Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fallen θυμάμαι τι είχες τραβήξει με το σκουπίδι της msi, δεν παλευόταν :D. Γενικότερα τα mobo στο fm2 / fm2+ ειδικά τα φθηνά πάσχουν στον τομέα vrm, τα οποία είναι χαμηλής ποιότητας, αρκετές φορές δεν έχουν ψύξη και ως γνωστόν προκαλούν throttling. 

• Like 2
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με το δεν προσφερει κανεις τιποτα στο νημα και στον ts και τετοια κατηγοροντας τις μητρικες της msi...

τι να προσφερθει παραπανω δηλαδη στο νημα περα απο αυτο που ειπωθηκε οτι πρεπει να καθαρισει καλα τον επεξεργαστη και την μητρικη?

απλα η κουβεντα πηγε μετα και στις μητρικες της msi για τους amd και εκει συνεχιστηκε το θεμα.δηλαδη να μην συζηταμε????

προσωπικα την παω πολυ σαν εταιρια ειδικα στις καρτες γραφικων οπως οταν μου εσκασε το vrm στην 6950 η καρτα δουλευε απλα με χαμηλοτερους χρονισμους.αλλα τι να κανουμε δηλαδη,να πουμε καλα λογια απο την στιγμη που δεν ηταν καλη στις μητρικες?

απλα δεν γινετε.

και στο κατω κατω ολοι ξερουμε οτι στους am3 οταν εβαζες 6πυρηνο η 8πυρηνο επανω ειχες θεματα με πολλες φθηνες μητρικες (και οχι μονο)εαν δεν κατεβαζες το ρευμα απο auto.η οταν ηθελες να κανεις overclocking.

και οχι μονο σε bulldozer αλλα και με deneb-thuban,παλι ειχες θεματα.

• Like 4
Δημοσ.

Τι να προσφερθεί; Μία γνώμη/άποψη που ζητά ξεκάθαρα ο ts, όποια κι αν είναι αυτή.

Γτ πρέπει ντε και καλά να σχολιάζουμε αν δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό -επι του θεματος να πούμε;

Και ναι, δε χρειάζεται να συζητάμε αορίστως διότι το thread έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό και ζητηθηκε ευγενικα απ΄τον ίδιο τον δημιουργό να περιοριστούμε στο πρόβλημα του. 

Έπειτα, αν εσύ κατάλαβες ότι το θέμα των απαντήσεων μου ήταν η υπεράσπιση του κύρους της MSI, τότε λυπάμαι αλλά συνεχίζεις τη λογική του Fallen. Λέιπει μόνο να αρχισεις κι εσύ χαρακτηρισμούς ή ευφυολογήματα.

Όταν μία εταιρεία έχει 6-7 προιοντα σε κάθε σόκετ και φτάνουμε σε γενικεύσεις που την ισοπεδώνουν επειδή είχαμε σε ατομικό επίπεδο δυσαρεστη εμπειρία, θα υπάρχει κι ο αντίλογος. Τα φαινόμενα MSI όπως χαρακτηρίζονται είναι κοινά για όλες τις εταιρειες ιδιως αυτά που βρισκονται στην ιδια οικονομικη κατηγορία. Απλά τα πράγματα.

Απο εκεί και πέρα, κακώς το κουράσαμε τόσο πολύ..αυτό που έχει σημασία είναι να βρει το παιδί λύση στο θέμα του. Τα υπόλοιπα .,μικρή σημασία έχουν.

Επίσης, τι να συζητηθεί δλδ σε thread που άνοιξε ένα ατομο με συγκεκριμένο πρόβλημα. και ξεκαθάρισε δε τον ενδιαφέρει κάτι άλλο πέρα απ'το να ακούσει λύσεις για το πρόβλημα του.

Δημοσ.

To thread δεν ονομάζεται η εμπειρία μου με την MSI. Ανέφερα πιο πριν ότι τις δικές μου απόψεις, τις έχω γράψει σε άλλα μέρη του φόρουμ (για κάποια προιόντα).

Έπειτα, με τέτοια ποστς, δυστυχώς, και να θέλει να σε πάρει κάποιος σοβαρά, δε μπορεί. Το όποιο δίκιο σου χάνεται ανάμεσα σε χαρακτηρισμούς τύπου παπαγαλάκια και στην επίκληση άλλων ατόμων όταν απευθύνεσαι σε συγκεκριμένο. Τουλάχιστον από κάποιον που ειπώθηκε είναι 43 και ψυχολόγος, περιμένεις να κρατάει ένα επίπεδο πόσο μάλλον όταν δεν τον θίγουν σε προσωπικό επίπεδο.

Ακόμα και τώρα συνεχίζεις να κάνεις αυτό που ανέφερα. Γενικεύεις, βάζεις σε ένα σακί τα άπαντα, επικαλείσαι ατομικές εμπειρίες σου σαν κανόνα για όλα τα προιοντα εταιρειας. Και θα συνεχιστεί επ άπειρον μάλλον.

Επίσης, είναι λίγο αστείο να λές ότι θες να προλάβεις εξυπνάδες αλλά επιλέγεις ο ίδιος να κάνεις ποστ με τέτοιες. Ο καθένας κρίνεται/εκτείθεται με αυτά που γράφει. Αφού νιώθεις ότι τα περί μετοχών σε βοηθάνε να φανείς πιο πειστικός ή αστείος, πάω πάσο. 

Κι εν τέλει, να το δούμε πιο ρεαλιστικά. Γιατί απαντάς, συμμετέχεις εδω; Δεν έχεις προσφέρει τπτ απολύτως στον Ts. Ούτε μία γνώμη για το τι θα μπορούσε να κάνει παρά μόνο ένα "ποτε MSI" , μία κόντρα με ένα παιδί γιαυτο το λογο και τώρα αυτά τα ποστς. Σε ικανοποιεί αυτό;

Τέλος πάντων, επειδή σέβομαι την αγωνία του ts να διαβάσει κάτι πιο ουσιαστικό για το θέμα του, δε θα δώσω περισσότερη έκταση.

Λοιπον για να τα βαλουμε σε μια σειρα.

Τους χαρακτηρισμους μαλλον αλλος/οι τους αρχισαν, εαν σε χαλσε που χρησιμοποιησα την ιδια εκφραση συγνωμη.  Για το θεμα 3ον απλα δεν το σχολιαζω μιας και δεν νομιζω να ζητησα βοηθεια απο κανεναν.

Ισα ισα απαντω πολυ ευγενικα και μιας και λες οτι δεν δεχτηκα προσωπικη επιθεση μαλλον εχεις θεμα, εκτος εαν αυτα που γραφτηκαν ειναι επαινοι στο μυαλο σου. Βεβαια δεν εκανα αναφορα γιατι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ και δεν καθησα να ασχοληθω παραπανω στον αναφερομενο.

Εσυ απο την αλλη μιλας χωρις να προσβαλεις τον αλλον (τουλαχιστον ανοιχτα) αλλα διαστρεβλωνεις τα λογια μου. Λογο των απειρων γνωσεων σου οπως δινεις να καταλαβουμε εγραψες και εδω..

Εγω ειμαι χαζος και δεν εχω να προσφερω τιποτα στον ts εσυ απο την αλλη που ακριβως βοηθησες με το να απαντας ουσιαστικα στα δικα μου ποστ; Εκτος και αν θεωρεις βοηθεια το "ελπιζω να πανε ολα καλα" , αντε να αναψουμε και λαμπαδα ολοι αν ειναι ετσι και να βοηθησουμε.

Οριστε και η φωτογραφια απο το συστημα που οπως λες μονο εγω ειχα θεμα και ειναι προσωπικη εμπειρια, δηλαδη σαν να μου λες εγραψε η MSI ενα BIOS για μενα φαση.post-224995-0-07071800-1467633046_thumb.jpg

Τι να προσφερθεί; Μία γνώμη/άποψη που ζητά ξεκάθαρα ο ts, όποια κι αν είναι αυτή.

Γτ πρέπει ντε και καλά να σχολιάζουμε αν δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό -επι του θεματος να πούμε;

Και ναι, δε χρειάζεται να συζητάμε αορίστως διότι το thread έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό και ζητηθηκε ευγενικα απ΄τον ίδιο τον δημιουργό να περιοριστούμε στο πρόβλημα του. 

Έπειτα, αν εσύ κατάλαβες ότι το θέμα των απαντήσεων μου ήταν η υπεράσπιση του κύρους της MSI, τότε λυπάμαι αλλά συνεχίζεις τη λογική του Fallen. Λέιπει μόνο να αρχισεις κι εσύ χαρακτηρισμούς ή ευφυολογήματα.

Όταν μία εταιρεία έχει 6-7 προιοντα σε κάθε σόκετ και φτάνουμε σε γενικεύσεις που την ισοπεδώνουν επειδή είχαμε σε ατομικό επίπεδο δυσαρεστη εμπειρία, θα υπάρχει κι ο αντίλογος. Τα φαινόμενα MSI όπως χαρακτηρίζονται είναι κοινά για όλες τις εταιρειες ιδιως αυτά που βρισκονται στην ιδια οικονομικη κατηγορία. Απλά τα πράγματα.

Απο εκεί και πέρα, κακώς το κουράσαμε τόσο πολύ..αυτό που έχει σημασία είναι να βρει το παιδί λύση στο θέμα του. Τα υπόλοιπα .,μικρή σημασία έχουν.

Επίσης, τι να συζητηθεί δλδ σε thread που άνοιξε ένα ατομο με συγκεκριμένο πρόβλημα. και ξεκαθάρισε δε τον ενδιαφέρει κάτι άλλο πέρα απ'το να ακούσει λύσεις για το πρόβλημα του.

Παλι με την δικη μου λογικη θα ασχοληθεις?

Ναι οταν μια εταιρεια εχει 7-8 προιντα οπως ας πουμε η Asrock και απο αυτα αξιζει το 1 (που κοστιζει βεβαια ενα νεφρο) ε οχι ρε φιλε δεν θα πω ειναι ολα μια χαρα.

Ερωτηση γιατι δεν κρατησες την Biostar; Η γιατι δεν πηρες μια 970UD3 που εχεις προτεινει σε αλλους μιας και ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης; 

Ειναι η λογικη του Fallen μαλλον οπως λες.

Και για να βοηθησω των TS.

Φιλε μου μακαρι να το καθαρισεις και να πανε ολα καλα!!!!  Να μην χαλασω το χατηρι του Scatman

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επικαλείσαι χαρακτηρισμούς που δε σου έχω κάνει ~λίγες σελίδες είναι το thread αλλά προτειμάς να κοροιδευομαστε με αοριστιες ~ κι επιπλέον, νομίζω ότι αυτά που πρότεινα είναι πιο πρακτικά/χρήσιμα απ'το "ποτε ΜΣΙ" που ανέφερες, γτ αυτή είναι η απάντηση που έδωσες. Αν παρακολουθούσες το θρεντ ισως εβλεπες  αλλά μπήκες με προσανατολισμό να πεις συγκεκριμένα πράγματα .

Από εκεί και πέρα, δυστυχώς παραληρείς, συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό και θυματοποιείς τον εαυτό σου. Eιλικρινά δεν κατανοώ τη λογική σου. Χαζό δεν είπα κανέναν. Ήμουν ξεκάθαρος, σε κατηγόρησα για γενίκευση σε προιοντα εταιρειας και στο τελος για μη ουσιαστική συμμετοχή στο θρεντ.  Το ότι επιλέγεις να θίγεσαι και να έχεις αυτό το στυλ είναι δικό σου θέμα.

Μαλιστα σου ζητησα να μη δημοσιευσεις τπτ απο το μηχανημα σου διότι δε θα είχε κάποια χρησιμότητα να μου αποδείξεις τπτ αλλά ήθελες "να δει ο κοσμος".

Είναι πάντως αστείο πάντως που επικαλείσαι παλιό θρεντ μου στο οποίο είχα χρόνιο - σοβαρό - απελπιστικό- άλυτο πρόβλημα με μητρική biostar και είχα ψαξει κάθε παράμετρο που μπορεί να υπάρχει. Αλλά τι ακριβώς θες να αποδειξεις πέρα από εξυπνάδα;

Πως σχετίζεται με το θρεντ ή ακόμη και την MSI που είπες ότι ήμουν μέτοχός της.

Για την ιστορία η Biostar μου εστειλε email απολογίας, ενεκρινε το αιτημα πιστωτικου σε συννενόηση με την εταιρεία που την αγορασα και αντί αυτής μου ήρθε μία υπέροχη MSI 970 gaming που ετρεχε απροβληματιστα στις ιδιες συχνοτητες με την sabertooth π εχω τωρα.

Από εκεί και πέρα όπως ανέφερα, ο καθένας εκτείθεται με αυτά που γράφει.

Επεξ/σία από Scatman
Δημοσ.

Ελπίζω να έκανα καλή δουλεία.Παιδιά θ γυρίσω Παρασκευή και θα κάνω τις δοκιμές.Ελπιζω να μην έχω κάνει ζημία στον επεξεργαστη τουλάχιστο.Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει βραχυκύκλωμα στην μητρικη;Και αν τελικά την έχω βγάλει οφ τι να πάρω;Γιατί δύσκολα να βρω κάποιον γνωστό να έχει μητρικη fm2+ για να δω τον επεξεργάστη

Δημοσ.

ΑΠ'τη στιγμή που τα πινάκια είναι κομπλέ, τον καθαρισες καλά  απτην παστα, την εχει βγαλει καθαρη μάλλον .

Τα σλοτς να τσεκαρεις καλα οπως σου ειχα πει και δοκιμές. Dokimase και στις δυο pcie την καρτα σου

Δημοσ.

Επικαλείσαι χαρακτηρισμούς που δε σου έχω κάνει ~λίγες σελίδες είναι το thread αλλά προτειμάς να κοροιδευομαστε με αοριστιες ~ κι επιπλέον, νομίζω ότι αυτά που πρότεινα είναι πιο πρακτικά/χρήσιμα απ'το "ποτε ΜΣΙ" που ανέφερες, γτ αυτή είναι η απάντηση που έδωσες. Αν παρακολουθούσες το θρεντ ισως εβλεπες  αλλά μπήκες με προσανατολισμό να πεις συγκεκριμένα πράγματα .

Από εκεί και πέρα, δυστυχώς παραληρείς, συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό και θυματοποιείς τον εαυτό σου. Eιλικρινά δεν κατανοώ τη λογική σου. Χαζό δεν είπα κανέναν. Ήμουν ξεκάθαρος, σε κατηγόρησα για γενίκευση σε προιοντα εταιρειας και στο τελος για μη ουσιαστική συμμετοχή στο θρεντ.  Το ότι επιλέγεις να θίγεσαι και να έχεις αυτό το στυλ είναι δικό σου θέμα.

Μαλιστα σου ζητησα να μη δημοσιευσεις τπτ απο το μηχανημα σου διότι δε θα είχε κάποια χρησιμότητα να μου αποδείξεις τπτ αλλά ήθελες "να δει ο κοσμος".

Είναι πάντως αστείο πάντως που επικαλείσαι παλιό θρεντ μου στο οποίο είχα χρόνιο - σοβαρό - απελπιστικό- άλυτο πρόβλημα με μητρική biostar και είχα ψαξει κάθε παράμετρο που μπορεί να υπάρχει. Αλλά τι ακριβώς θες να αποδειξεις πέρα από εξυπνάδα;

Πως σχετίζεται με το θρεντ ή ακόμη και την MSI που είπες ότι ήμουν μέτοχός της.

Για την ιστορία η Biostar μου εστειλε email απολογίας, ενεκρινε το αιτημα πιστωτικου σε συννενόηση με την εταιρεία που την αγορασα και αντί αυτής μου ήρθε μία υπέροχη MSI 970 gaming που ετρεχε απροβληματιστα στις ιδιες συχνοτητες με την sabertooth π εχω τωρα.

Από εκεί και πέρα όπως ανέφερα, ο καθένας εκτείθεται με αυτά που γράφει.

Δεν ειναι μηχανημα μου, τοσο απλα.

Πηρες πιστωτικο σου ζητησαν συγνωμη και οτι αλλο θελεις δεν υπαρχει θεμα αλλα εσυ φυσικα την εβγαλες σε πωληση (δεν θα βαλω το link της αγγελιας αλλα υπαρχει κανονικα εαν καποιος θελει να την δει), στην οποια αγγελια λες "Αρκετά αξιόλογη για την κατηγορία της (8+2), αχρησιμοποίητη ~αφού μου θα ερθει μετά από αλλαγή (δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτικός με την πρωτη)."

Τελικα ποιο απο τα δυο ισχυει? 

Δημοσ.

Άλλο ένα σύνηθες φαινόμενο, ξεπεσμός επιχειρημάτων!

Δεν πειράζει ομως, ήταν φυσικό να φτάσουμε σε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Αυτά που γράφεις εξάλλου αντιπροσωπευουν την παρουσία σου.

Ωστόσο, επειδή προσπαθείς ύπουλα, άτοπα και ακαιρα να παίξεις ένα παιχνίδι εντυπώσεων, που δε σε τιμάει βασει των όσων δηλωσες ότι εισαι πιο πίσω, θα το ξεδιαλύνω για να φύγουν τα συννεφακια.

Το κατάστημα αγοράς είναι το digital master.

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχε άλλη διοικηση/εδρα με την οποια δε μπορουσα να συννενοηθω επειδή σχεδόν ποτε κανεις δε σηκωνε τηλεφωνα. Μια βολτα στις αξιολογησεις τους, θα το επιβεβαιωσει. Μετα από συνεχομενα παραπονα και παρότι είχαμε μιλήσει για πιστωτικο μου είπαν θα λάβω μία νέα Biostar που με έκανε εξω φρενών. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω πάλι στην ιδια μαρκα, η οποία παρεμπιπτόντως είναι καλή μέχρι 4.2 oc αλλά οι ελλείψεις llc την περιορίζουν, αποφάσισα πριν τη λάβω να την πουλήσω.

Εν τέλει άλλαξε η διοικηση και έδρα και προς τιμήν τους οι ανθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου βλέποντας τα ατελείωτα mails/rmas που είχα στείλει και με εξυπηρέτησαν επειδή θέλουν όπως είπαν, να μπαλώσουν ότι μπορούν. Για τους ενδιαφερόμενους, δέχονται επιστροφές στην ίδια διεύθυνση.

Και φτάνουμε στην αγγελία όπου είχα πολλους ενδιαφερομενους αλλα οχι μητρικη. Προφανώς δεν πουλήθηκε ποτέ.

Κατόπιν συνεννοησης έλαβα ην msi970  αλλά είχα ηδη sabertooth .Με λίγη χρηση και ελαφρα την καρδία την αποχωρίστηκα αφού θα ήταν αδύνατο να την προτειμήσω συγκριτικά με την saber.

Σε ευχαριστώ πάντως που με έκανες να το βγάλω από μέσα μου. Κάποιοι από εδώ ίσως θα θυμούνται σκόρπια ποστς για την ταλαιπορεία μου με την μητρική και μου εδωσες την ευκαιρια, εστω και με αυτό τον τρόπο, να την πω ολοκληρωμένα.

Δημοσ.

Δουλειά μου να βγαζεις τα απωθημένα σου και δωρεάν. ;)

Άντε πάνε κάνε μία διόρθωση στην αγγελία μιας και μάλλον σου διέφυγε....

Αυτά απο εμένα, και τις δημιουργίες εντυπώσεων όπως είπες....

• Like 1
Δημοσ.

Θα προτιμήσω την αυτοίαση ;)

Εϊναι ανενεργη απ'τις αρχές Μαίου, σου είπα και πριν να κοιτάς καλύτερα. Αλλά είπαμε εντυπώσεις.

Δημοσ.

Α ρε Σωκρατες με την μαιευτικη σου... Κυρ FAllen  εισαι πολυ καλος!!!Οταν ερθω Σσαλονικα θα σε επισκευτω! Εχω καμια εκπτωση με την καρτα-ινσομνια? Η΄ καλυτερα μακρια σου και τρελος παρα στον καναπε σου κι αφραγκοοοοοος... :-D  Μην σφαζεστε ρε! Αυτο θελει ο Τσιπρας!!! :blink:

• Like 2
Δημοσ.

και όπως βλέπετε όλοι ουδεμία ασχολία με το πρόβλημα του παιδιού... και μετά μου λέτε γιατί σας λέω παπαγαλάκια !!! ο άλλος μας έχει τονίσει 10 φορες ότι είναι ψυχολόγος.. ε και ? ισα ισα εγώ θα ντρεπόμουν να το πω. και όχι για την ιδιότητα προς θεού ! αλλα για το ότι είμαι 43 ετών με αυτή την ιδιότητα και ασχολούμαι 12 ώρες την μέρα με το insomnia και να το παίζω κάτι που δεν είμαι (ΤΕΧΝΙΚΟΣ)

• Like 1
Δημοσ.

Να πω και μια ανοησία αν είναι.Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό;Έχω ένα Thermaltake tr2 500w atz12v2.0.Έχει αρκετά χρονακια αλλα δεν είναι πολυχρησιμοποιημενο.Το σύστημα το έχω μετρήσει στα 387 wat σε calculator

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...