Προς το περιεχόμενο

MicroSDXC Samsung MB-MP64DA/EU EVO 64GB Class10 UHS-I + Adapter 20 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@zacharis1955, Αν από μερικούς πωλητές κρίνεται η συνολική εικόνα, κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά στην Ελλάδα σε οποιοδήποτε αστικό κέντρο και μέτρα πόσα fake πουλάνε, το ξέρεις το ξέρω όλοι το ξέρουμε.

Μαγαζάκια ελληνικά που πουλούσαν, "αυθεντικά" ακουστικά, μπαταρίες , Powerbank βγήκαν ουκ ολίγες φορές σαν προσφορές εδώ στο Forum. Κ αυτοί που αγόρασαν από τα παραπάνω μαγαζιά ήταν σίγουροι ότι αγόραζαν original προϊόντα. 

Δεν καταλήγει πουθενά όλο αυτό. Ο καθένας επιλέγει με βάση την τσέπη του, κ αν του κάτσει στραβή παίρνει απλά άμεσα και γρήγορα τα λεφτά του πίσω. Άντε βρες εσύ με τον κάθε ελληνάρα άκρη και ζήτα του τα λεφτά σου πίσω. :)

• Like 2
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια λιγο ακυρο. αυτες οι καρτες μνημης που εχουν τον ανταπτορα ? μπορουν να μπουν και σε φωτογραφικες ?

Τι εννοείς? Εξωτερικός ανταπτορας είναι η καρτα μνήμης μπαίνει εφόσον η κάμερα τις υποστηρίζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια λιγο ακυρο. αυτες οι καρτες μνημης που εχουν τον ανταπτορα ? μπορουν να μπουν και σε φωτογραφικες ?

Nαι, μπαίνουν, o αντάπτορας τις μετατρέπει από micro SD σε SD ακριβώς για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συσκευές που δέχονται μόνο SD κάρτες μνήμης π.χ φωτογραφικές μηχανές, laptops κλπ...

...

Απο eshop αν παραγγείλω έχει 20 ευρώ συν τα μεταφορικά θα βγει κοντά διπλάσια τιμή.

To e-shop δεν έχει μεταφορικά,  μπορείς κάλλιστα να παραλάβεις το προϊόν που παράγγειλες σε κάποιο από τα -πολλά- e-shop point του σε όλη την Ελλάδα...

...

Μαγαζάκια ελληνικά που πουλούσαν, "αυθεντικά" ακουστικά, μπαταρίες , Powerbank βγήκαν ουκ ολίγες φορές σαν προσφορές εδώ στο Forum. Κ αυτοί που αγόρασαν από τα παραπάνω μαγαζιά ήταν σίγουροι ότι αγόραζαν original προϊόντα. 

...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

για κάποιους αποτελεί προσφορά που δεν έχουν την δυνατοτητα να αγορασουν απο ebay ,γιατί σε κάθε προσφορα πρέπει να υπάρχει ο αντίλογος με τις τιμές στη Κίνα ? και το χαβιαρι στη Ρωσία ειναι τσάμπα αλλά δεν υπάρχει η δυνατοτητα να το παραγειλει κάποιος ...άσε που μπορει να σε χαρακτηρισουν κουμουνιστη

• Like 4
Δημοσ.

Πάντα μα πάντα όταν θα βγει μία προσφορά ελλαδα και θα βγει κάποιος (καλώς ή κακώς) και θα πει έχει στην κινα ή τιμή τού μείον 70%-80%-90%

Βέβαια καλό είναι να αναφέρετε αλλά μην ξεχνάμε ότι κάποιοι θέλουν την άμεση αγορά (εδώ και τώρα που λέμε) οπότε μην περιμένουν μέρες ή μήνες για να έρθει κάτι και ας πληρωσουν μερικά ευρώ παραπάνω.

• Like 5
Δημοσ.

Γενικά πρέπει ναα είμαστε πολύ επιφυλακτικοί στις αγορές μαγνητικών μέσων αποθήκευσης από Κίνα και ειδικά μέσω ebay (για να κερδίσουμε συνήθως 2-3 €), κυκλοφορεί πολύ fake!

Πολλοί "ξύπνιοι" ειδικά στο ebay πουλάνε Memory Cards & USB Keys μικρής χωρητικότητας με πειραγμένους τους ενσωματωμένους controlers ώστε όταν συνδέονται στο PC να εμφανίζονται σαν πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας.
Η διαδικασία τροποποίησης της εμφανιζόμενης χωρητικότητας είναι δυστυχώς πολύ εύκολη και ο μόνος τρόπος για να διαπιστωθεί είναι κάνοντας μεταφορά αρχείων μεγάλου μεγέθους π.χ. 25GB σε Memory Card ή USB Key π.χ.των 32GB.
Αν ολοκληρωθεί η μεταφορά χωρίς σφάλματα συνεχίζουμε το τεστ μεταφέροντας παλι αυτά τα αρχεία στον υπολογιστή.
Η μεταφορά αρχείων απο και προς συσκευές με πειραγμένους controlers είναι συνήθως υπερβολικά αργή (4+ ώρες) και αν ολοκληρωθεί χωρίς σφάλματα τα μεταφερθέντα αρχεία εμφανίζονται ως κατεστραμμένα...  

Δημοσ.

για κάποιους αποτελεί προσφορά που δεν έχουν την δυνατοτητα να αγορασουν απο ebay ,γιατί σε κάθε προσφορα πρέπει να υπάρχει ο αντίλογος με τις τιμές στη Κίνα ? και το χαβιαρι στη Ρωσία ειναι τσάμπα αλλά δεν υπάρχει η δυνατοτητα να το παραγειλει κάποιος ...άσε που μπορει να σε χαρακτηρισουν κουμουνιστη

Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει αντιλογος με τιμές από Κίνα από όπου και μπορούμε κανονικά να παραγγειλουμε. Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα να πληρώσεις ένα 20 - 30% πιο πάνω για κάτι, εγώ όμως έχω.

Καλά κάνουν τα παιδιά και δίνουν λινκ από Κίνα. Όποιος δεν θέλει δεν παραγγελνει

• Moderators
Δημοσ.

Είναι πιο γρήγορο από αυτό;

http://www.skroutz.gr/s/7620481/Kingston-microSDXC-64GB-U1-with-Adapter-45MB-s.html

Εμένα παρόμοιο μου φαίνεται (40κατι read, ~20write), οπότε ποιος ο λόγος να δώσει κάποιος 20 ευρώ της προσφοράς;

Δημοσ.

kingston: Write Rate Up to 10 MB/s, Limited lifetime warranty

Samsung: Ταχύτητα εγγραφής: έως 48MB/s, Εγγύηση: 10 χρόνια

Επισης, 14,3+4,5 μεταφορικα+3 αντικαταβολη=21,8 ευρω.

Δημοσ.

Με την ίδια λογική πάει κ στο Eshop αν κάποιος δεν μπορεί να το πάρει ο ίδιος :)

• Moderators
Δημοσ.

Ούτε κατά διάνοια δεν πιάνει 48 write, καμία από τις 2.

Γύρω στα 20 είναι και οι 2 απ' όσο κατάφερα να βρω.

Και το e-shop έχει 3 ευρώ μεταφορικά, άρα φτάσαμε τα 23.

Στο δεύτερο μαγαζί έχει 14,5+3+3=20,5.

Το kingston έχει επίσης lifetime εγγύηση.

Η ερώτησή μου ισχύει. :-)

Δημοσ.

Η ερώτησή μου ισχύει. :-)

Σε πραγματική χρήση καμία διαφορά. Καμία διαφορά δεν έχουν, εκτός κ αν η δικιά μου επειδή είναι κινέζικη χάνει από κάπου :)

Και τώρα κάποιος θα πει δεν έχει μεταφορικά μπορείς να παραλλαβεις από eshop point δωρεάν

Όλοι η Ελλάδα ζει σε πόλεις και έχουν πρόσβαση σε eshop point. Τι δεν καταλαβαίνεις; 

Δημοσ.

Μα και βέβαια να υπάρχει αντίλογος ...αλλά είναι πολύ απλό να  δει τις τιμές  απ το εξωτερικό για το ίδιο προϊόν "google is our friend"... δεν υπάρχει λόγος να κάτσει να διαβάσει  20 ποστ αντίλογου για να μάθει κάποιος εντυπώσεις/αποδόσεις του προϊόντος ... δεν ανακαλύφθηκε τώρα η Κινα..

Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει αντιλογος με τιμές από Κίνα από όπου και μπορούμε κανονικά να παραγγειλουμε. Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα να πληρώσεις ένα 20 - 30% πιο πάνω για κάτι, εγώ όμως έχω.
Καλά κάνουν τα παιδιά και δίνουν λινκ από Κίνα. Όποιος δεν θέλει δεν παραγγελνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...