Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Έχω μια θέση που παρκάρω στην πιλοτή το αυτοκίνητο η οποία είναι στο πίσω μέρος της αφού μπεις από τη μπροστινή είσοδο. Τώρα που μείναμε λίγοι, έχω ένα γίδι ιδιοκτήτη που το αφήνει κάθε φορά όπου βρει (εκτός της κανονικής του θέσης προφανώς) αλλά μερικές φορές το βάζει τόσο πρόχειρα που αν δεν προσέξει και ο άλλος ΔΕΝ έχω χώρο για να βγω (βλέπε φωτό που πρέπει να περάσω ανάμεσα απο αυτά τα 2 αυτοκίνητα). Με τον συγκεκριμένο τύπο δεν επικοινωνώ γιατί είναι το γίδι-κάγκουρας της πολυκατοικίας και έχει τσακωθεί με όλη την περιοχή... Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να κάνω κάτι καλώντας επι τόπου τις αρχές κλπ ή δεν παρεμβαίνουν εντός του παρκινγκ?
soteras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αριθμήσετε της θέσης πχ να βάλετε στο τοίχο 2β (διαμέρισμα δευτέρου το δεξί ξέρω γω).Με τον υπόλοιπο χώρο τι παίζει είναι ανοιχτός και θέλει σκιά ? Άμα δεν συμφορθεί και πάλι απλά του κολάς συνέχεια χαρτάκια στο τζάμι να το αφήνει στη θέση του ή κάνε μια παραγγελία το είμαι γαίδαρος παρκάρω όπου γουστάρω έεε κάποια στιγμή θα βαρεθεί
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Νομιζω οποιαδηποτε συμφωνια αν υπαρχει για παρκαρισμα σε πυλωτη δεν ισχυει και καμμια θεση δεν ειναι ιδιοκτησια καποιου εστω και αν αναφερεται στο συμβολαιο .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Νομιζω οποιαδηποτε συμφωνια αν υπαρχει για παρκαρισμα σε πυλωτη δεν ισχυει και καμμια θεση δεν ειναι ιδιοκτησια καποιου εστω και αν αναφερεται στο συμβολαιο . Το θέμα μου όμως τώρα είναι πως δεν μπορώ να βγω απο το παρκινγκ! Η εύκολη λύση είναι να περιμένω κι εγώ να φύγει κάποιος και να το αφήσω όπου γουστάρω, αλλά δεν είναι αυτό το στυλ μου... Όσο για τα χαρτάκια κλπ δεν εχουν αποτέλεσμα μιας και ο τύπος είναι εντελώς στα @@ του και έχουμε βριστεί ουκ ολίγες φορές. Οπότε εκτός απο το να πάρω φόρα και να βγώ με το ζόρι... η ερώτηση είναι αν μπορώ να κάνω κάτι όσο με έχουν κλεισμένο!
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Να του ξεφουσκωσεις τα λάστιχα Να του το γδαρεις όλο το αμάξι Να του βουλωσεις την εξάτμιση. Ή και όλα αυτά μαζί κάνε τα! Και μετά θα βάλει μυαλο λογικά Αν όχι μερικές φαπες πάντα λύνουν το θέμα σε τραμπουκους που δεν βάζουν μυαλό. Όπου δεν πιπτει λογως πιπτει ράβδος! 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι εντάξει. Να του τα κάνει αυτά και για αντιποινα ο άλλος να του φέρει το αμάξι πακέτο delivery στο σπίτι. Αφού σου λέει ότι είναι τρελός. Φίλε μου δυστυχώς όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι από τη στιγμή που το παρκάρισμα στη πυλωτή στηρίζεται μόνο σε προφορική συνεννόηση των κατόχων των αυτοκινήτων . Το μόνο που σκέφτομαι είναι να συννενοηθείτε,αν είναι δυνατόν σήμερα, οι υπόλοιποι και να του κάνετε τον βίο αβίωτο. Βασικό είναι να ξεκαθαρίσεις και στους άλλους ότι το πρόβλημα είναι κοινό και όχι μόνο δικό σου. Καλή τύχη. 1
Sorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Κάθε φορά που σε κλείνει, τον ταράζεις στα κουδούνια να έρθει να το μετακινήσει για να βγεις. Κατά προτίμηση, ώρες που σίγουρα δεν θα ήθελε να ενοχληθεί (πχ αργά το βράδυ). 3
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι αλλά ρε HALF EVIL να τον αφήσουν να κάνει ότι θέλει; Τι πάει να πει είναι τρελός; Όποιος δηλαδή τσακώνεται με όλους στην γειτονιά κάνει και κουμάντο; Καλά εγώ προσωπικά θα του έκανα τα χίλια μύρια. Καλό θα είναι αυτοί που το παίζουν ότι κάνουν κουμάντο, φωνάζουν κτλπ να τους την σπας με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς ώστε να βάλουν μυαλό κάποτε... 2
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Όχι όμως βία και φθορά περιουσίας γιατί σίγουρα βρίσκεις το μπελά σου. Επαναλαμβάνω, το πιο βασικό είναι να μπουν και οι άλλοι στο παιγνίδι. Να τους ξεκαθαρίσει ο φίλος ότι αν δεν ενδιαφερθούν τότε και αυτός θα παρατάει όπου νάναι το αμάξι με αποτέλεσμα να γίνει μύλος. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2016 από HALF EVIL
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Σε καμία περίπτωση δεν θα προκαλέσω ζημιά σε κανέναν γιατί θα γίνω σαν κι αυτόν... Το αστείο είναι απλά πως πλεον μείναμε 3 διαμερίσματα σε όλη την πολυκατοικία και τα αυτοκίνητα είναι αυτά που βλέπετε στη φωτό συν το δικό μου... Και έχει χώρο η πιλοτή για 5-6! Η θέση αυτή που βλέπετε με το skoda στα αριστερά της φωτό ήταν από ιδιοκτήτη που έφυγε εδώ και μήνες και πάρκαρε εκεί ένα μικρο c3. Με το που έφυγε, ο skodaκιας αποφάσισε να βάζει εκεί το αυτοκίνητο και μάλιστα όσο πιο έξω γίνεται (η πλευρά που δεν βλέπετε του δίνει 1.5μέτρο ακόμη για να μπει πιο μέσα ώστε να μην ενοχλεί την είσοδο). Σαφώς μπορώ να τον τρολλάρω όσο δεν πάει αλλά απο την άλλη μου γυρίζει το μάτι γιατί δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα! Εχω θέση στο πίσω μέρος που τη βλέπει και ο ήλιος κάποιες ώρες και ενώ άδειασαν τόσες θέσεις, δεν διανοήθηκα ποτέ να πάω να παρκάρω αλλού.
soteras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αυτό με τα κουδούνια πάντως έχει αποτέλεσμα άμα πηγαίνεις και χτυπάς μεσημέρι κάπου στις 4 ή και χαράματα το κουδούνι να το πάρει θα σου πω εγώ θα χάσει τον ύπνο του.Αμα πει κατι πες του εγώ τέτοι ώρα θέλω να βγω.Ερώτηση αφού έχετε μείνει τώρα 3 αμάξι όπως λες δεν υπάρχει άλλη πόρτα που μπορείς να μπεις πχ από πίσω ή κάποια πλαινή? Επίσης αφού αδειάσανε θέσεις προφανώς και μπορείς να πάρεις άλλη με σκια που να μην ενοχλεί
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Είσοδος είναι μόνο αυτή που βλέπεις στη φωτό. Και το πρόβλημα είναι μπροστά όπως βλέπεις. Δεν είναι ή σκιά το πρόβλημα μου μιας και πάλι δεν θα μπορώ να βγω/μπω.
soteras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Χμμμ.... Τι να σου πω αυτοί που δεν πέρνουν απο λόγια δεν πέρνουν και από φάπες και ιδικά τα γίδια.Εγώ άνετα θα έπεφτα για λίγο στο επιπέδο του και απλά πέζει να έβαζα το αμάξι ακριβώς πάνω στη ράμπα με αποτέλεσμα να κλείνω τους πάντες και όταν ήταν σε θέση να μιλήσει σοβαρά τότε κάτι θα έκανα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Χμμμ.... Τι να σου πω αυτοί που δεν πέρνουν απο λόγια δεν πέρνουν και από φάπες και ιδικά τα γίδια.Εγώ άνετα θα έπεφτα για λίγο στο επιπέδο του και απλά πέζει να έβαζα το αμάξι ακριβώς πάνω στη ράμπα με αποτέλεσμα να κλείνω τους πάντες και όταν ήταν σε θέση να μιλήσει σοβαρά τότε κάτι θα έκανα Είναι εντελώς άδικο να δημιουργήσω πρόβλημα και στους άλλους που δεν μου φταίνε σε τίποτα... Να του μιλήσω δεν παίζει γιατί δεν λέμε ούτε "καλημέρα" εδώ και χρόνια (όπως δεν του μιλάει και κανείς άλλος απο την πολυκατοικία και τη γειτονιά γενικότερα...). Άφησα ένα ευγενικό σημείωμα στον πίνακα ανακοινώσεων και αν δεν δω καμία κίνηση, το πιο ανώδυνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω να βγάλει το αμάξι και να πάω να παρκάρω στη θέση του (η οποία δεν είναι και η δική του)! 1
gia_nnis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Να το συζητησεις με τον διαχειριστη τι μπορειτε να κανετε.. και να πας μια απο το τμημα να πεις το προβλημα σου να σου πουν νομικα τι μπορεις να κανεις.. Να τους πεις οτι ειναι εριστικος και εχει εχθρικες διαθεσεις.. Οτι δηλαδη κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα..!!! Αυτα τα ατομα θελουν ευγενια δηλαδη του δειχνεις οτι φοβασαι.. και μολις παρεκτραπει δηλαδη σε γραψει στ @ρχιδι@ του ή αρχιζει να ψαχνεται για να πιαστειτε στα χερια του βγαζεις οπλο και να του λες σ εφαγα μαλακα.. βγαλε το μπουρδελο σου απο κει γιατι θα στην φυτεψω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις