Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μείνω μόνο τον Ιούλιο που έχω δώσει το ενοίκιο γιατί ρε παιδιά πρέπει να μείνω και τον Αύγουστο; Αφού το δεύτερο 280αρι είναι για την εγγύηση. Άρα δε μπορεί να το περάσει στο ενοίκιο αλλά αφού θα έχω μείνει τόσο λίγο σχεδόν 15 - 20 μέρες συνολικά τον Ιούλιο δε θα πρέπει να μου επιστρέψει τα 280;;;;

Θεωρητικά η εγγύηση επιστρέφεται, εσύ όμως μετά από όλα αυτά πιστεύεις ότι θα στην επιστρέψει?

• Like 1
  • 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας είχα δει ένα ακίνητο για ενοικίαση και μου άρεσε πάρα πολυ αλλά επειδή ειμουνα Χαλκιδική δεν μπορούσα να το δω γιατί ήτανε στης Σέρρες έτσι έστειλα την μητέρα μου να το δει της το έδειξε ο μεσίτης και μου είπε ότι είναι τέλειο εγώ ήρθα Σέρρες και είπα ότι το θέλω εμπιστευτικά χορις να το δω έδωσα τα χρήματα 250+250+ 120  μου έδωσε απόδειξη και τα κλειδιά εγώ πήγα και το είδα μετά από λίγη ώρα και είδα ότι έχει πολλά πρόβληματα χαλασμένη μπαλκονόπορτα δεν ασφαλίζει έχω παιδί κ είναι επικινδινο σπασμένο τζάμι κ άλλες μικρό βλάβες κ δεν το θέλω να το νοικιάσω Έντο μεταξύ αύριο είναι τα συμβόλαια και δεν θέλω να τα υπογράψω θα μου δώσει πισο τα χρήματα μου η τα έχασα και δεν έχει ανοιχτό ρεύμα και νερό δικαίουμε τα χρήματα πισο τι να κάνω σας παρακαλώ απαντήστε μου 

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Elenidautsiou είπε

Γειά σας είχα δει ένα ακίνητο για ενοικίαση και μου άρεσε πάρα πολυ αλλά επειδή ειμουνα Χαλκιδική δεν μπορούσα να το δω γιατί ήτανε στης Σέρρες έτσι έστειλα την μητέρα μου να το δει της το έδειξε ο μεσίτης και μου είπε ότι είναι τέλειο εγώ ήρθα Σέρρες και είπα ότι το θέλω εμπιστευτικά χορις να το δω έδωσα τα χρήματα 250+250+ 120  μου έδωσε απόδειξη και τα κλειδιά εγώ πήγα και το είδα μετά από λίγη ώρα και είδα ότι έχει πολλά πρόβληματα χαλασμένη μπαλκονόπορτα δεν ασφαλίζει έχω παιδί κ είναι επικινδινο σπασμένο τζάμι κ άλλες μικρό βλάβες κ δεν το θέλω να το νοικιάσω Έντο μεταξύ αύριο είναι τα συμβόλαια και δεν θέλω να τα υπογράψω θα μου δώσει πισο τα χρήματα μου η τα έχασα και δεν έχει ανοιχτό ρεύμα και νερό δικαίουμε τα χρήματα πισο τι να κάνω σας παρακαλώ απαντήστε μου 

Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί αυτή η μπαλκονόπορτα; Ρεύμα και νερό εδύ βάζεις στο όνομά σου.
Εγώ πάντως δεν θα έδινα πίσω την εγγύηση μιας και θα μπορούσε να το είχε νοικιάσει σε άλλον στο μεσοδιάστημα και πήγε κάποιος και το είδε το σπίτι. Μια βιντεοκλήση δεν μπορούσατε να κάνετε;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...