Προς το περιεχόμενο

MicroSDXC Samsung MB-MP64DA/EU EVO 64GB Class10 UHS-I + Adapter 20 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eσυ από Κίνα τότε, μονόδρομος...

Κάπως έτσι είναι. Αγορά από eshop με 5 ευρώ μεταφορικά αγορά από κίνα χωρίς.

Δημοσ.

Περισσότερη διαφήμιση για το eshop γίνεται σε αυτό το thread παρά για το προιόν που δεν αποτελεί καν προσφορά.

Για αυτους που φοβούνται την κίνα στα 20 ευρώ Samsung evo plus 64gb 20ευρώ τελική τιμή.

1) http://prntscr.com/bo7h0h (Γερμανία)

2) http://prntscr.com/bo7hyu (Αγγλία)

Και όποιος θέλει την υπερκάρτα του νήματος και πάλι από amazon πιο φθηνά.

http://prntscr.com/bo7j3b (Αγγλία) 17,20 ευρώ

• Like 2
Δημοσ.

Περισσότερη διαφήμιση για το eshop γίνεται σε αυτό το thread παρά για το προιόν που δεν αποτελεί καν προσφορά.

...

Εσύ έπιασες την κουβέντα (όπως κάνεις δηλαδή πάντα σε όποιο νήμα δείς κάρτα SD), τώρα αν αποτελεί προσφορά υπάρχουν άλλοι πολύ πιο κατάλληλοι από 'σένα και από 'μένα να κρίνουν...

εγω το βρηκα πιο φτηνα στο Τσιμπουτι και ένα πακετο ρυζι κινεζικο δωρο για σουσι

Kαι στο Swaziland τα ηλεκτρονικά έχουν πολύ φθηνά όπως και στη Lapponia τα γουναρικά...
Δημοσ.

Κάντε ενα κόπο κ πείτε μου απο που να παρω !
Εννοω ποιος ειναι ο πιο αξιόπιστος πωλητής γιατι η xiaomi yi ειναι στο δρόμο για Ελλάδα κ δεν εχω κάρτα..

Ωστόσο
Αν κάποιος εχει ήδη παραγγείλει κ δεν την χρειάζεται ή εχει πάρει πανω απο μια την αγοράζω εγω εννοειται με κάποια προμήθεια.
Ευχαριστω

Δημοσ.

"Το kingston έχει επίσης lifetime εγγύηση.

Η ερώτησή μου ισχύει. :-)"

1ον Ειναι limited warranty

2ον Lifetime δεν ειναι ακριβως αυτο που φανταζεσαι και συνηθως πρεπει να διαβασεις λεπτομερειες για να δεις για ποσο χρονο και για ποια parts σε καλυπτει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και 5 χρόνια να είναι αντί για 10 (που στις μνήμες πχ με lifetime συνήθως 10 εννοούν), και σε 4,5 χρόνια να χαλάσει μάλλον δεν θα μπω καν στον κόπο να την επιστρέψω, εάν η αξία της τότε είναι στα 5 ευρώ...

Εν πάση περιπτώσει, τη θέλω για Windows tablet, θα έχει και προγράμματα x86 εκεί, οπότε ψάχνω κάτι σχετικά αξιόπιστο και καλό. Γιαυτό ρώτησα για τη συγκεκριμένη. :)

Δημοσ.

Και 5 χρόνια να είναι αντί για 10 (που στις μνήμες πχ με lifetime συνήθως 10 εννοούν), και σε 4,5 χρόνια να χαλάσει μάλλον δεν θα μπω καν στον κόπο να την επιστρέψω, εάν η αξία της τότε είναι στα 5 ευρώ...

Εν πάση περιπτώσει, τη θέλω για Windows tablet, θα έχει και προγράμματα x86 εκεί, οπότε ψάχνω κάτι σχετικά αξιόπιστο και καλό. Γιαυτό ρώτησα για τη συγκεκριμένη. :)

Εγώ θα προτιμούσα την evo+ για την περίπτωσή σου, λόγο διπλάσιας ταχύτητας εγγραφής.

Δημοσ.

Αν την θες για εγκατάσταση προγραμμάτων καλύτερα να πας στην sumsung pro plus ή κάποια παρόμοια, στο λέω γιατί κ εγώ έχω windows tablet κ η διαφορά είναι τεράστια. Για media player καλύτερα πάνε στην evo +.

Δημοσ.

Ας μην συνεχιστεί παραπάνω αυτή η ανούσια συζήτηση, προφανώς δεν υπάρχει μόνο ένας πωλητής στο ebay...ρίχνουμε μαύρο στους αναξιόπιστους κι ανταμείβουμε τους συνεπείς...

...εδώ και 3 χρόνια παραγγέλνω από το sinceritytrading, δεν μου έχει τύχει ποτέ ούτε ψεύτικη ούτε προβληματική κάρτα...

Τα υπόλοιπα είναι γενικολογίες.

Δημοσ.

Ας μην συνεχιστεί παραπάνω αυτή η ανούσια συζήτηση, προφανώς δεν υπάρχει μόνο ένας πωλητής στο ebay...ρίχνουμε μαύρο στους αναξιόπιστους κι ανταμείβουμε τους συνεπείς...

...εδώ και 3 χρόνια παραγγέλνω από το sinceritytrading, δεν μου έχει τύχει ποτέ ούτε ψεύτικη ούτε προβληματική κάρτα...

Τα υπόλοιπα είναι γενικολογίες.

Ωραίος... θα τον έχω στα υπόψιν σαν σίγουρο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...