Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 οδοντόβουρτσα, οδοντογλυφίδα με υπομονή και τέλος με επιφύλαξη σπρέϋ τύπου wd-40.
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Και στην πανω σειρα πρεπει να φανούν όλα τα χρυσά;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 η καθαρίζεις η όχι. με ημίμετρα παίρνεις και τα αντίστοιχα ρίσκα για το hardware σου. προσωπικά αν δεν το γυάλιζα δεν θα ρίσκαρα πάνω του ουτε επεξεργαστή των 10€. Μπορεί να έχεις αστάθεια στο σύστημα μετά και να αναζητάς το πρόβλημα στο software. επίσης καθάρισε και το πάνω μέρος απ το socket,έχει πέσε σε κάτι smd πάστα
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Διάλειμμα κάνω. Θα το καθαρίζω ξανά και ξανά. Απλα δεν ξέρω αν έχει παντού στο σοκετ χρυσά ή όχι Βλέπετε καμια βελτίωση;
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι υπάρχει βελτίωση αλλά προσπάθησε και άλλο.
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Περίπτωση να μην ποσταρε επειδή είχε πάστα το cpu υπάρχει;
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Nαι υπάρχει. Αλλά αλλαγή η μητρική, είναι μάπα. Καλά σε 1151 δεν θα πήγαινες ρε Αγγελε? Το FM2 μην σου πω είναι χειρότερο απο έναν καλό Xeon. Ημίμετρα παντού. Sidestep έκανες, όχι αναβάθμιση. 3
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ιατρικοί λόγοι Ανδρέα.Περιορισμός τρελός στο budget.
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλά ξεμπερδέματα τότε. Δες αν με το καθάρισμα φτιάξει!
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Θα το δω.Πάντως και τον χεον θα τον κρατήσωΕνα δεύτερο πσ για το παιδί δεν είναι κακό.Η σαν home theater Να'σαι καλά φίλος
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Φίλε μου είδα ένα βινεο πρώτα και μετά το έκανα.Δεν έβαλα και καμια τεράστια δυναμη ούτε την έβγαλα με κανένα εργαλείο.
fallen4ngel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 είσαι 43 ετών και είσαι όλη μέρα πάνω σε ένα pc και βλέπεις τη καινούργια δημοσιεύσει έχει γίνει για να απάντησης.. και ανάθεμα αν ξέρεις και τι λες.. είμαι σίγουρος ότι έχεισ ανακαλύψει πρόγραμμα που σε ειδοποιεί για κάθε νέο post που γίνετε.. πήγαινε ρε μεγάλε να βρείς καμια δουλειά να και άσε το insomnia. αν και δεν σε κόβω για κανονικό άνθρωπο ! Ψυχολογος είμαι και δεν νομίζω να σου ζήτησα δανεικά Εάν είσαι Θεσσαλονίκη κάνω δώρο και μία βδομάδα συνεδρίες. Από την άλλη ξέρεις υπάρχουν και τα κινητά καλή ώρα τώρα που γράφω και επίσης E-mail ειδοποίηση όταν κάποιος μαχητής του πληκτρολογίου στην εφηβεία πετάξει μία εξυπνάδα. Όσο για τις γνώσεις μου γύρω από τους υπολογιστές άστο να το κρίνουν άλλοι, εσύ με χαρτζιλίκι είσαι ακόμη. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα