ZELOMOTH Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κοιτα να βρεις απο καναν γνωστο σου κανα αλλο να δοκιμασεις.Τουλαχιστον να το βγαλεις και αυτο απο το μυαλο σου γιατι οντως ποτε δεν ξερεις.Παντως οτι θα ζοριζεται θα ζοριζεται με τοσα watt εφοσων λειτουργει το συγκεκριμενο..και αν τελικα λειτουργησουν ολα τα συγκεκριμενα(μητρικη-cpu κτλ)
aggelos255 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στον χεον πάντως δούλεψε κανονικά.Στο πρόγραμμα είναι αλλαχτεί από μήνα
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αφού δούλευε αρχικά και η ζημιά έγινε με την αφαίρεση του επεξεργαστή, δεν βλέπω να έχει σχέση. 4
Kostas.karras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κανένας επεξεργαστής δεν παίζει να πρέπει να βγει μαζί την ψύκτρα ή έστω κολλημένος πάνω της. Διαφωνω.Μου εχει συμβει Μονο με amd,το κολπο ειναι να δουλεψει λιγο το συστημα και εκει που ειναι ζεστο,απενεργοποιεις και καπακια βγαζεις την ψυχτρα και παντα στριβωντας την δεξια αριστερα.Το θεμα ειναι πως αφου μου εχει συμβει και εμενα και το ξανακουμπωσα ηταν κομπλε,δεν ειναι τοσο ευαισθητο να χαλασει απο την στιγμη που δεν στραβωσουν τα πιν.Αν σου επεσε παστα η οποια ειναι αγωγιμη πανω στο σοκετ τοτε παιζει να βραχυκυκλωσε..Δοκιμασε ομως να παιζεις και με τις μνημες σου,βαζε μια μια και ενναλαξ,διοτι απο τετοια κατασταση παιζει να χτυπησε και εκει.. 1
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Διαφωνω.Μου εχει συμβει Μονο με amd,το κολπο ειναι να δουλεψει λιγο το συστημα και εκει που ειναι ζεστο,απενεργοποιεις και καπακια βγαζεις την ψυχτρα και παντα στριβωντας την δεξια αριστερα.Το θεμα ειναι πως αφου μου εχει συμβει και εμενα και το ξανακουμπωσα ηταν κομπλε,δεν ειναι τοσο ευαισθητο να χαλασει απο την στιγμη που δεν στραβωσουν τα πιν.Αν σου επεσε παστα η οποια ειναι αγωγιμη πανω στο σοκετ τοτε πεζει να βραχυκυκλωσε..Δοκιμασε ομως να παιζεις και με τις μνημες σου,βαζε μια μια και ενναλαξ,διοτι απο τετοια κατασταση παιζει να χτυπησε και εκει.. Δεν αντιλέγω με τα λεγόμενα σου, σίγουρα ξέρεις παραπάνω από εμένα. Απλά αυτό που λέω είναι ότι κανονικά δεν πρέπει να βγαίνει, άλλο το ότι συμβαίνει. Μπορεί ίσως να μου εξηγήσει για πιο λόγο δεν υπάρχει η ίδια ασφάλεια όπως στους Intel;
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μνήμες η τα σλοτ της μητρικής; ? Που κολλάνε οι μνήμες?
Kostas.karras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μνήμες η τα σλοτ της μητρικής; Παιρνε μια μνημη τη φορα και κανε δοκιμες σε καθε σλοτ.. δεν ξερω κατα ποσο παιζει αλλα ενας φιλος με μια gigabyte 1150 ειχε θεματα και δεν ανοιγε το pc,μαυρες οθονες, Αφου δοκιμασαμε τα παντα εν τελει πηρα το manual της μητρικης και ''ΕΛΕΓΕ'' ΟΟΟΟΟταν χρησιμοποιεις μνημες απο πακετο (π.χ. 2+2gb) πρεπει να τοποθετουνται στις θεσεις Α2 και B1. και τις δοκιμασα ετσι και ολα κομπλε..τι να πω...εχει κανεις αναλογη εμπειρια?
aggelos255 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Θα το δοκιμάσω και αυτό.Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει επηρεάσει τα σλοτ τις μητρικής
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Απλά το πρόβλημα ξεκίνησε απο τον επεξεργαστή, γιατί να πειράξει τις μνήμες?
aggelos255 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και εγώ δεν νομίζω να φταίνε οι μνήμες Ανδρέα.Απο τις φωτο μετά τον καθαρισμό του επεξεργαστη τον βλέπεις εντάξει;Όσο φαίνεται
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Επειδη κατι εποικοδομητικο δεν εχει γραφει εως τωρα,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,και το μονο που βλεπω ειναι αψιμαχιες και "ποιος την εχει μεγαλυτερη" ,ας βρεθει καποιος μοντ να το κλειδωσει ή να το παει στο μπλα-μπλα... Σορρυ t.s ,αλλα το νημα που ανοιξες το καταντησαν γ.τ.π
aggelos255 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πέρα από οδοντογλυφίδα και οδοντόβουρτσα τι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα