blessed9 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 το παιδί εδώ έκανε ένα post για να βρει λύσει στο πρόβλημα του και μονο αυτό δεν βρήκε, ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. και ξαφνικά η αιτια του κακού είναι η μσι στους amd... ok το άκουσα και αυτό.. είστε σαν αυτούς που τρελαίνονται για το αν είναι καλύτερη επεξεργαστές η amd από τους intel και αυτοί που το λένε είχαν μονο ένα από τα 2 και αν !!! εγώ είχα στην κατοχή μου την σειρά fx 6100 και πάνω 6100,8120.8350 και τώρα έχω τον 8350 και τον 4690k προφανώς και έχω γνώμη για ποιος είναι καλύτερος cpu.. σε σχέσει με κάτι παπαγαλάκια εδώ πέρα που επειδή δεν έχουν τι να κάνουν σχολιάζουν για να που ότι κάτι έκανα και σήμερα. το παιδί θέλει λύσει στο πρόβλημα του και όχι παπαγαλάκια που να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Να αναφέρω ότι και οι ραμ είναι εντάξει.Δανικες από ένα φίλο καθώς οι δικες μου πήγαν για rma καθότι προβληματικές.Αρα να εστιασω στην μητρικη;
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 το παιδί εδώ έκανε ένα post για να βρει λύσει στο πρόβλημα του και μονο αυτό δεν βρήκε, ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. και ξαφνικά η αιτια του κακού είναι η μσι στους amd... ok το άκουσα και αυτό.. είστε σαν αυτούς που τρελαίνονται για το αν είναι καλύτερη επεξεργαστές η amd από τους intel και αυτοί που το λένε είχαν μονο ένα από τα 2 και αν !!! εγώ είχα στην κατοχή μου την σειρά fx 6100 και πάνω 6100,8120.8350 και τώρα έχω τον 8350 και τον 4690k προφανώς και έχω γνώμη για ποιος είναι καλύτερος cpu.. σε σχέσει με κάτι παπαγαλάκια εδώ πέρα που επειδή δεν έχουν τι να κάνουν σχολιάζουν για να που ότι κάτι έκανα και σήμερα. το παιδί θέλει λύσει στο πρόβλημα του και όχι παπαγαλάκια που να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παπαγαλακια επειδη λεμε οτι η msi ειναι χαλια μαυρα στους AMD? η μηπως να αρχισουμε να παραθετουμε και εμεις τι ειχαμε (μιας και δεν ειχαμε amd ποτε....). και εμεις ευχαριστουμε για τον χρονο σου. 1
Scatman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλά πολλά ήταν και στοκ, αν δεις scatman. Sheogorath όπως είπα αυτές οι λίστες είναι αορίστου ταυτότητος. Δίνει ένα λινκ εκεί από μία μαρτυρία κ αγιος ο θεός. Αλοίμονο αν αυτό το πράγμα να θεωρείται οδηγός για κάτι. Οι λίστες αξιοπιστίας/μαρτυριών δε φτιάχνονται από μία μαρτυρία του χ,ψ γιατί ΠΟΤΕ δε μας δίνει την πλήρη εικόνα. Στο κάτω κάτω υπάρχει και ο παράγοντας προβληματικό κομμάτι (που έχουν ΟΛΕΣ οι εταιρείες στην αγορά), το οποίο αγνοείται από το παραπάνω. Όπως είπα, το συνήγορο της MSI δε θα τον κάνω αλλά κάπου πρέπει να σταματήσει αυτή η γελοιότητα, MSI = μακριά δε βγάζει καλά προιόντα. Πιο πολύ για πολιτική ανταγωνιστικών εταιρειών μοιάζει. Εϊναι διαφορετικό να λες, είχα το ταδε MSI δε μου βγηκε καλό κι από τότε δεν έχω σχέση με την εταιρεια κι άλλο να γενικευεις αοριστα & συνολικα γιαυτην επειδή το διάβασες στο ίντερνετ απο ποστ/μαρτυρία. Καταλήγω πάλι στο ίδιο, ο καθένας καλό είναι να ψωνίζει ανάλογα με τις ανάγκες που έχει. Αν περιμένει ότι με τα οικονομικά προιόντα της εταιρείας θα είχε τα ίδια αποτελέσματα με αντίστοιχα πολύ ακριβότερα άλλων εταιρειών, πλανάται και δε του φταιει κανείς. Να αναφέρω ότι και οι ραμ είναι εντάξει.Δανικες από ένα φίλο καθώς οι δικες μου πήγαν για rma καθότι προβληματικές.Αρα να εστιασω στην μητρικη; Μάλλον ναι. Δοκίμασε βέβαια πρώτα 1 στικ ραμ, σε κάθε σλοτ υποδοχών ραμ, διότι τελικά μπορεί να έχει πρόβλημα εκεί (στο σλοτ της μητρική).
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Οκ.Οι δοκιμές από Παρασκευή που θα επιστρέψω
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ίσα ίσα αν και έχει βγάλει αρκετά μάπα μοντέλα για amd η msi τόσο σε am3+ όσο και σε fm2+, έστρωσε με την 970 gaming στο am3+, είναι μακράν καλύτερο μοντέλο από τις υπόλοιπες φθηνές am3+ msi όπως επίσης στο fm2+ έχει βγάλει ένα εξαιρετικό mobo, a88xm gaming, φοράει πολύ καλά vrm και έχουν άψογες θερμοκρασίες, έχω διαβάσει τα καλύτερα στο αντίστοιχο thread για τον 860k στο oc.net από πολλούς χρήστες. 1
zackeron Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εγώ που χρησιμοποιώ amd φαίνεται δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ βαριοπούλα ,ούτε τράβαγα την ψύκτρα λες και ήθελα να την αρπάξω απο το στόμα του λύκου. Μάλλον εσύ δεν έχεις μάθεις να διαβάζεις ελληνικά και για αυτό δεν έπιασες το νόημα Υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν βγαίνει ο επεξεργαστής,όπως και επίσης ο ts δεν μας είπε τουλάχιστον μέχρι στιγμής οτι για να ξεκολλήσει την ψύκτρα χρησιμοποίησε όλη του την δύναμη ή πήρε και το κομπρεσέρ μαζί. Με απλό τράβηγμα της ψύκτρας,δεν ξεκολλάει ο επεξεργαστής.Πρέπει να τον κακομεταχειριστείς. Οπότε ή ο νυν τον κακομεταχειρίστηκε (πράγμα το οποίο όμως δεν μας είπε μέχρι στιγμής ή αν το είχε κάνει θα το είχε καταλάβει απο μόνο του) ή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Ο άνθρωπος απο τα λόγια του όχι μόνο δεν δείχνει να τον έχει κακομεταχειριστεί,αλλά δείχνει γεμάτος με απορία γιατί ενώ έβγαλε την ψύκτρα με φυσιολογικό τρόπο πήρε και τον επεξεργαστή μαζί στα χέρια του Ε,τώρα αν για αυτόν θεωρούνταν φυσιολογικός τρόπος να "βιοπραγήσει" στην ψύκτρα και δεν μας το έχει αναφέρει,τότε ασχολούμαστε με έναν ανεγκέφαλο άνθρωπο (το οποίο όμως δεν νομίζω οτι συμβαίνει) Απο μόνος του ο επεξεργαστής δεν βγαίνει στα καλά καθούμενα ενώ είναι σε κλειδωμένη θέση Λες ο κατασκευαστής να είναι τόσο ηλίθιος και να κάνει ψευτοκατασκευές οταν ο επεξεργαστής πρέπει είναι σε κάθετη θέση μέσα στο κουτί και οτι τα πινάκια θα πρέπει να είναι απολύτως σταθερά-καρφωμένα μέσα στο socket και να μην μετακινούνται; Λίγη σκέψη παραπάνω δεν βλάπτει! Υ.Γ.:Απλά η διαφορά είναι οτι ο amd με κλωτσιά φεύγει απο την θέση του,ενώ ο Intel θέλει κομπρεσέρ. Πάντως και στις δυο περιπτώσεις απαιτείται "βιοπραγία" Ποιο καλο παιδάκι "βιοπράγησε" οεο; Ο νυν ή ο πρώην; Ιδού η απορία! μια χαρα ευκολο ειναι να παρεις το cpu στο χερι μαζι με το cooler οταν εχει πετρωσει η παστα (παθον εδω)
fallen4ngel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το παλικάρι έχει συγκεκριμένο πρόβλημα κι ως τώρα έχουν ακουστεί : α.) ο προηγούμενος είναι απατεώνας του πούλησε κάτι προβληματικό β.) η msi είναι απαράδεκτη σε amd (δεν προκύπτει από πουθενά αυτό, ανακύκλωση του ίντερνετ. ίσα ίσα που ~ειδικώς~ σε am3+ έχει βγάλει μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα) γ.) προσωπικές επιθέσεις δ) ότι κάθε amd χρειάζεται ειδική μεταχείριση γιατί κουνάει, κλωτσάει, πετάει,ξεκολλάει για όνομα... οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα ότι η πάστα ήταν λίγο αλλαλούμ. Θεωρητικά, ΑΝ φταίει αυτό κι ΑΝ ο cpu ειναι κομπλέ, θα λυθεί μετά τον καθαρισμό. Αν όχι, κι εφόσον δουλεύουν όλα αλλά δε στέλνει σήμα, δοκίμασε με κάποιο τρόπο άλλη κάρτα γραφικών. Αν και πάλι έχεις θέμα, μάλλον για τον χ,ψ λόγο τα έφτυσε η μητρική. Ενημέρωσε πάντως για κάθε εξέλιξη. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον κι απορία τι πραγματικά έχει πάθει το σύστημα σου. Όσο για το δεύτερο ναι έτσι είναι. Να σου στείλω καμία φωτογραφία από το σύστημα που έκανα για τον αδερφό; Ή να σου στείλω γενικά τι παίζει με τα VRM σε όλες τις MSI ; Όταν είπα σκουπίδι είναι μετά δική μου εμπειρία πάνω στην συγκεκριμένη όχι αναπαραγωγή από φήμες. Ίσα ίσα αν και έχει βγάλει αρκετά μάπα μοντέλα για amd η msi τόσο σε am3+ όσο και σε fm2+, έστρωσε με την 970 gaming στο am3+, είναι μακράν καλύτερο μοντέλο από τις υπόλοιπες φθηνές am3+ msi όπως επίσης στο fm2+ έχει βγάλει ένα εξαιρετικό mobo, a88xm gaming, φοράει πολύ καλά vrm και έχουν άψογες θερμοκρασίες, έχω διαβάσει τα καλύτερα στο αντίστοιχο thread για τον 860k στο oc.net από πολλούς χρήστες. Ειδικά με το συγκεκριμένο εσύ νομίζω ξέρεις μία και σου είχα πει τα προβλήματα όταν το είχα πάρει. Οκ έψαχνα φτηνή λύση αλλά τόσο χάλια δεν έχω δει ποτέ. 3
Scatman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ok. Οποτε αυτό σε οδηγησε να βγάλεις ενα γενικότερο συμπέρασμα για όλα. Την ίδια την εταιρεία , τα vrms, την ποιότητα υλικών σε ολα τα σοκετς..γενικώς οτι βγάζει η εταιρεια. Δε χρειαζεται να στείλεις τπτ με κάλυψαν αυτά π είπες έτσι κι αλλιως. Τεσπα, νομιζω το εθιξα αρκετά ηδη.
fallen4ngel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Νομίζω έχω πολύ μεγαλύτερη εμπειρία στο θέμα. Τώρα εάν εσύ έχεις δικιά σου εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρεία στα συγκεκριμένα socket πολύ ευχαρίστως να ακουστεί. Αλλά μάλλον άλλος αναπαράγει φήμες. Μακάρι στα AMD προϊόντα να είχαν βάλει το μεράκι που βάζουν στα Intel από την στιγμή όμως που δεν το κάνουν.... Όπως είπε και ο Thanos έχουμε κάποια εμπειρία δεν πετάμε ότι μας κατέβει στο μυαλό. Τα ίδια έλεγαν και για την μικρή fatality Asrock και κάνα δυο γνωστά άτομα του φόρουμ έκαναν αγορά ακούγοντας κάτι έξυπνα παπαγαλακια σαν εσένα αν θέλεις να σου στείλω τα πμ που έχω μιας και εκεί πάλι τα ίδια ακουγα. Μία από τα ίδια με την 970xa που έχει αλλάξει 10 revision και πάει λέγοντας. Εντάξει. Για κάθε κακή εμπειρία 1 υπάρχουν δεκάδες θετικές άλλων. Απλά η τάση μας είναι όταν έχουμε πρόβλημα να κλαιγόμαστε. Όταν όλα πάνε ρολόι, δεν ποστάρουμε θετικά (πολιτική ονλαιν ρίβιους χρηστών). Θεωρώ απαράδεκτο να στοχοποιείται έτσι η MSI χωρίς ίχνος επιχειρημάτων μόνο και μόνο επειδή ..έτσι! Μετοχές στην MSI ή έχεις μητρική MSI; Πρόβλημα; Μπαααα κανένα απλά δεν κρατάει τον 6600K, δεν μπορεί να κάνει OC σε CPU 100watt (δεν σε αφήνει καθόλου με μνμ), έχει vdroop σαν το grand canyon που δεν στρώνει με τίποτα, με τις μνήμες είναι δύστροπη, ε αυτά τα λίγα από όσο θυμάμαι. Μάλλον άδικα την εκραξα ε; Για προλαβω καμία εξυπνάδα δεν την πήρα για OC αλλά είπα να δω τι κάνει το CPU με μαμά ρεύμα (1.425V δίνει ή συγκεκριμένη) και εκεί άρχισαν τα αρνητικά. Διαφορετικά αν ειμουν απλός χρήστης θα ενα τοπικ εδώ και θα έλεγα "γιατί στα παιχνίδια έχω stuttering;" όπου και θα κατέληγαν ότι απλά κάνει throttle το σαπακι. 1
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Cpu έτοιμη νομιζω Να σου πω την αλήθεια μου, νομίζω πως όλη η αριστερή πλευρά του επεξεργαστή, η "εξώτερη" , είναι ακόμα γεμάτη υλικό, τα πάει τα πινάκια σιδηρόδρομο. Btw, αν δεν είναι ηλ. αγώγιμη η συγκεκριμένη, παίζει να μην αφήνει να κάνουν επαφή, να τα μονώνει και να είναι και αυτή μια αιτία. Όσο για MSI, εγώ προσωπικά από 4 διαφορετικές έχω εξαιρετική εμπειρία (έκαναν όλες τη δουλειά τους μέχρι τελευταίας ρανίδος) και ειδικά η 790FX GD-70 ακόμα βγάζει γούστα με τον 955 σαν σύστημα του μικρού. Προφανώς, απόλυτο δεν είναι τίποτα. 1
Scatman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 To thread δεν ονομάζεται η εμπειρία μου με την MSI. Ανέφερα πιο πριν ότι τις δικές μου απόψεις, τις έχω γράψει σε άλλα μέρη του φόρουμ (για κάποια προιόντα). Έπειτα, με τέτοια ποστς, δυστυχώς, και να θέλει να σε πάρει κάποιος σοβαρά, δε μπορεί. Το όποιο δίκιο σου χάνεται ανάμεσα σε χαρακτηρισμούς τύπου παπαγαλάκια και στην επίκληση άλλων ατόμων όταν απευθύνεσαι σε συγκεκριμένο. Τουλάχιστον από κάποιον που ειπώθηκε είναι 43 και ψυχολόγος, περιμένεις να κρατάει ένα επίπεδο πόσο μάλλον όταν δεν τον θίγουν σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμα και τώρα συνεχίζεις να κάνεις αυτό που ανέφερα. Γενικεύεις, βάζεις σε ένα σακί τα άπαντα, επικαλείσαι ατομικές εμπειρίες σου σαν κανόνα για όλα τα προιοντα εταιρειας. Και θα συνεχιστεί επ άπειρον μάλλον. Επίσης, είναι λίγο αστείο να λές ότι θες να προλάβεις εξυπνάδες αλλά επιλέγεις ο ίδιος να κάνεις ποστ με τέτοιες. Ο καθένας κρίνεται/εκτείθεται με αυτά που γράφει. Αφού νιώθεις ότι τα περί μετοχών σε βοηθάνε να φανείς πιο πειστικός ή αστείος, πάω πάσο. Κι εν τέλει, να το δούμε πιο ρεαλιστικά. Γιατί απαντάς, συμμετέχεις εδω; Δεν έχεις προσφέρει τπτ απολύτως στον Ts. Ούτε μία γνώμη για το τι θα μπορούσε να κάνει παρά μόνο ένα "ποτε MSI" , μία κόντρα με ένα παιδί γιαυτο το λογο και τώρα αυτά τα ποστς. Σε ικανοποιεί αυτό; Τέλος πάντων, επειδή σέβομαι την αγωνία του ts να διαβάσει κάτι πιο ουσιαστικό για το θέμα του, δε θα δώσω περισσότερη έκταση.
aggelos255 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Σου φαίνεται μάλλον επειδή η φωτογραφία δεν δείχνει τόσο καλή.Ο επεξεργαστής καθάρισε πολύ καλά.Για την μητρικη δεν ξέρω 1
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αφού δεν είναι αγώγιμη, ξαναδοκιμάζεις. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα