Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Οδοντόβουρτσα. Οτιδήποτε σκληρότερο ίσως κάνει ζημιά. Δοκίμασε αν κάνει επαφή και ανάβει.
fallen4ngel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 και όπως βλέπετε όλοι ουδεμία ασχολία με το πρόβλημα του παιδιού... και μετά μου λέτε γιατί σας λέω παπαγαλάκια !!! ο άλλος μας έχει τονίσει 10 φορες ότι είναι ψυχολόγος.. ε και ? ισα ισα εγώ θα ντρεπόμουν να το πω. και όχι για την ιδιότητα προς θεού ! αλλα για το ότι είμαι 43 ετών με αυτή την ιδιότητα και ασχολούμαι 12 ώρες την μέρα με το insomnia και να το παίζω κάτι που δεν είμαι (ΤΕΧΝΙΚΟΣ) Καλά τόσα ψάρια μαζί δεν παίζει να έχω δει ξανά. Θα προτιμήσω την αυτοίαση Εϊναι ανενεργη απ'τις αρχές Μαίου, σου είπα και πριν να κοιτάς καλύτερα. Αλλά είπαμε εντυπώσεις. Εσυ αγορι μου δεν την παλευεις
Scatman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Παραληρήματος συνέχεια. Πόσα στάδια έχει ακόμη, να γνωρίζω. Έκανα ολοκληρο ποστ για την biostar πιο πίσω. Το ανακυκλωνεις για δευτερη φορα και δειχνεις τώρα την αγγελία μου (λοοολ) , χωρίς ημερομηνία προφανώς, για να αποδείξεις τι ακριβως. Ακομα δεν εχω καταλαβει αλλά απτην αλλη δεν ενδιαφερομαι να κατανοησω εναν τέτοιο τροπο σκεψης. Για την ιστορια , η πιο προσφατη ημερομηνία της : https://s32.postimg.org/74tzjdm2t/32323.png Εσυ βεβαια αν κρινω απτην εικονα δειχνεις ακομα πιο παλια version της ,πριν βαλω τiς ΡΑΜs πακέτο, τις οποίες εχω ακόμα αφού δεν έλαβα ποτέ biostar να πουλήσω λοολ. Μπαίνεις στον κόπο, κανε μια καλύτερη ερευνα τουλαχιστον γαμώτο. Παντως για 43 ετών αντρας..κάτι δε κολλάει σωστά εδώ. Συνυπολογιζοντας και τα καντήλια που σε κερασαν στην αρχή ~που φανηκαν ουρανοκατεβατα εκεινη τη στιγμη~δειχνει πως εχεις αφησει στιγμα σε διαφορες γωνιες του φορουμ. Θα το εχω στα υποψιν μου μελλοντικά διότι δε φαινεται να βγαζουμε κατι παραγωγικο οι 2 μας. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2016 από Scatman
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Φιλε Αγγελε για να μαθεις τουλαχιστον τι τελικα λειτουργει απο τα 2 και τι οχι θα πρεπει η΄ να φορεσεις την cpu σου σε αλλη μητρικη η΄ μια αλλη cpu στην μητρικη σου.. Προτιμοτερο βεβαια το πρωτο γιατι ειναι πλεον καθαρη απο παστουλες κτλ ενω στην δευτερη επιλογη επειδη δεν ξερεις πως ειναι η μητρικη μεσα, μπορει να βγαλεις την ξενη cpu και να γινει σαν την δικια σου και να θελει και αυτη καθαρισμα κ.ο.κ 2
fallen4ngel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παραληρήματος συνέχεια. Πόσα στάδια έχει ακόμη, να γνωρίζω. Έκανα ολοκληρο ποστ για την biostar πιο πίσω. Το ανακυκλωνεις για δευτερη φορα και δειχνεις τώρα την αγγελία μου (λοοολ) , χωρίς ημερομηνία προφανώς, για να αποδείξεις τι ακριβως. Ακομα δεν εχω καταλαβει αλλά απτην αλλη δεν ενδιαφερομαι να κατανοησω εναν τέτοιο τροπο σκεψης. Για την ιστορια , η πιο προσφατη ημερομηνία της : https://s32.postimg.org/74tzjdm2t/32323.png Εσυ βεβαια αν κρινω απτην εικονα δειχνεις ακομα πιο παλια version της ,πριν βαλω τiς ΡΑΜs πακέτο, τις οποίες εχω ακόμα αφού δεν έλαβα ποτέ biostar να πουλήσω λοολ. Μπαίνεις στον κόπο, κανε μια καλύτερη ερευνα τουλαχιστον γαμώτο. Παντως για 43 ετών αντρας..κάτι δε κολλάει σωστά εδώ. Συνυπολογιζοντας και τα καντήλια που σε κερασαν στην αρχή ~που φανηκαν ουρανοκατεβατα εκεινη τη στιγμη~δειχνει πως εχεις αφησει στιγμα σε διαφορες γωνιες του φορουμ. Θα το εχω στα υποψιν μου μελλοντικά διότι δε φαινεται να βγαζουμε κατι παραγωγικο οι 2 μας. Το ότι είσαι παιδί και δεν καταλαβαίνεις δεν είναι δικό μου θέμα.Το να προσπαθεί κάποιος να με εκνευρίζει πάλι δεν έχει νόημα μιας και είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Όλα τα άλλα να είχαμε να λέγαμε φάση. Επίσης μικρέ μου έβαλα την φωτογραφία εκεί ακριβώς που θα έπρεπε να λέει ότι είναι κλειδωμένη, εάν δεν το γνωρίζεις ούτε αυτό με βάζει σε σκέψεις.... πέσιμο μικρός κτλπ PS Τώρα που το πρόσεξα, 3:30 και απαντας σς εμένα; Ή μεγάλη ή χάρη μου ή πρεπει να βρεις γυναίκα. Πιστεύω το δεύτερο θα σου κάνει καλό Τώρα στο άλλο θέμα. Βρες κάνα φίλο σου με αντίστοιχο socket και κάνε μία δοκιμή εκεί τον επεξεργαστή. Σε διαφορετική περίπτωση πάνε σε κάποιο κατάστημα κοντά σου σχετικά για να γίνει ο έλεγχος. Καλά θα ήταν βέβαια να πάρεις κάνα τηλέφωνο πρώτα και να βεβαιωθεις ότι μπορεί να γίνει μην τρέχεις τζάμπα.
Scatman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Βρε απίστευτε τύπε, τώρα μου καταλογίζεις πολιτικές αγγελιών του ινσόμνια ή τι θα έπρεπε να έκανα για να πειστείς εσύ; χαχαχα . Τι άλλο θα ακούσω. Απτη μια γελαω απ'την αλλη απορω. Αν δε σαρεσε ο τουρισμός, θα γνώριζες ότι στις ρυθμίσεις χρειάζεται νέα υποβολή γτ είναι αρκετών μηνών αγγελία. Αν φαίνεται ακόμη , δεν εξαρτάται από εμένα. Από εκεί και πέρα, τέτοιες ώρες σχολάω κάποιες φορές αγαπητέ ψυχολόγε. Έτσι είναι δουλειά βλέπεις και ο φόρτος εργασίας. Αγνωστα πράγματα σε σένα. Θα ολοκληρωθώ πάντως σαν άτομο αν μου δώσεις και συμβουλές για γυναίκες. Τεσπα, άργησα αλλά κατάλαβα. ΔΥστυχώς παρασύρθηκα και φέρω τεράστια ευθύνη σε αυτό γτ είδα τι είσαι αλλα οκ. Δεν υπάρχει λογος να ασχοληθώ περισσοτερο
fallen4ngel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ποιος είπε για συμβουλές; Με αυτές δεν σώζεται ή κατάσταση. Πάντως πέραν της πλάκας με διασκεδάζει το θέμα ειδικά με καφέ είναι όλα τα λεφτά!!! PS μέχρι τώρα έχεις πει δεν θα ασχοληθεις πόσες φορές; Ελπίζω να το εννοείς αυτή την φορά. Ps2 συγνώμη αυτό με την δουλειά που το ξέρεις; Άρχισε την γκρίνια γιατί έκανα γενίκευση όπως είπες για μία εταιρεία και εσύ ο παντογνώστης κρινεις κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ ούτε καν ξέρεις. Για σκεψου πόσο ανόητο είναι αυτό; 1
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ρε παιδια..Ρε παιδια.. Ακομα σακατεβεστε?Μην χαλιεστε αλλο!Εχετε διαφορετικες γνωμες και τελειωσε το θεμα!!!Ειναι για γελια πλεον και συγνωμη κιολας!!!Ξεφτιλιζεστε και χαζολογατε με τον εγωισμο στα κοκκινα!!!Σαν μικρα παιδακια!!!Σε 8 σελιδες(αργοτερα στανταρ παρα πανω το πιο πιθανο...) κανονικα θα ειχαμε βοηθησει 2 η΄3 επιπλεον ατομα στο προβλημα τους και δεν θα χαλουσαμε τοσο χαρτι τζαμπα! Τα δενδρα λιγοστευουν!!! Μην το σπαταλατε αδικα! Ουπς..Αυτο ειναι απο αλλον λογο..Καταλαβατε τι εννοω!!! Κατ΄αρχην πλεον οσοι ειναι γνωστες του θεματος δεν θυμουνται καν πιο ειναι το θεμα απλα μπαινουν να δουν ξεκατινιασμα!Απο τα βρωμικα πινακια φτασαμε στο οτι εχουμε καιρο να παμε με γυναικα και μας χτυπησε η @γ@μια στο κεφαλι!!!Συγκεντρωθειτε παλικαρια! Θα ηταν ενδιαφερον να συναντιωσασταν και να γυρνουσαμε το καινουργιο street fighter!!! STREET FIGHTER: SCATMAN vs FALLEN4NGEL THE MSI FIGHTERS!!! 6
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Φτάνει ρε παιδιά, του βγάλατε τα μάτια του θέματος.. Γειά σου ρε ZELO με τα ωραία σου
fallen4ngel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Zelomoth είσαι ωραίος, αν ποτέ βρεθείς κατά εδώ καφεδακι και κανονιζουμε και άλλους πχ τον μούχλα ultraex που έχει στα benchmark 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Zelomoth είσαι ωραίος, αν ποτέ βρεθείς κατά εδώ καφεδακι και κανονιζουμε και άλλους πχ τον μούχλα ultraex που έχει στα benchmark Και εννοείται πως θα πιείτε φραπέ, ένας είναι ο καφές ! 2
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Φραπεδαρα με φουλ παγο!!!YES!!! 1 καφε 3 ζαχαρη και μπολικο νουνου!(τι παιδια θα μασταν αλλωστε) Και μπολικες τσιγαρουλες στριφτες!!!Ελλαδισταν Ελλαδισταν αλλα σε αυτα ειμαστε masters of the universe! 4 ωρες καφεδαρα, 1 σακουλα καπνο και μετα αλλαζουμε καφετερια για να πιουμε και κανα καφε! 1
aggelos255 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Παιδιά δοκιμασα πάλι σήμερα κ παλι τίποτα. Με κάθε πιθανό συνδυασμό. Να υποθέσω νεκρή mobo?
greg4 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν βγάζεις καμία φωτογραφία πως είναι τώρα τα εξαρτήματα? (cpu, mobo ) Μπορεί κάποιος να παρατηρήσει κάτι. (καλύτερα μην έχουν φλας οι φωτογραφίες, πήγαινε κάπου να έχει φως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα