Προς το περιεχόμενο

Καθυστέρηση τερματισμού Windows 10 pro

panos_vas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, παίδες!

Έχω το σύστημα της υπογραφής μου, εγκατεστημένα τα windows 10 pro 64x bit, από προγράμματα εγκατεστημένα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο, τα βασικά των windows, office 2013, steam, vuze, k-lite codec pack. Αυτό που παρατηρώ μερικές φορές είναι ότι μερικές φορές, όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας, πάει να σβήσει ο υπολογιστής, σβήνει η οθόνη αλλά ο υπολογιστής σβήνει τελείως μετά από 5 λεπτά. Αυτό το κάνει μια φορά το τόσο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό, τι είναι αυτό που καθυστερεί των ομαλό τερματισμό των Windows; Μήπως φταίει το λογισμικό της steam; Πως μπορώ να δω τι είναι αυτό που φταίει; Υπάρχει και σε άλλους χρήστες των windows 10 αυτά τα συμπτώματα; Επίσης υπολογιστής, windows drivers είναι τα πάντα ενημερωμένα. Να αναφέρω επίσης οτι έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση των windows τον Φλεβάρη, πιο πριν δεν είχα τέτοια συμπτώματα με τα 8.1

Ευχαριστώ πολύ!

Κάθε γνώμη και άποψη καλοδεχούμενη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, αυτό που λες το κάνει και σε μένα περίπου. Δηλαδή πρώτα σβήνει η οθόνη και μετά σβήνει ο υπόλοιπος υπολογιστής.

Όχι όμως 5 λεπτά εμένα κάνει μερικά δευτερόλεπτα. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το rapid storage της intel; γιατί σε μένα κάνει μια μικρή καθυστέρηση μόλις μπει στην επιφάνεια εργασίας μέχρι να ανοίξει όλα τα προγράμματα. 

Καλημέρα, αυτό που λες το κάνει και σε μένα περίπου. Δηλαδή πρώτα σβήνει η οθόνη και μετά σβήνει ο υπόλοιπος υπολογιστής υπό φυσιολογικές συνθήκες, σβήνει δλδ ο υπολογιστής αμέσως μετά την οθόνη. Αλλά μερικές φορές κάνει 4 5 λεπτά....... Όχι, έχω απενεργοποιημένο το rapid storage της intel

(σου έχω απαντήσει και στο διπλανό φόρουμ)

έχεις καποιο περιφερειακό πάνω στον υπολογιστή; αν ναι δοκίμασε να το αφαιρέσεις.

Σε δευτερη μοίρα, επειδή βλέπω έχεις και ssd έχεις απενεργοποιήσει το fastboot;

Καλησπέρα! Δεν έχω καμία περιφερειακή συσκευή συνδεδεμένη πάνω στον υπολογιστή. Τίποτα απολύτως. Ο υπολογιστής είναι ακριβώς αυτό που λέω στην υπογραφή μου, αυτή είναι η σύνθεση. Δεν έχω επίσης κανέναν εσωτερικό σκληρό. Μόνο ο ssd είναι, τίποτα άλλο.

Απενεργοποίησα το Fast Startup, έτρεξα και την εντολή μέσω CMD, για sfc /scannow και έκανε αποκατάσταση προβληματικών αρχείων. Τα έκανε επιδιόρθωση. βρήκε όντως προβληματικά και τα επιδιόρθωσε από μόνο του ευτυχώς. Για να δούμε..... τώρα θα το ξανά κάνει; Σκληρούς εξωτερικούς και περιφερειακά δεν έχω. Τους τελευταίους drivers έχω πάνω εγκατεστημένους όπως και την τελευταία bios έκδοση για την μητρική μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...