mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εκατσα διαβασα 4 σελιδες και ακομα δεν καταλαβα πως καταφερε να γεμισει ολο το socket με παστα. πραγματικα. Anyway.. Πια παστα εβαλες?(μαρκα-τυπο ακριβως) 1
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Έβαλα μαλλον παραπάνω από ότι έπρεπε.Βιαιοπραγια με τίποτα ρε παιδιάΑπο amd πρώτη μου επαφή είναι.Η παστα είναι deep cool z5.Πντως νόμιζα ότι θα είναι πάνω κάτω το ίδιο με intel. Αν δεν εβγενε από την θέση του πάντως δεν θα τον έβγαζα καθόλου από το σοκετ
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ρε παιδια παλι ροντεο? Ο blue εχει δικιο αν δεν εισαι ψυλιασμενος με την ψυκτρα και το συστημα που εχει η amd λιγο παρα πανω να το τραβηξεις εφυγαν ολα μαζι! Αλλα.. στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν εχει προβλημα εκτος κι αν την ωρα που τραβας την ψυκτρα την παρεις λιγο στραβα και στο βγαλσιμο στραβωσουν πολλα πινακια μαζι και μετα στο ισιωμα σου σπασουν καποια..Ειπαμε σε amd θελει να αναψεις το pc 5-10 λεπτακια να ζεσταθει και μετα κλεισιμο βγαλσιμο τα 2 κλιψ και απαλα αριστερα δεξια και ταυτοχρονως προς τα πανω.. Παντως υπαρχουν και περιπτωσεις που εχει γινει η παστα πετρα(ειδικα μαμισια) και δεν βγαινει ουτε ετσι! Κι επεισης καποιος που ειπε στην αρχη οτι το τραβηξε ολο μαζι ο προηγουμενος, δεν νομιζω γιατι απαξ και το ειχε κανει, πρωτον θα ειχε βαλει αλλη παστουλα αρα θα το εκανε σε τακτα διαστηματα και δεν θα το αφηνε να πετρωσει και δευτερον 99.9% απο οτι φαινεται ειχε την μαμισια παστουλα πανω και βγηκαν ολα μαζι πακετο. και αφου δουλευε το συστημα οταν το πηρε ο ts αρα μιλαμε μονο γι αυτο που συνεβει και οχι για το τι πως και αν τοτε κτλ.. Σορυ σας κουρασα, στο θεμα τωρα φιλε εγω νομιζω οτι αν καθαρισεις καλα την cpu εχεις πιθανοτητες γιατι αν η σοκολατινα που το φουλαρισες ειναι απο αυτες που βραχυκυκλωνουν τοτε σιγουρα καποια πινακια θα κανουν σωμα.. Δεν ξερω να σου πω την αληθεια αν στην μητρικη ειναι ξεχωριστα οι επαφες ανα τρυπουλα η΄αν ειναι ανοιχτες να βλεπουν η μια την αλλη χυμα.Αν ισχυει το δευτερο τοτε χεσε μεσα... 1
mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι ηλεκρικα αγωγιμη αυτη η παστα, εισαι τυχερος. Τουλαχιστον δεν θα καψεις τιποτα. το μονο θεμα ειναι να καθαριστει σωστα ωστε να κανουν επαφη ολα τα pins και θα εισαι μια χαρα. (Αν και με παστα πανω θα επρεπε να δουλευει κανονικα μιας και δεν κανει καποιο βραχυκύκλωμα η συγκεκριμενη.)
spyros007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ρε μαγκες αφου δεν ξερεται γιατι επιμενεται σε ανακριβειες.
Scatman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το παλικάρι έχει συγκεκριμένο πρόβλημα κι ως τώρα έχουν ακουστεί : α.) ο προηγούμενος είναι απατεώνας του πούλησε κάτι προβληματικό β.) η msi είναι απαράδεκτη σε amd (δεν προκύπτει από πουθενά αυτό, ανακύκλωση του ίντερνετ. ίσα ίσα που ~ειδικώς~ σε am3+ έχει βγάλει μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα) γ.) προσωπικές επιθέσεις δ) ότι κάθε amd χρειάζεται ειδική μεταχείριση γιατί κουνάει, κλωτσάει, πετάει,ξεκολλάει για όνομα... οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα ότι η πάστα ήταν λίγο αλλαλούμ. Θεωρητικά, ΑΝ φταίει αυτό κι ΑΝ ο cpu ειναι κομπλέ, θα λυθεί μετά τον καθαρισμό. Αν όχι, κι εφόσον δουλεύουν όλα αλλά δε στέλνει σήμα, δοκίμασε με κάποιο τρόπο άλλη κάρτα γραφικών. Αν και πάλι έχεις θέμα, μάλλον για τον χ,ψ λόγο τα έφτυσε η μητρική. Ενημέρωσε πάντως για κάθε εξέλιξη. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον κι απορία τι πραγματικά έχει πάθει το σύστημα σου.
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Τον επεξεργαστη πιστεύω ότι τον καθάρισα καλά.Δεν φαίνεται ίχνος πάστας και τα πινακια είναι ίσια.Καθαρησα και την μητρικη όσο καλύτερα μπορούσα.Ο επεξεργαστής μάλλον είχε την μαμά πάστα καθώς ήταν αγορασμένος μέσα Μαΐου.Θα τα αφήσω να στεγνώσουν καλά και θα δούμε τι θα γίνει.Έπρεπε να φύγω και θα γυρίσω σπίτι από βδομάδα για να κάνω δοκιμή.Τουλάχιστον να σωθεί το cpu.
mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ρε μαγκες αφου δεν ξερεται γιατι επιμενεται σε ανακριβειες.είμαστε όλο αυτιά. 1
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Όλα τα ανέχομαι, αλλά μην μου λες την MSI μια χαρά για ΑΜ3. Ε αυτό όχι... 4
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το παλικάρι έχει συγκεκριμένο πρόβλημα κι ως τώρα έχουν ακουστεί : β.) η msi είναι απαράδεκτη σε amd (δεν προκύπτει από πουθενά αυτό, ανακύκλωση του ίντερνετ. ϊσα ίσα που ειδικώς σε am3+ έχει βγάλει μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα) Η msi ειναι απαραδεκτη στους AMD και δεν ειναι ανακυκλωση του ιντερνετ αυτη. 2
Scatman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εντάξει. Για κάθε κακή εμπειρία 1 υπάρχουν δεκάδες θετικές άλλων. Απλά η τάση μας είναι όταν έχουμε πρόβλημα να κλαιγόμαστε. Όταν όλα πάνε ρολόι, δεν ποστάρουμε θετικά (πολιτική ονλαιν ρίβιους χρηστών). Θεωρώ απαράδεκτο να στοχοποιείται έτσι η MSI χωρίς ίχνος επιχειρημάτων μόνο και μόνο επειδή ..έτσι!
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Φίλε skatman δεν είναι θέμα με κάρτα γραφικών γιατί την έβαλα σε ένα σύστημα με xeon και δίνει κανονικά εικόνα. Προς θεού δεν κατηγορώ το παιδί που τα πείρα.Πρωτη επαφή με and είναι και το λάθος μάλλον είναι δικό μου. Και κάτι τελευταίο.Μη κάνετε το θέμα ρινκ.Λύση προσπαθούμε να βρούμε. 3
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εντάξει. Για κάθε κακή εμπειρία 1 υπάρχουν δεκάδες θετικές άλλων. Απλά η τάση μας είναι όταν έχουμε πρόβλημα να κλαιγόμαστε. Όταν όλα πάνε ρολόι, δεν ποστάρουμε θετικά (πολιτική ονλαιν ρίβιους χρηστών). Θεωρώ απαράδεκτο να στοχοποιείται έτσι η MSI χωρίς ίχνος επιχειρημάτων μόνο και μόνο επειδή ..έτσι! http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database Kαι κυρίως δες εδώ το πόσες πολλές είναι οι MSI εδώ http://www.overclock.net/a/database-of-motherboard-vrm-failure-incidents. Περισσότερες απο όλες τις άλλες εταιρίες μαζί! 1
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ρε μαγκες αφου δεν ξερεται γιατι επιμενεται σε ανακριβειες. Δεκτο το μαγκικο στυλακι σου φιλτατε αλλα δεν βλεπω να το υποστηριζεις με πραξεις(γραπτα συγκεκριμενα). Πες μας την αποψη σου!Βοηθα τον ανθρωπο να βρει τον σωστο δρομο!Διαφωτισε μας! Αμα κατεβεις απο κατω παρε μου εναν καπνο OLD HOLBORN κιτρινο γιατι ξεμεινα..Φιλτρακια-χαρτακια εχω
Scatman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database Kαι κυρίως δες εδώ το πόσες πολλές είναι οι MSI εδώ http://www.overclock.net/a/database-of-motherboard-vrm-failure-incidents. Περισσότερες απο όλες τις άλλες εταιρίες μαζί! SHeogorath δε θέλω να ακούω για incidents διότι σχετίζεται ΑΜΕΣΑ με την πιο περίεργη παράμετρο του πλανήτη που λέγεται χρήστης και είναι..πολύπλευρα ύπουλη. Όταν ο κατασκευαστής σου λέει ότι η κάρτα του υποστηρίζει μέχρι 95w/125w, είναι φτηνή για απλή χρήση κτλ κτλ και πάει ο άλλος και κάνει overclocking σε επεξεργαστή 95w+ , δε σου φταίει η εταιρεία. Φταίει το στραβό του το κεφάλι. Μια ματιά σε αυτά τα περιστατικά λύνει κάθε απορία. Κάτι 1.45 volts σε μητρική των 40-50 ευρώ..για όνομα δλδ. Να ξέρει/ψάχνει ο αγοραστής τι παίρνει. Αν θέλει μία μητρική απλά να δουλεύει ο επεξεργαστής του χωρίς πολλά πολλά, δε θα έχει κανένα θέμα με τις χαμηλές κατηγορίες της msi. Απολύτως κανένα. Για απαιτητικότερη χρήση, έχει άλλα προιόντα. Έχουν φτάσει πολλοι στο σημείο να ακούνε MSI και να είναι αρνητικοί, χωρίς ίχνος επιχειρημάτων. Σε άλλο φόρουμ μηδένισαν την 990fx board της εταιρείας διότι..MSI. Έπειτα , όπως είπα, ο χρήστης έχει την τάση να εκφράζεται μόνο όταν έχει πρόβλημα. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Όπως και να έχει, δε θέλω να το συνεχίσω. Τις απόψεις μου από προσωπική χρήση προιοντων MSI τις εχω καταθέσει σε διάφορα threads με συγκεκριμένα επιχειρήματα/σχόλια. Φίλε skatman δεν είναι θέμα με κάρτα γραφικών γιατί την έβαλα σε ένα σύστημα με xeon και δίνει κανονικά εικόνα.Προς θεού δεν κατηγορώ το παιδί που τα πείρα.Πρωτη επαφή με and είναι και το λάθος μάλλον είναι δικό μου. Και κάτι τελευταίο.Μη κάνετε το θέμα ρινκ.Λύση προσπαθούμε να βρούμε. Οπότε εξαλείφθηκε το ένα ενδεχόμενο. ο Cpu δε θα έχει τπτ λογικά. Όταν δεν στέλνει το πισι σήμα στην οθόνη φταίνε είτε η κα΄ρτα είτε οι ραμς/σλοτς είτε η μητρική...τουλάχιστον τις περισσότερες φορές... Κάνε ότι ελεγχο μπορείς. Καλή υπομονή με το τεστάρισμά σου αύριο κ κυρίως καλή τύχη με τα προσωπικα που ανέφερες ότι είχες. Ενημέρωσε το θρεντ όποτε μπορέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα