aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Πήρα από συμφορουμητη έναν amd 880k σετ με μια μητρική.Εγκατέστησα και είδα θερμοκρασίες μέχρι και 65 βαθμούς.Ετσι είπα να αλλάξω πάστα.Βγαζωντας την ψήκτρα βγήκε και ο επεξεργαστής μαζί.Λογικο; Μετά από αυτό καθάρισα τις επιφάνειες και τα ξαναέβαλα στην μητρικη.Ομως το pc αρνείται να ανοίξει.Τι μπορεί να έκανα λάθος;Ότι έφυγε λίγη παστα στις τρυπούλες τις μητρικής;Στραβωμένα πιν δεν είδα στον επεξεργαστη
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Όχι δεν μου φαίνεται λογικό να βγάζεις την ψύκτρα και να φεύγει και ο επεξεργαστής. Υποτίθεται ότι έχουν και ένα καπάκι (κενό στο κέντρο) ώστε να ασφαλίζει ο επεξεργαστής στο socket. Το pc τι κάνει όταν πατάς το power button; Μήπως πείραξες κάνα καλώδιο ή βασικά δεν έβαλες κάποιο καλώδιο;
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Υποθεση:το holder το ειχε σπασει ο προηγουμενος,και κρατουσε τον επεξεργαστη στην θεση του πιεζοντας τον με την ψυκτρα... Δεν ξερω αν μπορει να συμβει,απλη εικασια
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Τα καλώδια τα έχω βάλει όλα στην θέση τους.Το μονο που μπορώ να καταλάβω είναι οτι όλα τα ανεμιστηρακια γυρνάνε κανονικά.Αλλά δεν μου δείχνει καθόλου εικόνα. Βασικά δεν έχω ιδέα απο amd συστήματα. Ουτε ξέρω αν έχει καποιο holder Youtube που είδα δεν φαίνεται να έχει κάποιο holder.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Βασικά έχει δίκιο, δεν είναι όπως στα intel με το καπάκι. Αλλά και πάλι έχει τρόπο ασφάλισης ώστε να μην βγαίνει ο επεξεργαστής. Ποια motherboard είναι;
KenJiNx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι υπάρχει πρόβλημα αν έσταξε πάστα στα πινάκια της μητρικής.. βραχυκύκλωμα.. 1
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μsi a78m e45.Να υποθέσω οτι χρειάζομαι καινούργια μητρική λοιπον;
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Βασικά έχει δίκιο, δεν είναι όπως στα intel με το καπάκι. Αλλά και πάλι έχει τρόπο ασφάλισης ώστε να μην βγαίνει ο επεξεργαστής. Ποια motherboard είναι; Γνωριζω πως "στεκονται" οι amd...
men in black Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Τοτε θα ήξερες οτι στους amd στρίβουμε την ψήκτρα αριστερα δεξια και δεν την τραβαμε ποτε ,γιατι το σοκετ ειναι διαφορετικό και δεν ασφαλιζει τον επξεργαστη.Παρα πολλοι την εχουν πατήσει ετσι. 6
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Έπρεπε να βγεί μαζί με την ψήκτρα ή όχι τελικά; Κάποιος που να έχει amd socket fm2+ μπορεί να μας το επιβεβαιώσει;
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Κανένας επεξεργαστής δεν παίζει να πρέπει να βγει μαζί την ψύκτρα ή έστω κολλημένος πάνω της. 1
men in black Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εαν τραβηξε την ψηκτρα προς τα πανω και η παστα ηταν καμια μουφα και ξερεμενη απο τον καιρο τοτε τραβαει και τον επεξεργαστη μαζι.Στους ΑΜD ζεσταίνουμαι πρωτα το συστημα για να μαλακωσει η παστα και μετα στριβουμε την ψηκτρα κυκλικα αριστρεα δεξια για να ξεκολλήσει η ψηκτρα .Εχω και ξερω....... 7
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το mobo καθαρίζει απο την πάστα;Παιζει να έχω κανει ζημιά και στον επεξεργαστή; Τώρα διάβασα στο site της amd ότι αν έπεσε πάστα στο σοκετ μπορες να Τίο σκουπισεις ή να το βουρτισεις για να φύγει ή πάστα. Στο συμπέρασμα λάθος μου που τραβηξα την ψήκτρα;
men in black Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 τσεκαρε τον επεξεργαστη για στραβωμενα πινακια προσεκτικα . καθαρισε τυχων υπολυματα πάστας με καθαρο οινοπνευμα ακομα και στα πινακια πλυνε το σοκετ με οινοπνευμα μπολικο και τριψτο με μια οδοντοβουρτα . αστο να στεγνωσει καλα ανοιξε το μοχλο ασφάλισης βαλε τον επεξεργαστη στην σωστη του θεση και ξανα ασφαλιστον. ο θεός βοηθός
aggelos255 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αυτό λέω να κάνω. Το πολύ πολύ να πάμε για αλλη μητρική. Ο επεξεργαστής δεν έχει στραβωμενα πινάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα