Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά έχω εδώ και κάτι ώρες ανοιχτό το λαπτοπ, το οποίο λέει ότι κάνει ενημερώσεις αλλά τπτ, κολλημένο στο 12% είναι. Πριν γίνει αυτό χτες το βράδυ πάτησα τερματισμός λειτουργίας και έκανε κατι ενημέρωσεις. Και επειδή δεν είχε πολύ μπαταρία και ξέχασα εγώ το χαμένο να το βάλω να φορτίσει, έκλεισε μόνο του, χωρίς να κάνει όλες τις ενημερώσεις.. Και το ανοίγω σήμερα (το έβαλα για φόρτιση) και έκανε έναν παράξενο ήχο (από το cd writer έρχεται) και αμέσως μετά λέει updating your system (και όπως είπα πριν είναι κολλημένο στο 12%) και μετά από κάτι ώρες κλείνει τελείως και στην συνέχεια bootαρει αλλά λέει κάτι για επιδιόρθωση των Windows και δεν ξέρω τι να κάνω. Και το κακό είναι ότι δεν έχω κρατήσει κάποιο αντίγραφο ασφαλείας..υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κρατήσω αλλά και να ξεκινήσει κανονικά?? (εγώ τώρα γράφω από κινητό και δεν μπορώ να στείλω κάποια φώτο για να το δείτε:/

Δημοσ.

αν δεν γίνει τίποτα με την επιδιόρθωση κάνε boot με κάποιο Live cd aka hiren πάρε backup τα αρχεία που θέλεις και ξαναστήσε τα wins

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...