Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Πήρα από συμφορουμητη έναν amd 880k σετ με μια μητρική.Εγκατέστησα και είδα θερμοκρασίες μέχρι και 65 βαθμούς.Ετσι είπα να αλλάξω πάστα.Βγαζωντας την ψήκτρα βγήκε και ο επεξεργαστής μαζί.Λογικο;

Μετά από αυτό καθάρισα τις επιφάνειες και τα ξαναέβαλα στην μητρικη.Ομως το pc αρνείται να ανοίξει.Τι μπορεί να έκανα λάθος;Ότι έφυγε λίγη παστα στις τρυπούλες τις μητρικής;Στραβωμένα πιν δεν είδα στον επεξεργαστη

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι δεν μου φαίνεται λογικό να βγάζεις την ψύκτρα και να φεύγει και ο επεξεργαστής.

Υποτίθεται ότι έχουν και ένα καπάκι (κενό στο κέντρο) ώστε να ασφαλίζει ο επεξεργαστής στο socket.

Το pc τι κάνει όταν πατάς το power button;

Μήπως πείραξες κάνα καλώδιο ή βασικά δεν έβαλες κάποιο καλώδιο;

Δημοσ.

Υποθεση:το holder το ειχε σπασει ο προηγουμενος,και κρατουσε τον επεξεργαστη στην θεση του πιεζοντας τον με την ψυκτρα... Δεν ξερω αν μπορει να συμβει,απλη εικασια

Δημοσ.

Τα καλώδια τα έχω βάλει όλα στην θέση τους.Το μονο που μπορώ να καταλάβω είναι οτι όλα τα ανεμιστηρακια γυρνάνε κανονικά.Αλλά δεν μου δείχνει καθόλου εικόνα.

Βασικά δεν έχω ιδέα απο amd συστήματα. Ουτε ξέρω αν έχει καποιο holder

Youtube που είδα δεν φαίνεται να έχει κάποιο holder.

Δημοσ.

Βασικά έχει δίκιο, δεν είναι όπως στα intel με το καπάκι.

Αλλά και πάλι έχει τρόπο ασφάλισης ώστε να μην βγαίνει ο επεξεργαστής.

Ποια motherboard είναι;

Δημοσ.

Βασικά έχει δίκιο, δεν είναι όπως στα intel με το καπάκι.

Αλλά και πάλι έχει τρόπο ασφάλισης ώστε να μην βγαίνει ο επεξεργαστής.

Ποια motherboard είναι;

Γνωριζω πως "στεκονται" οι amd...
Δημοσ.

Τοτε θα ήξερες οτι στους amd στρίβουμε την ψήκτρα αριστερα δεξια και δεν την τραβαμε ποτε ,γιατι το σοκετ ειναι διαφορετικό και δεν ασφαλιζει τον επξεργαστη.Παρα πολλοι  την εχουν πατήσει ετσι.

• Like 6
Δημοσ.

Έπρεπε να βγεί μαζί με την ψήκτρα ή όχι τελικά; Κάποιος που να έχει amd socket fm2+ μπορεί να μας το επιβεβαιώσει;

Δημοσ.

Εαν  τραβηξε την ψηκτρα προς τα πανω και η παστα ηταν καμια μουφα και ξερεμενη απο τον καιρο τοτε τραβαει και τον επεξεργαστη μαζι.Στους ΑΜD ζεσταίνουμαι πρωτα το συστημα για να μαλακωσει η παστα και μετα στριβουμε την ψηκτρα κυκλικα αριστρεα δεξια για να ξεκολλήσει η ψηκτρα .Εχω και ξερω.......

• Like 7
Δημοσ.

Το mobo καθαρίζει απο την πάστα;Παιζει να έχω κανει ζημιά και στον επεξεργαστή;

Τώρα διάβασα στο site της amd ότι αν έπεσε πάστα στο σοκετ μπορες να Τίο σκουπισεις ή να το βουρτισεις για να φύγει ή πάστα.

Στο συμπέρασμα λάθος μου που τραβηξα την ψήκτρα;

Δημοσ.

τσεκαρε τον επεξεργαστη για στραβωμενα πινακια προσεκτικα .

καθαρισε τυχων υπολυματα πάστας με καθαρο οινοπνευμα ακομα και στα πινακια

πλυνε το σοκετ με οινοπνευμα μπολικο και τριψτο με μια οδοντοβουρτα .

αστο να στεγνωσει καλα ανοιξε το μοχλο ασφάλισης βαλε τον επεξεργαστη στην σωστη του θεση και ξανα ασφαλιστον.

ο θεός βοηθός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...