Προς το περιεχόμενο

MicroSDXC Samsung MB-MP64DA/EU EVO 64GB Class10 UHS-I + Adapter 20 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι κακή η τιμή αλλά θα πρότεινα την κατά πολυ καλύτερη EVO Plus σε χαμηλότερη τιμή

http://m.ebay.co.uk/itm/Samsung-64GB-EVO-plus-80MB-s-MicroSD-SDXC-Class-10-Memory-Card-New-/201436866040?nav=SEARCH

May not post to Greece, postage to United Kingdom, Ireland only...

Δημοσ.

May not post to Greece, postage to United Kingdom, Ireland only...

http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-MICRO-SDXC-EVO-PLUS-64GB-80MB-64G-64-G-GB-UHS-1-U1-C10-MEMORY-CARD-NEW/331651939770?

14.90 ευρώ Samsung EVO Plus

Μην αρχίσει να λέει κάποιος για ebay μουφες κτλ. 

Δεκάδες άτομα ακόμα κ από το φόρουμ εδώ (όπως κ εγώ 7 φορές πλέον) αγόρασαν από τον συγκεκριμένο πωλητή την συγκεκριμένη κάρτα. Η τελευταία μου παραγγελία έκανε μόλις 9 μέρες κ ήρθε με express priority mail από τον πωλητή.

• Like 2
Δημοσ.

Item location: Hong Kong = πολύ μεγάλη πιθανότητα μούφας, παθών (2 φορές) και μαθών, δεν πρόκειται ποτέ ν΄αγοράσω πλέον τέτοια είδη από Κίνα και ούτε θα προτρέψω φυσικά ποτέ κάποιον ν΄αγοράσει...

• Like 1
Δημοσ.

Item location: Hong Kong = πολύ μεγάλη πιθανότητα μούφας, παθών και μαθών, δεν πρόκειται ποτέ ν΄αγοράσω πλέον τέτοια είδη από Κίνα...

Λογικά δεν διάβασες καν το υπόλοιπο μήνυμα μου :)

Δημοσ.

Item location: Hong Kong = πολύ μεγάλη πιθανότητα μούφας, παθών και μαθών, δεν πρόκειται ποτέ ν΄αγοράσω πλέον τέτοια είδη από Κίνα...

Με 99,6% θετικές σε πάνω από 220000 αξιολογήσεις λίγο χλωμό.. Παρόλα αυτά καλύτερα από eshop ώστε αν χαλασει τους τη γυρνάς άμεσα..
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά δεν διάβασες καν το υπόλοιπο μήνυμα μου...

Με 99,6% θετικές σε πάνω από 220000 αξιολογήσεις λίγο χλωμό.. Παρόλα αυτά καλύτερα από eshop ώστε αν χαλασει τους τη γυρνάς άμεσα..

Δύο φορές την έχω πατήσει (όχι πρόσφατα βέβαια) με USB key από αξιόπιστους πωλητές και έχασα αρχεία την μία φορά σημαντικά, εγώ ΤΕΛΟΣ με μαγνητικά μέσα αποθήκευσης από Κίνα (ούτε τσάμπα) και επαναλαμβάνω, ούτε θα προτρέψω ποτέ κάποιον ν΄αγοράσει...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Δύο φορές την έχω πατήσει (όχι πρόσφατα βέβαια) με USB key, τέλος...

Είσαι απόλυτος κ είσαι λάθος απλά. Δικιά σου εμπειρία δικιά σου γνώμη, τέλος. :)

Δημοσ.

Είσαι απόλυτος κ είσαι λάθος απλά...

Με 2 φορές φόλα δύσκολο να μην είμαι και απίθανο να ξαναρισκάρω...

Δημοσ.

Με 2 φορές φόλα δύσκολο να μην είμαι...

Σοβαρά τώρα;

Εμένα που μου έκατσαν 2 προβληματικοί σκληροί από πλαίσιο θα πω "Μαύρο στην ελληνική αγορά όλα μουφα είναι;" 

Μην αναφέρω τα αμέτρητα usb (σχήμα λόγου 3-4 ήταν) που το μόνο που σου έλεγαν τα μαγαζιά μετά είναι ότι "Θα στο αλλάξουμε, αν και δεν πρέπει, αλλά τα αρχεία χάθηκαν." (η απάντηση αυτή ήταν από το κιτρινομάγαζο)

Edit: Nevermind απλά μην παρασέρνεις άλλους από τις αρνητικές σου εμπειρίες. Καλό είναι να της λέμε αλλά όχι να αποτρέπουμε κάποιον.

Δημοσ.

παιδια λιγο ακυρο. αυτες οι καρτες μνημης που εχουν τον ανταπτορα ? μπορουν να μπουν και σε φωτογραφικες ?

Δημοσ.

Από το συγκεκριμένο πωλητή έχω παραγγείλει και εγώ και 2 μήνες τώρα ειμαι πολύ ευχαριστημένος άψογη η καρτα. Επίσης 64αρα Evo απλή από gearbest στα 16 ευρώ πριν αρκετούς μήνες επίσης πολύ ευχαριστημένος. Από όπου μπορώ να γλιτωσω χρήματα το κάνω.

Απο eshop αν παραγγείλω έχει 20 ευρώ συν τα μεταφορικά θα βγει κοντά διπλάσια τιμή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρά τώρα;

Εμένα που μου έκατσαν 2 προβληματικοί σκληροί από πλαίσιο θα πω "Μαύρο στην ελληνική αγορά όλα μουφα είναι;" 

Μην αναφέρω τα αμέτρητα usb (σχήμα λόγου 3-4 ήταν) που το μόνο που σου έλεγαν τα μαγαζιά μετά είναι ότι "Θα στο αλλάξουμε, αν και δεν πρέπει, αλλά τα αρχεία χάθηκαν." (η απάντηση αυτή ήταν από το κιτρινομάγαζο)

Edit: Nevermind απλά μην παρασέρνεις άλλους από τις αρνητικές σου εμπειρίες. Καλό είναι να της λέμε αλλά όχι να αποτρέπουμε κάποιον.

Aλλο προβληματικοί  άλλό fake...

Χτύπα στο google "Fake Samsung on ebay" και θα δείς τι γίνεται...

P.S: Kαι αυτοί που αγόρασαν το παρακάτω μπουλόνια και άξονες κολλημένα στο κουτί με σιλικόνη ήταν σίγουροι ότι αγόρασαν από ebay original Saamsung SSD σε bargain price!

post-66821-0-68360000-1467499026_thumb.jpg

post-66821-0-23744500-1467499040_thumb.jpg

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...