθηκαν οι θέσεις σύμφωνα με τα σχέδια των συμβολαίων που έχει και η πολεοδομία, και κάθε θέση αναγράφει ξεκάθαρα τον αριθμό του διαμερίσματος στο οποίο αντιστοιχεί. Όσοι δεν έχουν θέση (και δεν έχουν πληρώσει / φορολογηθεί) γι' αυτή, απλά παρκάρουν έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μονο ευγενικα διπλωματικα και φιλικα μπορεις να βγαλεις ακρη με ζωα Του στυλ αρχοντα βαζε το σουπερ εργαλειο πιο δω για να βγαινουμε κι εμεις οι θνητοι Αν το συνεχιζει χτυπας το κουδουνι περιεργες ωρες παλι με ευγενεια Αν παλι δε βαλει μυαλο τοτε υποχρεωτικα πας σε πολεμο Στη δικη μας πολυκατοικια λογω του οτι ειναι το μετρο κοντα και δε βρισκουν θεση εξω οσοι εχουν 2 αυτοκινητα τα στριμωχνουν μεσα με αποτελεσμα να πρεπει να κανεις μανουβρες για να βγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλά εγώ δεν παίζει να εγλυφα τον κάθε μαλάκα άνετα θα έκανα καυγά αν δεν επερνε από λόγια. Είναι και στον άνθρωπο βέβαια. Είναι μία λύση αυτή που προτείνεις να πας με τα νερά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις