Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

οδοντόβουρτσα, οδοντογλυφίδα με υπομονή και τέλος με επιφύλαξη σπρέϋ τύπου wd-40.

Δημοσ.

η καθαρίζεις η όχι.

με ημίμετρα παίρνεις και τα αντίστοιχα ρίσκα για το hardware σου.

προσωπικά αν δεν το γυάλιζα δεν θα ρίσκαρα πάνω του ουτε επεξεργαστή των 10€.

Μπορεί να έχεις αστάθεια στο σύστημα μετά και να αναζητάς το πρόβλημα στο software.

επίσης καθάρισε και το πάνω μέρος απ το socket,έχει πέσε σε κάτι smd πάστα

Δημοσ.

Διάλειμμα κάνω. Θα το καθαρίζω ξανά και ξανά. Απλα δεν ξέρω αν έχει παντού στο σοκετ χρυσά ή όχι

Βλέπετε καμια βελτίωση;

post-377327-0-77511100-1467545186_thumb.jpg

Δημοσ.

Nαι υπάρχει. Αλλά αλλαγή η μητρική, είναι μάπα. Καλά σε 1151 δεν θα πήγαινες ρε Αγγελε? Το FM2 μην σου πω είναι χειρότερο απο έναν καλό Xeon.

Ημίμετρα παντού. Sidestep έκανες, όχι αναβάθμιση.

• Like 3
Δημοσ.

Θα το δω.Πάντως και τον χεον θα τον κρατήσωΕνα δεύτερο πσ για το παιδί δεν είναι κακό.Η σαν home theater

Να'σαι καλά φίλος

Δημοσ.

Φίλε μου είδα ένα βινεο πρώτα και μετά το έκανα.Δεν έβαλα και καμια τεράστια δυναμη ούτε την έβγαλα με κανένα εργαλείο.

Δημοσ.

είσαι 43 ετών και είσαι όλη μέρα πάνω σε ένα pc και βλέπεις τη καινούργια δημοσιεύσει έχει γίνει για να απάντησης.. και ανάθεμα αν ξέρεις και τι λες.. είμαι σίγουρος ότι έχεισ ανακαλύψει πρόγραμμα που σε ειδοποιεί για κάθε νέο post που γίνετε.. πήγαινε ρε μεγάλε να βρείς καμια δουλειά να και άσε το insomnia. αν και δεν σε κόβω για κανονικό άνθρωπο !

Ψυχολογος είμαι και δεν νομίζω να σου ζήτησα δανεικά ;) Εάν είσαι Θεσσαλονίκη κάνω δώρο και μία βδομάδα συνεδρίες.

Από την άλλη ξέρεις υπάρχουν και τα κινητά καλή ώρα τώρα που γράφω και επίσης E-mail ειδοποίηση όταν κάποιος μαχητής του πληκτρολογίου στην εφηβεία πετάξει μία εξυπνάδα.

Όσο για τις γνώσεις μου γύρω από τους υπολογιστές άστο να το κρίνουν άλλοι, εσύ με χαρτζιλίκι είσαι ακόμη.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...